GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Youtube: Προσφυγή κατά της Τουρκίας

Με στόχο να αρθεί άμεσα η απαγόρευσή του youtube στην Τουρκία, οι ιδιοκτήτες του γνωστού ιστότοπου προσέφυγαν στο τουρκικό Συντ...



Με στόχο να αρθεί άμεσα η απαγόρευσή του youtube στην Τουρκία, οι ιδιοκτήτες του γνωστού ιστότοπου προσέφυγαν στο τουρκικό Συνταγματικό Δικαστήριο. Η προσφυγή κατατέθηκε στο δικαστήριο από δικηγόρο της Κωνσταντινούπολης με την οποία ζητείται να γίνει ο ιστότοπος «άμεσα» προσβάσιμος, διευκρίνισε το πρακτορείο.

Ως γνωστόν, τον αποκλεισμό διέταξε η τουρκική κυβέρνηση, μετά τη δημοσιοποίηση της ηχογράφησης συνομιλίας για τη Συρία, όπως έγινε γνωστό από πηγή του Γαλλικού Πρακτορείου.

Να υπενθυμίσουμε την περασμένη Παρασκευή ενώ δικαστήριο της Άγκυρας διέταξε την άρση της απαγόρευσης του YouTube, το ίδιο δικαστήριο αποφάσισε αργότερα να αποκλείσει την πρόσβαση σε 15 βίντεο και ανακοίνωσε πως ο αποκλεισμός του YouTube θα παραμείνει σε ισχύ όσο τα βίντεο αυτά δεν αποσύρονται.

Την ίδια ώρα, το Twitter παραμένει αποκλεισμένο από τις 20 Μαρτίου με απόφαση του ισλαμοσυντηρητικού πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για να σταματήσει η αναμετάδοση τηλεφωνικών υποκλοπών που τον εμπλέκουν σε σκάνδαλο διαφθοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση