GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί ο ΑΝΤ1 βάζει στον "πάγο" το Dancing With The Stars 4;

Μπορεί να ήταν ένα από τα shows που έδωσαν υψηλές τηλεθεάσεις στον ΑΝΤ1, παρ’ όλα αυτά θα μείνει στο «συρτάρι» τουλάχιστον έως ...



Μπορεί να ήταν ένα από τα shows που έδωσαν υψηλές τηλεθεάσεις στον ΑΝΤ1, παρ’ όλα αυτά θα μείνει στο «συρτάρι» τουλάχιστον έως το β’ μισό της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν...
Κι αυτό γιατί ο 5ος κύκλος του Dancing with the Stars θα δρομολογηθεί, αφού πρώτα βγουν στον «αέρα» το The Voice Kids, ο 2ος κύκλος του The Voice και ενδεχομένως ακόμη ένα talent show που αυτό το διάστημα συζητούν στο τμήμα ψυχαγωγίας του καναλιού, σύμφωνα με το joytv.gr.

Άλλωστε, η τηλεοπτική σεζόν 2014-2015 για τον ΑΝΤ1 τουλάχιστον είναι μισό… έτοιμη, αφού τουλάχιστον δύο εκπομπές, αυτή της Μαίρης Συνατσάκη και του Σπύρου Σούλη, έχουν πάρει έγκριση, «Καρντάσιανς» και μία νέα εκπομπή από τη Ναταλία Γερμανού επίσης είναι δρομολογημένες και σε επίπεδο σειρών το κανάλι περιμένει την «Εκδρομή», τις «Τρίχες», τον 2ο κύκλο του «Μπρούσκο» και άλλα τρία σίριαλ που θα δούμε από τον Ιανουάριο του 2015 και μετά.

3 σχόλια

  1. Συνελήφθη πολίτης στη Θεσσαλονίκη επειδή τόλμησε να ρωτήσει τον κ. Βενιζέλο για τη λίστα Λαγκάρντ ! Αυτοί είναι οι της ΝΔ και της Ελιάς, αυτοί είναι οι κ. Σαμαράς και Βενιζέλος. 2 χρόνια τρομοκρατούν τους Έλληνες με φόρους, χαράτσια και δεν αντέχουν να ακούσουν τη διαμαρτυρία του !

    Ας τα βλέπουν όσοι τους ψηφίζουν ! ΣαμαροΝΔ και Βενιζελοελιά φταίνε για την μεγάλη άνοδο της Χρ.Αυγής !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποκάλυψη ΣΟΚ από την εφημερίδα Real News ( σημερινή έκδοση, Σάββατο 25/5/2014 )

    Πιο συγκεκριμένα στο ένθετο Realmoney, στη σελίδα 3 αποκαλύπτει ότι το ΔΝΤ έχει εντοπίσει μαύρη τρύπα 5,2 δισ. ευρώ και θα ζητήσει νέα μέτρα από το Σεπτέμβριο.

    Αυτό το γεγονός το αποκρύπτουν από τις ψηφοφόρους τους η ΝΔ και η Ελιά και μαζί με αυτούς τα μεγάλα κανάλια ( Μέγκα, Αντέννα, Σκάι ), γιατί θέλουν πρώτα να περάσουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές και οι ευρωεκλογές, να υφαρπάξουν τη ψήφο των πολιτών.

    Πιο συγκεκριμένα το ΔΝΤ θα ζητήσει να ανοίξουν ακόμα περισσότερα επαγγέλματα και θα ζητήσει δραστικές παρεμβάσεις στο συνταξιοδοτικό από τον Ιούλιο, κάτι που, επίσης, αποκρύπτουν τα ΜΜΕ από τους συνταξιούχους, γιατί στη πλειοψηφίας τους ψηφίζουν ΝΔ και Ελιά.

    5,2 δισ. ευρώ νέα μέτρα ζητά το ΔΝΤ, όπως αποκαλύπτει η Real news.

    Κοινοποιήστε το παντού, πριν περάσει η ημέρα των εκλογών και πάλι ο κόσμος πιαστεί στον ύπνο. Το περίφημο πλεόνασμα και η μη λήψη νέων μέτρων είναι ένα ΠΑΡΑΜΥΘΙ για να πάρουν ψήφους η ΣαμαροΝΔ και η Βενιζελοελιά. Πάλι θα κοροιδέψουν τους ψηφοφόρους τους.

    Ενημερώστε όλον το κόσμο.

    Όσοι έχετε ιστοσελίδα ή μπλογκ βρείτε την εφημερίδα και δημοσιεύστε το άρθρο στο διαδίκτυο ΣΗΜΕΡΑ.

    Νέα επιχείρηση εξαπάτησης του ελληνικού λαού είναι σε εξέλιξη από τη ΣαμαροΝΔ και την Βενιζελοελιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι έγινε μνημονιακά τσουτσέκια;

    Αχυράνθρωποι ραγιάδες της Μέρκελ, των Τραπεζιτών και της εγχώριας Διαπλοκής;

    ΗΘΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ 6.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!

    Τον ήπιατε; Τον φάγατε, ξεφτιλισμένοι;

    ΣΥΡΙΖΑ - 26,6%,

    ΝΔ - 22,7% (-7 ΜΟΝΑΔΕΣ),

    ΠΑΣΟΚ - 8% (-4 ΜΟΝΑΔΕΣ)!

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση