GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"17 αυτοκτονίες ομολογιούχων Ελληνικού δημοσίου"

Διαβάσετε την ανακοίνωση του συλλόγου φυσικών προσώπων ομολογιούχων Ελληνικού δημοσίου: "Ο σύλλογος φυσικών προσώπων ομολ...



Διαβάσετε την ανακοίνωση του συλλόγου φυσικών προσώπων ομολογιούχων Ελληνικού δημοσίου:
"Ο σύλλογος φυσικών προσώπων ομολογιούχων Ελληνικού δημοσίου, εκφράζει τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες όλων των ομολογιούχων που έχουν αυτοκτονήσει. Δυστυχώς οι ηθικοί αυτουργοί των αυτοκτονιών αυτών είναι οι ίδιοι άνθρωποι που είχαν υποσχεθεί και δεσμευτεί επίσημα για άμεση αποκατάσταση των αποταμιεύσεων 15.000 Ελληνικών οικογενειών. Η κυβερνητική πρακτική της ασυνέπειας απέναντι στην πιο αδικημένη κοινωνική ομάδα του Ελληνικού πληθυσμού έχει οδηγήσει μέχρι τώρα 17 ομολογιούχους στην αυτοκτονία.
Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ θεμελιώνουν την λογική της ανάπτυξης που θα βαδίσει πάνω στα πτώματα των Ελλήνων."
Μετά τιμής,
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

1 σχόλιο

  1. Σφαγή φορολογουμένων με τους φόρους, λόγω κατάργησης φοραπαλλαγών... Και έπονται οι φόροι στα ακίνητα ( Ιούνιος ) και οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις ( Ιούλιος ). Να δούμε ποιοι θα ψηφίσουν τους υποψηφίους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, όταν θα πληρώσουν τα μαλλιοκέφαλά τους !

    - Ο ένας στους τρεις φορολογούμενους πληρώνει 858 ευρώ φόρο
    - Μόνο το 20% των πολιτών που έκαναν δήλωση παίρνουν επιστροφή από την εφορία
    - Μηδενικές οι μισές φορολογικές δηλώσεις των πολιτών
    Τέλος τα ψέμματα, ήρθε η ώρα για τα μπιλιετάκια της εφορίας. Τα πρώτα δείγματα δείχνουν μάλιστα ένα ... ζοφερό μέλλον.

    Ήδη από το υπουργείο έχουν εκκαθαριστεί 428.271 δηλώσεις και ο μέσος όρος στα ποσά όσων πληρώνουν δείχνει σαφή αύξηση των φόρων σε σχέση με πέρυσι.

    Φοροαπαλλαγές τέλος, οι περισσότερες δηλώσεις είναι χρεωστικές ή μηδενικές 858 πληρώνουν κατά μέσο όρο οι φορολογούμενοι, ενώ εφέτος η πλειοψηφία των δηλώσεων είναι μηδενικές. Οι φορολογούμενοι δηλαδή ούτε παίρνουν, ούτε πληρώνουν φόρο.

    Αυτό καθώς κόπηκαν οι φοροαπαλλαγές και πλέον ελάχιστοι είναι εκείνοι που δικαιούνται επιστροφή.

    Για την ακρίβεια μόλις ο ένας στους πέντε παίρνει επιστροφή και αυτή δεν ξεπερνάει κατά μέσο όρο τα 200 ευρώ.
    Θυμηθείτε ότι η υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων για το οικονομικό έτος 2014 θα γίνεται έως τις 30/6.

    http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=288866&catid=13

    Καλά μας κάνουν, αφού είμαστε ζώα και ψηφίζουμε τους εκλεκτούς τους δημάρχους και περιφερειάρχες ! Και άλλα χειρότερα να μας κάνουν, αφού μια ζωή είμαστε ραγιάδες και μαριονέτες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ! Τρέχτε, γίδια, να ψηφίσετε τους Καμινομπουτάρηδες και τους Σπηλιωτοκαλαφάτηδες ! Και πληρώστε ακριβά, αφού θα βγει το πλεόνασμα με τη δήμευση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων και των φόρων στις καταθέσεις ! Στις περιφερειακές μαυρίστε, επιτέλους, τους υποψήφιους περιφερειάρχες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Να μην είναι στο β' γύρο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση