GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τον θάνατο του Wolverine αποφάσισε η Marvel!

Πάνε σχεδόν 40 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση του Wolverine, στην τελευταία σελίδα του τεύχους #180 του “The Incredible Hulk”. Σ...



Πάνε σχεδόν 40 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση του Wolverine, στην τελευταία σελίδα του τεύχους #180 του “The Incredible Hulk”. Σε χρόνο κόμικ, βέβαια, ο Wolverine είναι αρκετά
μεγαλύτερος, πάνω από 100 χρόνων. Μια ζωή που είδε τον άντρα ονόματι Logan να γίνεται στρατιώτης, σαμουράι, υπερ-ήρωας, X-Man, Εκδικητής, αμνησιακό θύμα επιστημονικών πειραμάτων, επαναστάτης, δάσκαλος.

Αυτό το Σεπτέμβρη, όλα αυτά θα τελειώσουν.

Η Marvel προωθεί ένα καινούργιο επίπεδο στην ιστορία του Wolverine που θα χτιστεί σταδιακά αυτό το καλοκαίρι μέσω της ιστορίας “3 Months to Die”, όπου ο Wolverine θα χάσει την ικανότητά του να θεραπεύεται, την θεμελιώδη δύναμη που τον κράτησε ζωντανό για δεκαετίες παρά τους θανάσιμους τραυματισμούς του.

Το EW αποκαλύπτει αποκλειστικά ότι η ιστορία θα εξελιχθεί σε τέσσερα μέρη και θα κορυφωθεί τέλος Σεπτεμβρίου, με τον τίτλο να είναι απλώς “Death of Wolverine”. Την ιστορία γράφει ο Charles Soule και το σκίτσο θα κάνει ο Steve McNiven. Το πρώτο μέρος της σειράς θα κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου και κάθε επόμενο με διαφορά μίας βδομάδας μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου.

Ο Michael Marts, επιβλέπων του project, εξηγεί ότι η ιδέα του θανάτου ενός από τους πιο εμβληματικούς ήρωες κόμικ προέκυψε κατά τη διάρκεια σύσκεψης στη Marvel όπου οι δημιουργοί συζήτησαν επόμενα project. “Για πολλά χρόνια, όποιον και αν καλούνταν να αντιμετωπίσει, ο Wolverine ήταν ο αιώνιος νικητής” λέει ο Marts “Πάντα τα κατάφερνε. Τώρα έρχεται αντιμέτωπος με έναν αντίπαλο που δεν μπορεί να νικήσει. Τι σημαίνει αυτό για έναν χαρακτήρα που υπήρχε για εκατοντάδες χρόνια;”

Ο Charles Soule συνέπραξε με τη Marvel σχετικά πρόσφατα, δουλεύοντας σε τρέχοντα project όπως το “Thunderbolts” και το καινούργιο “Inhuman”. Ο Soule εξηγεί ότι η ιστορία θα λειτουργήσει αναδρομικά και για τον ήρωα και για το κοινό. “Αναπολεί τη ζωή του και καλεί και το κοινό να κάνει το ίδιο. Σε κάθε τεύχος, θα επικεντρωθούμε σε διαφορετικό τομέα, σε ένα διαφορετικό χαρακτηριστικό του Wolverine.”

Οι ανοιχτομάτηδες αναγνώστες θα προσέξουν στο εξώφυλλο του πρώτου μέρους ότι η σιλουέτα του ήρωα αποτελεί φόρο τιμής στην πρώτη εμφάνισή του και τα επόμενα τεύχη θα έχουν ανάλογες αναφορές.

Ο Soule δεν αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες για την εξέλιξη της εν λόγω ιστορίας “Οι ιδιοφυίες φίλοι του είναι κατηγορηματικοί- να μην εμπλακεί σε μάχες γιατί δε θα επιζήσει. Αλλά ο Wolverine είναι ο Wolverine. Η βία τον βρίσκει.”

Το θέμα του θανάτου στα κόμικ ίσως είναι λεπτό αλλά ο Marts λέει ότι η Marvel το προσέγγισε με μία διάθεση ολοκλήρωσης και περάτωσης. “Θα προκύψει ένας κόσμος όπου δε θα υπάρχει ο Wolverine. Αυτό θα επηρεάσει όχι μόνο τους συντρόφους του αλλά και το σύμπαν της Marvel γενικά. Έχουμε πολλά πράγματα στα σκαριά.”

Προς το παρόν, ο Soule ελπίζει ότι ο θάνατος του Wolverine θα μοιάζει πραγματικός στους αναγνώστες. “Ελπίζω ότι όταν οι αναγνώστες το τελειώσουν, θα νιώσουν ότι πέθανε με έναν τρόπο που ήταν ταιριαστός με το χαρακτήρα” λέει ο Soule.

Η Marvel υπόσχεται να αποκαλύψει περισσότερα για το θάνατο του Wolverine στο event C2E2 που θα γίνει αυτό το σαββατοκύριακο στο Σικάγο.

Το EW εξασφάλισε το εξώφυλλο του #1 τεύχους του “Death of Wolverine” και μια πολύ ιδιαίτερη εικόνα από το πρώτο τεύχος.
ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση