GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέχρι 1η Ιουνίου οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αθήνας

Παρατείνεται έως και την 1η Ιουνίου η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» από το Κέντρο Υποδοχής και Αλλ...


Παρατείνεται έως και την 1η Ιουνίου η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» από το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία που βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου όπου στεγάζεται το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, επί της οδού Πειραιώς 35 καθημερινά 9:30-13:00, εκτός Παρασκευής.
Αιτήσεις θα υποβάλλονται και κατά το Σάββατο 31 Μαΐου και την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014 για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων.
Δικαιολογητικά
Σύμφωνα με τον κανονισμό του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι αιτούντες θα πρέπει να είναι δημότες ή μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Αθηναίων και καλούνται να προσκομίζουν σε αντίγραφα τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
- Αίτηση του ενδιαφερόμενου.
- Αστυνομική Ταυτότητα του αιτούντος.
- Διαβατήριο και Άδειες Διαμονής για όλα τα μέλη της οικογένειας.
- Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (όχι παλαιότερο από 6 μήνες). Σε περίπτωση μη έκδοσης πιστοποιητικού από την χώρα προέλευσης απαιτείται η προσκόμιση εγγράφου περί μη έκδοσης και ληξιαρχική πράξη γάμου του αιτούντος και γέννησης για τα τέκνα της οικογένειας.
- Εκκαθαριστικό Εφορίας ή Ε1 θεωρημένο από την εφορία μέχρι την λήξη του τρέχοντος έτους κατάθεσης ή Βιβλιάριο Απορίας για όλα τα ενήλικα μέλη της οικογένειας.
- Κάρτα Ανεργίας (εφόσον υπάρχει).
- Μισθωτήριο συμβόλαιο αν το σπίτι ενοικιάζεται ή βεβαίωση μόνιμης κατοικίας ή Λογαριασμό ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ (στο όνομα του αιτούντος).
- Πιστοποιητικό αναπηρίας 67% και άνω (εφόσον υπάρχει).
- Βεβαίωση μη ένταξης του αιτούντος σε αντίστοιχο πρόγραμμα παροχής τροφίμων σε περίπτωση που διαμένει ή είναι δημότης σε άλλο Δήμο εκτός του Δήμου Αθηναίων.
- Η επιλογή των ωφελούμενων του προγράμματος θα γίνει με κλήρωση από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος σύμφωνα με τον οικείο κανονισμό του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2007 συμβάλλοντας στην κάλυψη πρωτογενών αναγκών επιβίωσης 200 απόρων οικογενειών και μοναχικών ατόμων, για χρονικό διάστημα έξι μηνών.
Πηγή: www.protothema.gr

2 σχόλια

  1. Γιατί οι Σαμαράς και Βενιζέλος δεν χάνουν
    ευκαιρία να μας υπενθυμίζουν πόσο "κρίσιμες" είναι
    ετούτες οι εκλογές;;
    Γιατί αγωνιούν (και αγωνίζονται) να υφαρπάξουν
    την ψήφο μας και να ν ο μ ι μ ο π ο ι ή σ ο υ ν
    τις πολιτικές τους.

    Να Ν ο μ ι μ ο π ο ι ή σ ο υ ν
    τα Μνημόνια, την τρόϊκα,
    την Εξάρτηση, το Ξεπούλημα.

    Να Ν ο μ ι μ ο π ο ι ή σ ο υ ν
    τη λεηλασία μισθών/συντάξεων,
    την ασταμάτητη υπερφορολόγηση, την Εξαθλίωση.

    Να Νομιμοποιήσουν
    τη "σωτηρία" των τραπεζιτών, τα συμφέροντα
    και κέρδη της Ολιγαρχίας και των
    διαπλεκόμενων ΜΜΕ.

    Να Νομιμοποιήσουν
    το Νεοφιλελευθερισμό,το Φασισμό
    το Βιασμό της Δημοκρατίας.

    Να Νομιμοποιήσουν
    τα 40 χρόνια που κυβερνούν,
    τις μίζες, τις λαμογιές, τις Siemens,
    τα ρουσφέτια, τα ομόλογα, τα Βατοπέδια,
    τη φοροδιαφυγή, τις πεθαμένες Συμβάσεις,
    την παράλυτη/υπάκουη Δικαιοσύνη,
    την Α τ ι μ ω ρ η σ ί α.

    ΟΛΕΣ τις μεγάλες επιλογές της Χώρας...
    κληθήκαμε να "νομιμοποιήσουμε"
    εκ των υστέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το φορολογικά μέτρα του Στουρνάρα και τα χαράτσια του Βενιζέλου, ο νέος φόρος στα ακίνητα, η κοροιδία με το μέρισμα που δόθηκε για εξαγορά ψήφων,οι κατασχέσεις που έπονται των εκλογών, ο νέος ληστρικός φόρος στα ακίνητα και οι νέες μειώσεις στις συντάξεις επηρεάζουν το εκλογικό αποτέλεσμα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.

    Αντίθετα με τις στημένες δημοσκοπήσεις, όποιος γυρνάει στην αγορά και στα καφενεία, βλέπει ένα εκλογικό ντέρμπι ανάμεσα στους υποψηφίους του Σύριζα και της Ελλ. Αυγής και καταβαράθρωση των υποψήφιων δημάρχων και περιφερειαρχών ( επίσημων και ψευτοανεξάρτητων ) της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ- Ελιάς.

    Το μεγαλύτερο γέλιο, όμως, θα έχουν οι ευρωεκλογές, όπου η ΝΔ θα πέσει πολύ κάτω από 15% και η Ελιά - Ποτάμι κάτω από 4%, γιατί ο κόσμος είναι αγανακτισμένος. Βλέποντας τα στημένα γκάλοπ που προσπαθούν τεχνητά να φουσκώσουν τα ποσοστά της ΝΔ, της Ελιάς, του Ποταμιού και της Δημάρ, ενώ ήθελε να ψηφίσει μικρότερα κόμματα, τώρα συσπειρώνεται στα 4 ψηφοδέλτια των ευρωεκλογών για να στείλει μήνυμα στην Ευρώπη ότι ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλα μέτρα, ούτε μεσοπρόθεσμα, ούτε μακροπρόθεσμα : Σύριζα, Χρ. Αυγή, Ανεξάρτητους Έλληνες και ΚΚΕ, οι οποίοι φαίνονται στα μάτια πολλών ως λύση για δυναμική παρουσία στο Ευρωκοινοβούλιο !

    Δηλαδή, με τα στημένα γκάλοπ οι ψηφοφόροι οργίστηκαν ακόμα πιο πολύ και θα δούμε τεράστια ποσοστά στους υποψήφιους δημάρχους και περιφερειάρχες του Σύριζα και της Ελλην. Αυγής. Ο κόσμος τρέμει τις κατασχέσεις σπιτιών που θα εφαρμόσει η κυβέρνηση και τους φόρους στα εισοδήματα και ακίνητα. Θέλει να τιμωρήσει για την ανεργία, τη φτώχεια, τα συσσίτια, τις ουρές στην εφορία και στη ΔΕΗ, για τα παιδιά του που μοναδικό μέλλον έχουν τα 5μηνα του ΕΣΠΑ, δηλαδή το απόλυτο κενό.

    Προς έκπληξη των δημοσκόπων, η μάχη αυτή τη Κυριακή θα δοθεί μεταξύ Σύριζα και Ελληνικής Αυγής για την κατάκτηση της 1ης θέσης σε κεντρικούς δήμους και σε όλες τις περιφέρειες, ενώ ο κόσμος φαίνεται να στηρίζει και υποψηφίους των ΑΝΕΛ,όπως ο Π. Χαϊκάλης στην Αττική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση