GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νικολόπουλος: Η κυβέρνηση μεθοδεύει την παρουσία της τρόικας στην Ελλάδα μέχρι το 2060!

Το νέο μεσοπρόθεσμο αφενός αποτελεί φωτογραφία συνέχισης της αιματηρής λιτότητας, τουλάχιστον έως το 2018, ενώ αφετέρου περιλαμ...



Το νέο μεσοπρόθεσμο αφενός αποτελεί φωτογραφία συνέχισης της αιματηρής λιτότητας, τουλάχιστον έως το 2018, ενώ αφετέρου περιλαμβάνει κάποιους στόχους που πολύ σύντομα θα αποδειχτούν ονειρικοί, με αποτέλεσμα να αναθεωρηθούν, με νέα μέτρα εις βάρος του λαού.

Αυτό ήταν το γενικό πλαίσιο της τοποθέτησης του ΓΓ του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και αντιπροέδρου της Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό, Νίκου Νικολόπουλου, στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της Βουλής, όπου συζητήθηκε το νέο πολυνομοσχέδιο.
Ο κ. Νικολόπουλος, εκπροσωπώντας την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Βουλευτών, τόνισε πως οι ανεξάρτητοι βουλευτές θα καταψηφίσουν το νέο μεσοπρόθεσμο.

«Εάν κάποιοι σας πιστέψουν ότι τα κακά και οι δύσκολες μέρες πέρασαν θα κάνουν τραγικό λάθος. Τα πραγματικά δύσκολα τώρα έρχονται…» ανέφερε ο κ. Νικολόπουλος, σημειώνοντας πως το μεσοπρόθεσμο αποκαλύπτει νέες περικοπές στα επικουρικά ταμεία και περαιτέρω περικοπή του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων που δεν υπήρχε στον προϋπολογισμό. Πέραν τούτου, η Κυβέρνηση υπολογίζει ανάπτυξη με ταχύτητα… πυραύλου για την προσεχή τετραετία, της τάξης του 3.3%, ενώ προβλέπει συνολικά στην πενταετία μείωση κατά περίπου 1,7 δις ευρώ των δαπανών του προϋπολογισμού και κατά 5,4 δις ευρώ αύξηση των εσόδων. «Αυτό είναι ένα εξωπραγματικό σενάριο» υπογράμμισε ο ανεξάρτητος βουλευτής.
Νίκος Νικολόπουλος : «Φρέσκο αίμα και στον δημόσιο τομέα σηματοδοτεί
το μεσοπρόθεσμο»
Ειδικεύοντας μάλιστα στις πολύ σοβαρές αλλαγές που έρχονται στο ασφαλιστικό σύστημα, ο κ. Νικολόπουλος σημείωσε ότι η κυβέρνηση, ουσιαστικά καταργεί την πρόωρη συνταξιοδότηση όσων έχουν τα αίτια ασφάλισης και έχουν πληρώσει, που σημαίνει ότι εάν μία μητέρα ανηλίκου έχει πιάσει το όριο των ημερών ασφάλισης στο ΙΚΑ, θα πρέπει να περιμένει χωρίς σύνταξη και εισόδημα να φτάσει στην ηλικία που οι ξένοι δυνάστες – δανειστές ορίζουν, προκειμένου να εξέλθει της εργασίας της. Έτσι, κανείς δεν μπορεί να βγει σε σύνταξη στο 62ο έτος! Και επιπλέον, έρχεται αύξηση του χρόνου ασφάλισης από τα 40 στα 42 για πλήρη σύνταξη και από κοντά το ένα και μοναδικό ταμείο σύνταξης από 1/1//2017 με ίδιες εισφορές από όλους, μισθωτούς. Ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες και μία σύνταξη που δεν θα ξεπερνά τα 360 ευρώ!

«Φρέσκο αίμα και στον δημόσιο τομέα σηματοδοτεί το μεσοπρόθεσμο» πρόσθεσε ο κ. Νικολόπουλος, αναφερόμενος στην κατάργηση της μονιμότητας και την παγίωση της κινητικότητας.

Μάλιστα, στο σημείο αυτό, ο κ. Νικολόπουλος ξεκαθάρισε ότι ανακούφιση χωρίς «κούρεμα» του χρέους και με μόνο χρονική μετατόπιση των πληρωμών δεν μπορεί να υπάρξει, ενώ αποκάλυψε ότι τα σχέδια γερμανικής έμπνευσης για επιμήκυνση της αποπληρωμής των χρεών, ουσιαστικά καθιστούν την χώρα… αποικία για τα επόμενα 50 χρόνια! Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Το όφελος της επιμήκυνσης υπολογίσθηκε πρόσφατα από την Deutsche Bank στα 26 δις ευρώ, άρα δεν αποτελεί παρά ένα πρόχειρο μπάλωμα. Και επιπλέον, με την μετατόπιση της πληρωμής μέχρι το 2070, αυτό που έχει φωτισθεί πολύ είναι η χώρα θα βρίσκεται υπό την τρόικα μέχρι το 2060! Και αυτό γιατί με βάση τους νέους κανονισμούς της Ε.Ε., οι χώρες των μνημονίων θα βρίσκονται σε καθεστώς ενισχυμένης επιτήρησης μέχρις ότου αποπληρώσουν το 75% των οφειλών τους!»

Κλείνοντας, ο κ. Νικολόπουλος ανέφερε πως το μεσοπρόθεσμο θα αναθεωρηθεί σύντομα, καθώς «προβλέπει πλεόνασμα της τάξης του 2,5% για το 2015, ενώ το μνημόνιο προβλέπει 3% και επίσης, πλεόνασμα 3,5% για το 2016 αντί 4,5% του μνημονίου. «Αυτά είναι αστειότητες!» κατέληξε.

1 σχόλιο

  1. ΠΟΣΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ, ΠΟΣΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ, ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2014, ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ;;

    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΝΙΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!

    ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ - ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!!!

    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΨΥΧΑΡΗ-ΜΠΟΜΠΟΛΑ, Ο "ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΣ" ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΠΟΥ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΝ ΠΛΑΣΣΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, ΩΣ ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο "ΝΑΠΟΛΕΩΝ" ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΞΑΫΛΩΝΕΤΑΙ!

    ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ’ΣΑΙ, ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΙ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ "ΠΕΙΘΕΣΑΙ" ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ-ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ, ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ…

    Η ΑΘΛΙΑ ΑΥΤΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ, ΤΑ ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΚΑΙ ΣΑΡΚΟΦΑΓΑ ΑΥΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΤΕ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΑΚΟΥΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥΣ, 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ- ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!

    ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ 100%, ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ;;;

    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ- ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΨΥΧΑΡΗ – ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΟΤΑΜΙ" ΤΟΥ.

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ!!

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 20% ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ (ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση