GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πιέσεις στη Wall από τις τεχνολογικές μετοχές ύστερα από ένα διήμερο ανόδου

Πτωτικά κινείται η Wall μετά τα χθεσινά κέρδη του SandP 500- τα μεγαλύτερα των τελευταίων πέντε εβδομάδων- καθώς οι αιτήσεις γ...



Πτωτικά κινείται η Wall μετά τα χθεσινά κέρδη του SandP 500- τα μεγαλύτερα των τελευταίων πέντε εβδομάδων- καθώς οι αιτήσεις για επιδόματα ανεργίας υποχώρησαν στο...
χαμηλότερο επίπεδο από το 2007 και οι επενδυτές αναμένουν τα εταιρικά αποτελέσματα. Oι τεχνολογικές μετοχές υποχωρούν ύστερα από δύο ημέρες ανάκαμψης.

Αυτή την ώρα, ο Dow σημειώνει άνοδο 0,03%, ο SandP 500 υποχωρεί 0,17% και ο Nasdaq καταγράφει απώλειες 0,80%.

“Είμαστε περισσότερο επικεντρωμένοι στα κέρδη τριμήνου και στο τι θα ανακοινώσουν οι εταιρείες”, λέει στο Bloomberg ο Drew Wilson, αναλυτές επενδύσεων στη Fenimore Asset Management in Cobleskill, στη Νέα Υόρκη.

“Φαίνεται ότι με την έλλειψη μεγάλων ρίσκων, οι αγορές έχουν επικεντρωθεί περισσότερο σε συγκεκριμένα εταιρικά θέματα”.

Ο SandP 500 σημείωσε άνοδο 1,1% χθες, με το δείκτη των τεχνολογικών μετοχών να καταγράφει τα μεγαλύτερα κέρδη από τις 14 Ιανουαρίου, καθώς η δημοσιοποίηση των πρακτικών από την τελευταία συνεδρίαση της Fed κατεύνασε τις ανησυχίες των επενδυτών σχετικά με το πότε θα αυξήσει η κεντρική τράπεζα τα επιτόκια. Ο SandP 500 υποχωρεί έως και 2,4% από το ρεκόρ που είχε φθάσει στις 2 Απριλίου εν μέσω του selloff των τεχνολογικών μετοχών.

Απώλειες καταγράφουν και σήμερα τα 'γερά χαρτιά" της τεχνολογίας, όπως οι Tesla Motors, Facebook, Google, Priceline Group και Amazon.com.

Η Bed Bath and Beyond υποχωρεί 5,4% μετά την πρόβλεψη κερδών τριμήνου, που θα είναι χαμηλότερα των εκτιμήσεων.

Η EBay σημειώνει πτώση 2% μετά την επίτευξη συμφωνίας με τον Carl Icahn για τον τερματισμό της διαμάχης τους με αντάλλαγμα την τοποθέτηση ενός ακόμη ανεξάρτητου στελέχους στο διοικητικό συμβούλιο.

Η Rite Aid πραγματοποιεί άλμα 15%, έχοντας προβλέψει ότι οι ετήσιες πωλήσεις θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες της αγοράς.

Η Family Dollar Stores σημειώνει άνοδο 0,7%, καθώς ανακοίνωσε ότι επανεξετάζει την βελτίωση των επιχειρήσεων της.

Στα macro της ημέρας, σε χαμηλό επτά ετών υποχώρησε ο αριθμός των ανθρώπων που υπέβαλαν αίτηση για παροχή επιδόματος ανεργίας στις ΗΠΑ την προηγούμενη εβδομάδα, γεγονός που προκαλεί αισιοδοξία για περαιτέρω βελτίωση στην αγορά εργασίας. Συγκεκριμένα, μειώθηκαν κατά 32.000 στις 330.000, την εβδομάδα που τελείωσε στις 5 Απριλίου, σύμφωνα με το
υπουργείο Εργασίας. Επρόκειτο για το χαμηλότερο επίπεδο από το 2007.

Την ίδια ώρα, άλμα σημείωσαν τον Μάρτιο οι τιμές των εισαγόμενων αγαθών στις ΗΠΑ, συμπληρώνοντας τέσσερις διαδοχικούς μήνες ανόδου.

Οι τιμές εισαγωγών αυξήθηκαν 0,6% σε σχέση με το Φεβρουάριο, όπως ανακοίνωσε το αμερικανικό υπουργείο Εμπορίου.

newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση