GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουλάχιστον 2.100 οι νεκροί στη φονική κατολίσθηση

Οι αρχές της επαρχίας Μπαντακσάν που επλήγη χθες από τη φονική κατολίσθηση ανακοίνωσαν ότι ο αριθμός των επιβεβαιωμένων νεκρών ανέρχ...


Οι αρχές της επαρχίας Μπαντακσάν που επλήγη χθες από τη φονική κατολίσθηση ανακοίνωσαν ότι ο αριθμός των επιβεβαιωμένων νεκρών ανέρχεται σε τουλάχιστον 2.100, ενώ ο ΟΗΕ ανακοίνωσε ότι πρέπει να αναληφθεί άμεση δράση για τους περισσότερους από 4.000 εκτοπισμένους.
"Τουλάχιστον 2.100 άνθρωποι από 300 οικογένειες είναι νεκροί", δήλωσε ο Ναουίντ Φοροτάν εκπρόσωπος του κυβερνήτη της επαρχίας ανακοινώνοντας νεότερο απολογισμό της καταστροφής που αφάνισε το απομακρυσμένο χωριό Αμπ-ε-Μπάρικ στο βορειοανατολικό Αφγανιστάν.
Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι το επίκεντρο της αποστολής τους πρέπει να είναι στο εξής η μέριμνα για τους περισσότερους από 4.000 εκτοπισμένους, πληγέντες της φυσικής καταστροφής. Υπάρχει κίνδυνος να σημειωθούν και άλλες κατολισθήσεις, προειδοποιούν αξιωματούχοι.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Οι αυξήσεις στη ΔΕΗ έρχονται από Ιούλιο...
    Ο φόρος εισοδήματος θα πληρωθεί από Ιούλιο...
    Ο φόρος στα ακίνητα θα σου έρθει τον Ιούνιο ( μεγάλος και βαρύς, φυσικά οι ελαφρύνσεις είναι μπαρούφες, αφού τώρα θα πληρώνεις για τα οικόπεδα και τα αγροτεμάχια )...
    Οι μειώσεις στις συντάξεις και τα εφάπαξ έρχονται από Ιούλιο...
    Οι αξιολογήσεις- απολύσεις έρχονται από Ιούλιο...
    Οι νέες αυξήσεις στα όρια ηλικίας έρχονται μετά το καλοκαίρι...
    Όλα τα κρυφά νέα μέτρα έρχονται μετά τον Ιούνιο...
    Τα ψίχουλα του κοινωνικού μερίσματος θα τα πάρουν πίσω πολλαπλάσια μετά τον Ιούνιο...

    Δεν κατάλαβες ακόμα ; Θέλουν πρώτα να τους ψηφίσεις στις τριπλές κάλπες του Μαΐου ( δημοτικές, περιφερειακές, ευρωεκλογές ) και μετά θα μας ξεσκίσουν σε νέα μέτρα, ακόμα και τις καταθέσεις θα διπλοφορολογήσουν, ακόμα και τις συντάξεις θα μειώσουν με διάφορα κόλπα, ενώ θα κάνουν νέες περικοπές στη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

    Μας δουλεύουν, μας κοροιδεύουν ψιλό γαζί. Θέλουν να ψηφίσεις πρώτα τους εκλεκτούς τους ( Καμίνη, Σπηλιωτόπουλο,Κακλαμάνη, Σγουρό, Κουγιουμτσάκο, Μιχαλολιάκο, Μπουτάρη, Καλαφάτη, Ιωαννίδη, Μπόλαρη, Τζιτζικώστα κλπ ), να τους ψηφίσεις στις ευρωεκλογές ( ΝΔ, Ελιά, Ποτάμι, Δημάρ, ίδια πολιτική φορομπηχτική και μνημονιακή ), και μετά θα μας ξεσκίσουν. Αν απέχεις, αν ρίξεις λευκό ή άκυρο, αν ρίξεις ψήφο σε πολύ μικρά κόμματα, ή σε αντίπαλους υποψηφίους δημάρχους ή περιφερειάρχες με μικρά ποσοστά, παίζεις το παιχνίδι τους, που είναι να κρατηθούν στην εξουσία, στη κουτάλα, στις καρέκλες. Αυτοί να περνάνε "ζωή και κότα" και εσύ και τα παιδιά σου να είσαι άνεργος, νεόπτωχος, επαίτης, ταπεινομένος και εξευτελισμένος, που θα κινδυνεύεις να χάσεις ακίνητη περιουσία και καταθέσεις. Αν είχαν τσίπα όλοι αυτοί ( Σαμαράς, Βενιζέλος, Θεοδωράκης, ΚαμινοΜπουτάρηδες ) δεν θα πληρώνονταν από το Κράτος, αφού έχουν χρήματα και ακίνητα να ζουν 10 γενιές... Αλλά έχουν το 90% των Ελλήνων να πληρώνουν κι αυτοί να περνάνε μια χαρά αυτά τα 4 χρόνια της κρίσης. Θα σου τα πάρουν όλα, αν ψηφίσεις τους υποψηφίους τους στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Στις ευρωεκλογές η ΝΔ πρέπει να είναι κάτω από 10% και η Ελιά, το Ποτάμι και η Δημάρ κάτω από 3%. Για να γίνει αυτό ( επειδή υπάρχουν ελάχιστα ακόμα κομματόσκυλα ) δεν πρέπει να απέχεις, δεν πρέπει να ρίξεις λευκό ή άκυρο. Μπορούμε να διαλύσουμε τα πολιτικά τζάκια ! Μπορούμε να διαλύσουμε τα παρασιτικά παλιά κόμματα της ΝΔ, Ελιάς και τα δεκανίκια τους, Ποτάμι και Δημάρ. Μην πέφτεις θύμα των διαπλεκόμενων ΜΜΕ ( τηλεόραση, ραδιόφωνο, μπλογκ και ιστοσελίδων μεγαλοεκδοτών και μεγαλοδημοσιογράφων ), που θέλουν το κρατικό χρήμα. Είναι η τελευταία ευκαιρία να αποκτήσουμε την ελευθερία μας από τους νέους κοτζαμπάσηδες που μας χρεοκόπησαν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση