GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τη Ρόδο επισκέφθηκε η Ιωάννα Καλαντζάκου

Τη Ρόδο επισκέφθηκε την Πέμπτη 22 Μαΐου η υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ Ιωάννα Καλαντζάκου-Τσατσαρώνη, Δικηγόρος και Αντιπρόεδρ...



Τη Ρόδο επισκέφθηκε την Πέμπτη 22 Μαΐου η υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ Ιωάννα Καλαντζάκου-Τσατσαρώνη, Δικηγόρος και Αντιπρόεδρος του ΔΣΑ. Η υποψήφια είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου κ. Κωνσταντίνο Σαρρή, με τον οποίον συζήτησαν για τα...
προβλήματα που απασχολούν τον δικηγορικό κόσμο – κυρίως τα φορολογικά και ασφαλιστικά. Στη συνέχεια η κ. Ιωάννα Καλαντζάκου-Τσατσαρώνη επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου και ακολούθως τα γραφεία της ΝΟΔΕ, όπου συζήτησε με την Πρόεδρο Νατάσα Δενετοκλή.

Έδωσε συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο της πόλης. Αμέσως μετά η υποψήφια ευρωβουλευτής είχε συνάντηση με το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν οι προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης της τουριστικής κίνησης αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Τέλος, η κ. Ιωάννα Καλαντζάκου-Τσατσαρώνη έδωσε συνεντεύξεις σε τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Με την Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Νατάσα Δενετοκλή
Στην πρώτη συνημμένη φωτογραφία, με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Ρόδου, Μανώλη Καμπουρόπουλο.
Στη δεύτερη συνημμένη φωτογραφία σε συνέντευξη τύπου
Στην τρίτη συνημμένη φωτογραφία με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη.
Mε τον βουλευτή Δωδεκανήσων, Πάνο Κόνσολα.
Mε τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου, Κωνσταντίνο Σαρρή


5 σχόλια

  1. ενα νεο ειδησιογραφικο ιστολογιο ξεκινησε την πορεια του http://powernewsgreece.blogspot.com/ με συνεχησης ενημερωση λεπτο προς λεπτο ,δεχομαστε και αιτησεις για την ενταξη σας στο δυναμικο μας κανε αρθρα για εμας και δημοσιοευσε τα εσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΙ ΑΥΤΗ...
    ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα γιατί γίνονται εκλογές!!!!αφού είστε ΝάΝΟΙ ούτε το ΕΚΑΣ δεν μπορείτε να δώσετε ... Πείτε μας το απλά κύριοι να μην γίνονται εκλογές....τι τα μασάτε από εδώ και από εκεί !!!!!! Από το Βερολίνο Ορίζουν τους πρωθυπουργό, με ΕΞΕΛ βγάζουν βουλευτές , περιφερειάρχες ,δημάρχους τι θέλετε της εκλογές..

    Τα όρια στένεψαν για όλους και λέμε να το ΓΚΡΕΜΊΣΟΥΜΕ το μαγαζί..ΠΌΣΟ ΘΑ ΚΡΆΤΗΣΗ; ΈΝΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ; ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ...ΆΝΤΕ ΑΡΚΕΤΆ Η ΠΊΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΊ..ΟΥΥΥ ΒΑΡΈΘΗΚΑΜΕ...ΜΕ Γκάουλάιτερ ΚΑΙ τους τουρίστες σας...Άντε γαμήσου ρε παπάρα ΣαμαμαροΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ,θέλετε βια εεε στο διάολο ας την έχετε,και η ΒΙΑ ΘΑ κάνει δουλειά με εσάς τούς ΔΟΛΟΦΟΝΟΎΣ.... δυο σφαίρες μια για εσάς μια για έμενα και στο διάολο τι θα παίζουμε της κουμπάρες κι'αλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΟΘΕΊΑ ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΝ ΟΛΟI JEXNOYN OTI Η ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ ΚΑΤΕΒΕΝΕΙ...ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΏΝ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΆ 20%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα εξαφανίστε τους

    Αυτοί που εξαπάτησαν το λαό και εκλέχτηκαν υποσχόμενοι άκρως αντίθετα πράγματα με αυτά που έκαναν μετέπειτα ως κυβέρνηση.

    Αυτοί που με την ίδια ευκολία που μείωναν μισθούς και συντάξεις των πεντακοσίων ευρώ και καταργούσαν επιδόματα, παράλληλα, διέγραφαν στα μουλωχτά, με κρυμμένες τροπολογίες, χρέη εφοπλιστών και πετρελαιάδων ύψους δισεκατομμυρίων ευρώ.

    Αυτοί που ξεπούλησαν για ψίχουλα στους ολιγάρχες φίλους τους την περιουσία του λαού: κερδοφόρες δημόσιες επιχειρήσεις, δημόσιες τράπεζες, δημόσια γη.

    Αυτοί που προωθούν την τσιμεντοποίηση
    των παραλιών μας.

    Αυτοί που με αντισυνταγματικές επιστρατεύσεις διέλυαν απεργίες εργαζομένων του δημόσιου τομέα, αλλά και του ιδιωτικού, των ναυτεργατών, που απεργούσαν επειδή ζητούσαν από τους εφοπλιστές τα δεδουλευμένα τους

    Αυτοί που συνωμοτούσαν στις Κάννες εις βάρος του ελληνικού λαού.


    Αυτοί που διόριζαν τραπεζίτες για πρωθυπουργούς και υπουργούς για να εξασφαλιστούν τα συμφέροντα των τραπεζιτών και των καναλαρχών.

    Αυτοί που κατήργησαν τις δημοκρατικές διαδικασίες στη βουλή με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.

    Αυτοί που κατέθεταν πολυνομοσχέδια εκατοντάδων σελίδων με κοινωνιοκτόνα μέτρα σε ένα μόνο άρθρο για να εξασφαλίσουν την σίγουρη ψήφισή τους.

    Αυτοί που αύξησαν εξωφρενικά τη συμμετοχή των ασφαλισμένων στα φάρμακα, καθιστώντας ακόμα πιο οικονομικά δυσβάστακτη τη ζωή τους και αποκαλώντας «κομμουνιστές» ή «συριζαίους» όσους τολμούσαν να διαμαρτυρηθούν.

    Αυτοί που στην υπηρεσία μεγάλων πολυεθνικών τρομοκρατούσαν ολόκληρους οικισμούς, εισβάλλοντας με τα ΜΑΤ και τα ΕΚΑΜ σε σπίτια πολιτών που αντιδρούσαν ενάντια στην οικολογική καταστροφή του τόπου τους.

    Αυτοί που κατήργησαν σχεδόν όλα τα εργατικά δικαιώματα προς όφελος των μεγαλοεπιχειρηματιών καθιστώντας τη Ελλάδα τη χειρότερη χώρα στην ΕΕ για να εργάζεται κανείς.

    Αυτοί που προσέθεταν στα μνημόνια επιπλέον αντιεργατικά μέτρα-παραγγελιές από μεγαλοεπιχειρηματίες, που δεν αποτελούσαν καν απαιτήσεις της Τρόικας.

    Αυτοί που συνέβαλαν όσο κανείς άλλος στη γιγάντωση του νεοναζιστικού φαινομένου, είτε ανεβάζοντας με τον ακραία ξενοφοβικό τους λόγο τον πήχη του ρατσισμού στα ύψη, είτε υιοθετώντας την πολιτική ατζέντα της Χρυσής Αυγής, ενώ παράλληλα προπαγάνδιζαν τη "θεωρία των δύο άκρων".

    Αυτοί που διέλυσαν την Παιδεία και τη δημόσια Υγεία.

    Αυτοί που με απάθεια αφήνουν παιδιά στα σχολεία να λιποθυμούν από την πείνα.

    Αυτοί που καταδίκασαν εκατοντάδες χιλιάδες στην ανεργία σπάζοντας το ένα ευρωπαϊκό ρεκόρ μετά το άλλο.

    Αυτοί που γέμισαν την Ελλάδα με χιλιάδες άστεγους.


    Αυτοί που εξώθησαν χιλιάδες πολίτες στην αυτοκτονία.

    Αυτοί που βύθισαν μια ολόκληρη χώρα στη φτώχεια και τη δυστυχία.

    Αυτοί που, παρ' όλα αυτά και χωρίς ίχνος στοιχειώδους ντροπής, έχουν από πάνω και το θράσος να στέκονται πάνω από το κουφάρι της κοινωνίας και να παριστάνουν τους σωτήρες και τους επιτυχημένους, παρουσιάζοντας ψεύτικα πρωτογενή πλεονάσματα και σκηνοθετημένες εξόδους στις αγορές.

    Αυτοί, όλοι αυτοί, πρέπει την Κυριακή στις Ευρωεκλογές να πάρουν ένα ισχυρό μήνυμα αποδοκιμασίας για τις εγκληματικές τους πολιτικές.

    Εξαφανίστε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση