GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σχολή οδηγών ζήτησε 200 ευρώ από 19χρονο για να περάσει τις εξετάσεις

Συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, ιδιοκτήτης και υπάλληλος σχολής οδηγών σε περιοχή...



Συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, ιδιοκτήτης και υπάλληλος σχολής οδηγών σε περιοχή του Πειραιά, για απάτη.
Πρόκειται για 63χρονο ιδιοκτήτη της σχολής οδηγών και 54χρονη υπάλληλο, οι οποίοι, σύμφωνα με την αστυνομία, απαιτούσαν από υποψήφιο οδηγό την καταβολή του ποσού των 200 ευρώ, προκειμένου να επιτύχει στην πρακτική εξέταση για απόκτηση διπλώματος οδήγησης αυτοκινήτου.

Ο 63χρονος ιδιοκτήτης κατηγορείται επιπλέον για παράνομη οπλοκατοχή, καθώς σε όχημα της σχολής οδηγών βρέθηκε συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser).

Για την υπόθεση είχε προηγηθεί καταγγελία από 19χρονο και τον 56χρονο πατέρα του, σύμφωνα με την οποία, η 54χρονη υπάλληλος της σχολής οδηγών, όπου είχε απευθυνθεί και εκπαιδευόταν ο 19χρονος, απαίτησε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, η υπάλληλος απαίτησε κατ’ εντολή του ιδιοκτήτη το ποσό, ισχυριζόμενη ψευδώς ότι τα χρήματα θα καταβληθούν εξ’ ολοκλήρου στους εξεταστές. Από την έρευνα δεν προέκυψε εμπλοκή εξεταστών - υπαλλήλων της αρμόδιας Υπηρεσίας.

Ακολούθησε προκαθορισμένο ραντεβού, χθες το μεσημέρι, στο γραφείο υποδοχής της σχολής οδηγών, όπου αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων συνέλαβαν την 54χρονη υπάλληλο, η οποία είχε παραλάβει το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, που της είχε παραδώσει ο 19χρονος λίγη ώρα νωρίτερα.

Ταυτόχρονα συνελήφθη ο 63χρονος ιδιοκτήτης, ο οποίος περίμενε στο γκαράζ της σχολής οδηγών και εισήλθε στο γραφείο μετά την ολοκλήρωση της παράνομης συναλλαγής και, όπως προέκυψε, με δικές του εντολές και για λογαριασμό του ενεργούσε η υπάλληλος.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 63χρονου, το οποίο ήταν στο χώρο στάθμευσης της σχολής για την πρακτική εξάσκηση/εκπαίδευση των υποψηφίων οδηγών, βρέθηκε και κατασχέθηκε λειτουργική μεταλλική συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser).

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν χθες στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση