GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια είναι η επί 20 χρόνια σύντροφος του Φωκά Ευαγγελινού [photo]

Όλη η Ελλάδα ξέρει την επαγγελματική πορεία του Φωκά Ευαγγελινού, ελάχιστοι όμως είναι εκείνοι που γνωρίζουν πράγματα για την π...



Όλη η Ελλάδα ξέρει την επαγγελματική πορεία του Φωκά Ευαγγελινού, ελάχιστοι όμως είναι εκείνοι που γνωρίζουν πράγματα για την προσωπική του ζωή.
Γι’αυτό και πολλοί έπεσαν από τα σύννεφα όταν άκουσαν ότι ο διάσημος χορογράφος βρίσκεται εδώ και 20 ολόκληρα χρόνια σε σχέση.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός και η Πίτσα Κουτουφά μένουν μαζί 20 ολόκληρα χρόνια και η γυναίκα αυτή σημαίνει πολλά για εκείνον, αφού τον «έσπρωξε» να κάνει πράγματα που από μόνος του δεν θα τολμούσε. «Έχω τον άνθρωπό μου, την Πίτσα Κουτουφά, με την οποία ζούμε μαζί 20 χρόνια. Δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο στη ζωή μου, που να μην έχει σχέση με τη δουλειά μου, γιατί δεν θα μπορούσε να με παρακολουθήσει», τόνισε σε συνέντευξή του στο people ο χορογράφος.
«Με βοήθησε στις δύσκολες αποφάσεις. Είναι ο άνθρωπος που μου έδειχνε το δρόμο. Και τη σχολή χορού έτσι τη φτιάξαμε. Θυμάμαι και συγκινούμαι ότι ούτε πόρτα είχαμε ακόμη. Ένα μαδέρι υπήρχε, περνούσε ο κόσμος και ανέβαινε στον πρώτο όροφο για να γραφτεί για χορό», εξομολογήθηκε ο Φωκάς Ευαγγελινός.
Αναφέρθηκε μάλιστα και στους λόγους που δεν έκαναν ποτέ παιδί με την Πίτσα Κουτουφά. «Εγώ δεν τόλμησα. Θεωρώ τεράστια την ευθύνη ενός παιδιού και δεν αισθανόμουν ώριμος στο να μπορέσω να αφοσιωθώ σε ένα παιδί. Ίσως αυτό να είναι και το μοναδικό μου λάθος. Θα φανεί εγωιστικό, αλλά η δουλειά λειτούργησε εις βάρος του ενδεχόμενου για ένα παιδί».
Πηγή: exedra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση