GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έξαλλη η Σοφία Βόσσου για τα "τριάρια" που παίρνει στο YFSF - Τι της απαντά ο Ζαχαράτος

Πυρ και μανία έχει γίνει η Σοφία Βόσσου με την βαθμολογία που παίρνει από τους κριτές στο Your Face Sounds Familiar, καθώς πιστ...



Πυρ και μανία έχει γίνει η Σοφία Βόσσου με την βαθμολογία που παίρνει από τους κριτές στο Your Face Sounds Familiar, καθώς πιστεύει ότι δεν την βαθμολογούν αντικειμενικά!

«Ναι παίρνω συνεχόμενα τριάρι και τεσσάρι νομίζω ότι δεν είναι αντικειμενικό. Δεν είναι θέμα εύνοιας, είναι θέμα αντικειμενικότητας! Μπορεί να κάνω κάτι που να είναι τόσο χάλια που να δικαιούμαι να πάρω τρία αλλά μέχρι σήμερα δε νομίζω ότι έχω κάνει κάτι τόσο χάλια που να αντιστοιχεί στο τρία» ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ πέταξε τα «καρφιά» της και στον Τάκη Ζαχαράτο για το άγριο κράξιμο που είχε ρίξει στον Παντελή Παντελίδη.

«Δεν έχουμε πάρει μία επιτροπή για να κρίνει τους καλλιτέχνες που κάνουμε εμείς, έχουμε μία επιτροπή που κρίνει εμάς που κάνουμε τους καλλιτέχνες. Η προσωπική λοιπόν άποψη για τον κάθε καλλιτέχνη που κάνουμε στο... σπίτι του, στους φίλους του και όπου θέλει. Δεν έχουμε δικαίωμα να προσβάλουμε τον κόσμο και επίσης δεν έχουμε δικαίωμα να προσβάλουμε τα επαγγέλματα του κόσμου. Γιατί όλος ο κόσμος που βγάζει τίμια το ψωμί του είναι αξιέπαινος και άξιος.»

Από την πλευρά του ο Τάκης Ζαχαράτος μιλώντας για το show στο οποίο συμμετέχει απάντησε στη Σοφία Βόσσου λέγοντας πως ούτε λίγο ούτε πολύ η τραγουδίστρια δεν έχει όλο το πακέτο όπως κάποιοι άλλοι παίκτες.

«Το show θέλει και μίμηση, θέλει και άλλα πράγματα. Τώρα τι να πω εγώ για τη Σοφία Βόσσου; Είναι πιο πολύ “Voice”! Kάνουν τεράστια προσπάθεια και είναι συγκινητικό αλλά τυχαίνει να υπάρχουν άλλοι που να συμπληρώνουν το πακέτο του YFSF»

Όσο για το αν θέλει να «φάει» τη θέση της Μαρίας Μπεκατώρου; Ο Τάκης Ζαχαράτος απάντησε: «Οι ρόλοι είναι ξεκαθαρισμένοι. Η Μαρία είναι η παρουσιάστρια, εγώ είμαι στην κριτική επιτροπή αλλά εγώ δεν μπορώ να βάλω τον ποπό μου κάτω, με τίποτα στην καρέκλα, βαριέμαι πάρα πολύ! Δεν έχω κανένα απωθημένο, ο Θεός μου έχει δώσει καλλιτεχνικά πολλά περισσότερα πράγματα από αυτά που είχα ονειρευτεί στη ζωή μου και προσκυνώ και ευχαριστώ το Θεό γονατιστός. Δεν είμαι άνθρωπος που έχω ζήλεια ή απωθημένο, ώστε να πάω να φάω τη θέση της Μαρίας, δεν υπάρχουν αυτά στον δικό μου εγκέφαλο γιατί δεν είμαι στερημένος»
Πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση