GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δραγασάκης: Whatever it takes

Την απάντηση αυτή έδωσε ο υπεύθυνος προγράμματος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο ερώτημα τι θα κάνει αν ο ΣΥΡΙΖΑ τα ...


Την απάντηση αυτή έδωσε ο υπεύθυνος προγράμματος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο ερώτημα τι θα κάνει αν ο ΣΥΡΙΖΑ τα βρει σκούρα στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους.
«Τι θα κάνει λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ ή μια προοδευτική κυβέρνηση, μία κυβέρνηση σωτηρίας εν όψει δυσκολιών; Θα κάνει whatever it takes για να σώσει το λαό και την κοινωνία», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Δραγασάκης, μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσε η κίνηση «Πράττω» του Νίκου Κοτζιά με θέμα «Τα προβλήματα και οι δυσκολίες της κυβέρνησης σωτηρίας της χώρας».

«Σε κάθε περίπτωση εμείς έχουμε τη Δημοκρατία ως βάση και ως όπλο μας. Οι τράπεζες οι κεντρικές και τελευταία η Ευρωπαϊκή Τράπεζα θα έχετε προσέξει όταν ρωτάνε διάφοροι δημοσιογράφοι ή παράγοντες τι θα κάνει αν το ευρώ κλονιστεί η απάντηση θα την πω στα αγγλικά μια και είναι γνωστή: “whatever it takes”. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας λέει ο κ. Ντράγκι και εννοεί ακόμα και πράγματα που απαγορεύονται, διότι απαγορευόταν πριν να αγοράζετε κρατικό χρέος και όμως αγοράζετε. Κι όμως εξαγγέλλετε η αγορά χρέους. Whatever it takes», σημείωσε ο αντιπρόεδρος της βουλής.
Και πρόσθεσε: «Τι θα κάνει λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ ή μια προοδευτική κυβέρνηση, μία κυβέρνηση σωτηρίας εν όψει δυσκολιών; Θα κάνει what ever it takes για να σώσει το λαό και την κοινωνία. Και μάλιστα εμείς θα το κάνουμε και με δημοκρατικό τρόπο. Διότι αν βρεθούμε σε αμηχανία, αν βρεθούμε σε δίλημμα, αν βρεθούμε σε αδιέξοδο, ξέρουμε το δρόμο. Θα απευθυνθούμε στο λαό με κάθε πρόσφορο τρόπο».
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση