GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάνω από 15 χτυπήματα με μαχαίρι δέχτηκε ο άτυχος 27χρονος

Την πόρτα της 10ης Ειδικής Ανακρίτριας Αθηνών πέρασε την Τετάρτη, ο 30χρονος κατηγορούμενος από το Καζακστάν, ο οποίος ομολόγησ...



Την πόρτα της 10ης Ειδικής Ανακρίτριας Αθηνών πέρασε την Τετάρτη, ο 30χρονος κατηγορούμενος από το Καζακστάν, ο οποίος ομολόγησε το άγριο έγκλημα που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας στον καταυλισμό σεισμοπλήκτων του στρατοπέδου ΚΑΠΟΤΑ, εις βάρος ενός 27χρονου ομοεθνή του τον οποίο σκότωσε με πάνω από δεκαπέντε μαχαιριές.

Το e-reportaz.gr έχοντας στην κατοχή του την δικογραφία της υπόθεσης, αποκαλύπτει με όλες τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες από το χρονικό του άγριας δολοφονίας

Το βράδυ της Δευτέρας ο 30χρονος δράστης και πρώην τοξικομανής κάλεσε με τον κινητό του την κουνιάδα του. Με έντονο αλλά και επίμονο ύφος ζήτησε να μιλήσει με την πρώην γυναίκα του, με την οποία είχαν χωρίσει πρόσφατα ή στο παιδί του. Η κουνιάδα του αρνήθηκε. Κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν. Η γυναίκα επιτέθηκε λεκτικά στον πρώην άντρα της αδερφής της.

«Ξέχασε την, είσαι άχρηστος πατέρας, παλιοπρεζάκιας», ανέφερε χαρακτηριστικά όπως περιγράφεται στις σελίδες της δικογραφίας. Ο δράστης άρχισε να φωνάζει, να βρίζει και να απειλεί. Ο μεταξύ τους διαπληκτισμός ήταν έντονος.

Στο μεταξύ μαζί με την κουνιάδα του δράστη βρισκόταν και ο 27χρονος σύντροφος της, όπως επίσης και η αδερφή της. Και οι τρεις τους βρισκόταν μαζί με ένα ακόμη άτομο σε νυχτερινό μαγαζί της Γλυφάδας. Μετά το τηλεφώνημα ο δράστης άρχισε να στέλνει απειλητικά μηνύματα στην κουνιάδα του. Κάτι που είχε επαναληφθεί και κατά το παρελθόν με τις δύο γυναίκες να τον απειλούν ότι σε περίπτωση που επαναληφθεί θα καταφύγουν στην αστυνομία και θα ζητήσουν περιοριστικά μέτρα. Η παρέα των τεσσάρων μετά από όσα έγιναν αποφάσισε να φύγει από το μαγαζί. Σύμφωνα μάλιστα με τις μαρτυρίες φέρονται να βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ.

Η μοιραία επίσκεψη
Η παρέα των τεσσάρων έφτασε στην Καλλιθέα όπου διαμένουν οι δυο αδερφές. Τότε το 27χρονο θύμα μαζί με τον φίλο του ζήτησαν από τις δύο γυναίκες να ανέβουν στο σπίτι και ισχυρίστηκαν ότι θα έψαχναν θέση για στάθμευση. Σύμφωνα με την κατάθεση του φίλου του θύματος, ο 27χρονος ζήτησε μάλιστα και από τον ίδιο να κατέβει από το αυτοκίνητο, καθώς όπως του είπε θα πήγαινε στο Μενίδι όπου διέμενε ο δράστης. Ο φίλος του θύματος προσπάθησε να του αλλάξει γνώμη, λες και διέβλεπε το κακό που ερχόταν αλλά εκείνος ήταν αποφασισμένος.

Οι δύο άντρες έφτασαν στον καταυλισμό σεισμοπλήκτων του στρατοπέδου «ΚΑΠΟΤΑ», όπου διέμενε ο δράστης, περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Δράστης και θύμα αρχικά διαπληκτίστηκαν έντονα εκστομίζοντας απειλές και βρισιές ο ένας στον άλλον και στη συνέχεια πιάστηκαν στα χέρια. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ο 30χρονος δράστης κατάφερε πάνω από 15 χτυπήματα με μαχαίρι στο 27χρονο θύμα κυρίως στην περιοχή της κοιλιακής χώρας, στην πλάτη αλλά και στο λαιμό. Ο φόνος διαδραματίστηκε στην αυλή του λυόμενου σπιτιού όπου διέμενε ο δράστης ο οποίος στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Όπως κατέθεσε στην μαρτυρία του ο φίλος του 27χρονου θύματος. Ο τελευταίος αμέσως μετά την επίθεση είχε ακόμα τις αισθήσεις του και μπήκε από μόνος του στη θέση του συνοδηγού, ώστε να πάνε στο κοντινότερο νοσοκομείο, αφού είχαν ειδοποιήσει παράλληλα το Ε.Κ.Α.Β, που παρέλαβε το θύμα στο ύψος της Λεωφόρου Αθηνών με κατεύθυνση το Νοσοκομείο Γεννηματάς όπου στη συνέχεια κατέληξε.

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του δράστη
Το e-reportaz.gr, επικοινώνησε με τον δικηγόρο του δράστη Στάθη Μητσοκάλη ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Ο εντολέας μου δεν επεδίωξε την προσβολή του νεκρού και λυπάται για το αποτέλεσμα· βρέθηκε σε άμυνα, γεγονός το οποίο αναμένουμε να αναγνωρίσει η Δικαιοσύνη, στην κρίση της οποίας με εμπιστοσύνη εμφανίστηκε ο ίδιος και παρέδωσε τον εαυτό του». e-reportaz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση