GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηλεία: Μαχαίρωσε 18χρονο μπροστά στα μάτια των γονιών του

Μαχαιριές και παρ ολίγον φονικό στο Χειμαδιό με θύμα 18χρονο. Για λόγους που ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί ο 18χρονος μαζί με τη μη...


Μαχαιριές και παρ ολίγον φονικό στο Χειμαδιό με θύμα 18χρονο.
Για λόγους που ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί ο 18χρονος μαζί με τη μητέρα του έφυγαν από τον Πύργο όπου διαμένουν και πήγαν στο Χειμαδιό στο σπίτι του 47χρονου όπου βρισκόταν και ο 45χρονος πατέρας. Εκεί άγνωστο γιατί, «άναψαν τα αίματα» και ο 47χρονος φέρεται να μαχαίρωσε στην στομαχική χώρα, τον 18χρονο.
Άμεσα ο πατέρας και η μητέρα του 18χρονου, τον έβαλαν στο αυτοκίνητο ενώ αυτός αιμορραγούσε σοβαρά και κατευθύνθηκαν προς το νοσοκομείο Πύργου μέσω Καράτουλα. Παράλληλα κάλεσαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, με ασθενοφόρο να περιμένει και να παραλαμβάνει το νεαρό στις Καρούτες.

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να σώσουν το 18χρονο, που υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να περιορίσουν την αιμορραγία και να αντιμετωπίσουν τα τραύματα.
Η κατάσταση έξω από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών ήταν τεταμένη για ώρα το βράδυ της Τρίτης παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Αφότου ελήφθησαν καταθέσεις, αστυνομικοί κατευθύνθηκαν προς το Χειμαδιό, όπου σύμφωνα με πληροφορίες αναζήτησαν και συνέλαβαν τον 47χρονο φερόμενο δράστη.
Ο 18χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Πύργου, ενώ η υπόθεση ερευνάται ακόμα στο πλαίσιο της προανάκρισης.
Πηγή: ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση