GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/5

Κάθε φορά που ξυπνάω το πρώτο πράγμα που με απασχολεί είναι το τι θέλω, δυστυχία ή ευτυχία; Πάντα διαλέγω το δεύτερο. Αυτή είναι η ε...


Κάθε φορά που ξυπνάω το πρώτο πράγμα που με απασχολεί είναι το τι θέλω, δυστυχία ή ευτυχία; Πάντα διαλέγω το δεύτερο. Αυτή είναι η εκλογή και η ζωή μου.
ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Έχεις ευαισθησία γι” αυτό θα βοηθήσεις άτομα είτε ηλικιωμένα είτε με κάποια προβλήματα υγείας ή ανήμπορα και θα δείξεις το αληθινό σου πρόσωπο. Η εμπνευσμένη φαντασία θα δώσει μια πιο εύκολη διέξοδο στη ευαισθησία σου.
Έρωτας: Ο Παρθένος έχει ένα τρόπο να σε φέρνει από εδώ και από εκεί και να σε πείθει ότι τον έχεις απόλυτη ανάγκη. Η σχέση με Ιχθύ μπορεί να μην είναι τόσο εύκολη όσο νομίζεις. Αντίθετα με τον Σκορπιό τα πας καλύτερα από ό, τι περίμενες.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ έχεις αρκετή πείρα και πυγμή, μερικές φορές λειτουργείς σαν να πρέπει να τα μάθεις όλα από την αρχή. Αυτό βέβαια συμβαίνει επειδή υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες τις οποίες θα χρειαστεί να τις βάλεις όλες σε μια σειρά.
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Έχεις κάπως προβληματιστεί και ο λόγος είναι ότι δεν ξέρεις πώς να χειριστείς κάποιες αντιδράσεις ατόμων που περίμενες να ήταν θυμωμένοι μαζί σου και τελικά γίνεται το αντίθετο. Επειδή δεν είσαι το άτομο των συγκρούσεων και των αντιθέσεων θα σου κάνει πολύ καλό να τα βρείτε και να λύσετε τις τελικές σας διαφορές.
Έρωτας: Προσπαθώντας να εξωραΐσεις τις διαφορές σου με τον Τοξότη ή τον Υδροχόο, μάλλον θα μπερδευτείς περισσότερο παρά θα λύσεις οτιδήποτε υπάρχει. Καλύτερα να πεις αυτά που νιώθεις παρά να παίζεις παιχνίδι για να μην χαλάσει η εικόνα σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι μεγαλύτερη δράση γιατί εκεί που παίρνεις φόρα, σταματάς για να εξετάσεις κάτι που δεν σου αρέσει και μετά δύσκολα ξαναμπαίνεις σε κίνηση. Το καλό σήμερα είναι ότι θα μιλήσεις για ένα κέρδος γιατί έχεις την τύχη με το μέρος σου.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Έχεις πάρει τα πράγματα αρκετά χαλαρά και αυτό μπορεί και να σε ηρεμεί από διάφορες εντάσεις, όμως πρόσεξε μην το παρακάνεις γιατί πιθανόν να περάσει η ημέρα και ενώ θέλεις, τελικά να μην κάνεις πράγματα.
Έρωτας: Η ρομαντική διάθεσή σου μπορεί να έχει και μια υπερβολή γιατί θα βγουν όλες οι ψευδαισθήσεις σου. Ο Σκορπιός είναι έτοιμος να σε δεχτεί με αυτό τον τρόπο γιατί του πηγαίνεις περισσότερο. Με τον Ιχθύ θα υπάρχει μια αλλαγή και θα έρθετε πιο κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Μαζί με την χαλαρότητα μπορεί να υπάρχει και εμπιστοσύνη με όλους όσους είσαι μαζί και πιθανόν ένα κομμάτι αφέλειας που σκεπάζει τη λογική σου. Ευτυχώς όμως γιατί ο Ερμής που είναι στο ζώδιο σου δουλεύει ακατάπαυστα και θα σε προστατέψει από τις τυχόν λάθος κινήσεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Αν αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα από το να παλεύεις να τα βάλεις σε ένα καλούπι. Ερμηνεύοντας βέβαια με τη διαίσθησή σου την κατάσταση μπορεί να κάνεις κινήσεις που θα σε ωφελήσουν.
Ερωτικά: Το να κατακτήσεις έναν Κριό δεν είναι και τόσο εύκολο γιατί χωρίς να το θέλει μπορεί να σε πληγώσει και να σου φέρει πολύ πόνο. Χρειάζεται λοιπόν γενικά στην ζωή σου να αλλάξεις τον ευαίσθητο χαρακτήρα σου για να μην έχεις αρνητικές εκπλήξεις και αδικίες. Από την άλλη ο Σκορπιός είναι ένα εύκολο άτομο στην αρχή για να το κατακτήσεις. Αν θέλεις, αυτή την περίοδο έχεις δυνατότητες να το κερδίσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να κάνεις συνδυασμό συνεργασίας και έμπνευσης γιατί είναι δύσκολο να εξισορροπήσεις με άτομα που διαφωνείς. Για αυτό θα προσπαθήσεις να δώσεις μια καλή εικόνα προς τα έξω.
ΛΕΩΝ
Γενικά: Παραμένεις σε στασιμότητα γιατί μπορεί να θέλεις μεν να κάνεις πολύ περισσότερα πράγματα αλλά υπάρχουν κάποιες αυταπάτες που μπορεί να σε εμποδίζουν.
Έρωτας: Τα λόγια δεν έχουν σημασία στην προκειμένη φάση. Μετράνε περισσότερο οι πράξεις. Για αυτό τον λόγο καλύτερα να προσπαθήσεις να κάνεις κάτι για το άλλο το άτομο. Μερικές φορές χρειάζεται να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο. Η επαφή με Ιχθύ μπορεί να παραμένει μετέωρη.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ έχεις στο μυαλό σου να κάνεις κάτι ιδιαίτερο, θα δυσκολευτείς γιατί η διάθεσή σου θα έχει σκαμπανεβάσματα. Επίσης θα υπάρχει ένα μπέρδεμα προς ποια κατεύθυνση θα χρειαστεί να ρίξεις περισσότερο το βάρος σου. Περίμενε λίγο και θα φανεί.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Έχεις διχαστεί γιατί από την μια θέλεις να πας με το μέρος ενός ατόμου αλλά το μυαλό σου λέει άλλα. Καλύτερα να δώσεις χρόνος στον εαυτό σου, αν πρόκειται να αποφασίσεις για πράγματα που δεν είναι και τόσο εύκολα για σένα.
Έρωτας: Ο Ιχθύς σε προβληματίζει γιατί από την μια θέλεις να είστε μαζί αλλά οι όροι του δεν σου αρέσουν και μερικές φορές βρίσκεσαι σε αδράνεια. Ο Σκορπιός σου δίνει αρκετά πράγματα και αν δεν βλέπεις συνέχεια τα άσχημα της κατάστασης θα πετύχεις μια αρμονία.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ξεπεράσει κάποιες δυσκολίες και με τον τρόπο σου θα προσπαθήσεις να εδραιωθείς σε συνεργασίες που παλιά δεν υποστήριζες.
Κατέβασε τώρα το application του , για iphones, ipads και ipods
ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Η κατεύθυνση που έχεις πάρει μπορεί να είναι μπερδεμένη και να μην ξέρεις ακόμα τι θα κάνεις γιατί έχεις μπλεχτεί με λόγια και με καταστάσεις που δεν σε συμφέρουν.
Έρωτας: Δεν πρέπει να πάρεις αποφάσεις που δεν θα είναι προς όφελός σου. Για αυτό δοκίμασε να δεις βαθιά στην σχέση σου για να μην έχεις τόσο μεγάλες συναισθηματικές ευαισθησίες που δεν οδηγούν πουθενά.
Οικονομικά & Καριέρα: Παραμένεις σε μια κατάσταση αδράνειας μέσα στην δουλειά και ο λόγος θα είναι ότι δεν μπορείς να αποφασίσεις τι πρέπει να γίνει. Οπότε συνεχίζεις να έχεις μπέρδεμα και να μην ξέρεις τι θα κάνεις. Υπομονή και θα γίνουν όλα όπως τα θέλεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Με νέα δύναμη θα αντιμετωπίσεις όλες τις καταστάσεις και θα πάρεις απόφαση για δράση. Προσπάθησε βέβαια να μην τσακωθείς με άτομα που τους κρατάς θυμό γιατί θα υπάρχουν αρκετές αφορμές για να γίνει.
Έρωτας: Ο Κριός είναι δίπλα σου και σου λέει «ήρθα για να μείνω στην ζωή σου». Αρκεί να μην ανακατέψετε καθόλου τα οικονομικά για να μην υπάρχουν δυσκολίες στην σχέση σας. Ένα Λιοντάρι από το παρελθόν κάνει που και που την εμφάνισή του και ταράζει τα νερά.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ υπάρχει αξία σε οτιδήποτε κάνεις δεν έχεις και μεγάλη αυτοπεποίθηση γιατί θέλεις να συνδυάζεις την επιτυχία σου με τα χρήματα. Για αυτό μερικές φορές δεν απαιτείς αυτό που σου αξίζει. Αν το ξεπεράσεις αυτό θα δώσεις άλλο νόημα στην ζωή σου.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Έχεις ηρεμήσει αρκετά για αυτό μπορεί να σταθείς κοντά σε ένα φίλο που σε έχει ανάγκη και το καλό είναι ότι μπορείς να του συμπαρασταθείς σωστά. Το σπίτι σου χρειάζεται ένα συνολικό συμμάζεμα. Η επισκευή των υδραυλικών ή συσκευών που μπορεί να έχουν χαλάσει θα σε κουράσει αρκετά.
Έρωτας: Η ευαισθησία σου μπορεί να μην σε βοηθάει να βάλεις κάποια όρια σωστά και πιθανόν να μην μπορείς να αντιληφτείς τι είναι αυτό που σε ενοχλεί. Για αυτό καλό είναι να σταματήσεις να λυπάσαι γιατί δεν είναι αληθινή αγάπη.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να φτάσεις σε ένα στόχο αλλά μπορεί να μην έχεις και πάρα πολύ κέφι γιατί βαριέσαι να κάνεις πολλά πράγματα και προτιμάς να αρκεστείς σε πολύ λίγα. Προσπάθησε όμως να μην αφήσεις κάποιες υποθέσεις που από την πολύ χαλαρότητα μπορεί να σου ξεφύγουν.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Η θετική σου αύρα θα βοηθήσει ώστε κάποιες υποθέσεις να σου πάνε όπως θέλεις. Παρόλο που θέλεις να αντιμετωπίσεις με μεγάλη σοβαρότητα κάποιες κοινωνικές σχέσεις γιατί επιβάλλεται εσύ χαλαρώνεις κάπως τις αρχές σου και συμβιβάζεσαι περισσότερο.
Έρωτας: Η σχέση με Σκορπιό γίνεται καλύτερη γιατί θα έχεις έντονα συναισθήματα τα οποία θα τα δείξεις εύκολα χωρίς να σκέφτεσαι ότι θα εκτεθείς. Το ενδιαφέρον απέναντι σε ένα πιο μεγάλο πρόσωπο θα σε κάνει να νιώσεις ασφάλεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα πάρεις κάποια χρήματα σήμερα, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και μάλιστα θα έχεις την ευκαιρία να μην τα πάρεις μόνο μια φορά αλλά να επαναληφθεί και τον επόμενο μήνα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Η σκέψη ότι μπορεί να ξεμπλοκάρεις, ακόμα και από μια γνώση που είναι αρκετά προχωρημένη θα σε βγάλει στην επιφάνεια και πάλι. Το ξέρεις πολύ καλά ότι δεν σου πηγαίνει να μένεις για πολύ καιρό σε αδράνεια ή σε ιδέες που δεν έχουν κάπου να σε οδηγήσουν. Η κατανάλωση ζάχαρης μπορεί να είναι κάπως υπερβολική σήμερα.
Έρωτας: Η επαφή με Λιοντάρι είναι σαφώς καλύτερη από άλλες φορές γιατί με κάποιο τρόπο έχεις βρει πολλά ενδιαφέροντα και έτσι μοιράζεις σωστά τον χρόνο σου. Θα πάρεις μια κοινή απόφαση με ένα μεγαλύτερο Σκορπιό ο οποίος μπορεί να ζει και στο εξωτερικό.
Οικονομικά & Καριέρα: Κινείσαι με στόχο το κέρδος αλλά μπορεί τα χρήματα που θα πάρεις να τα χαλάσεις πιο εύκολα από άλλες φορές γιατί δεν έχεις επίγνωση όλων των αναγκών σου. Από κάποιους φίλους ή γνωστούς θα μάθεις για μια δουλειά την οποία μπορεί να κυνηγήσεις.
ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Η εσωτερική σου δύναμη είναι αυτή που θα σε οδηγήσει στο να δεις τη σωστή οπτική γωνία όλων των γεγονότων που γίνονται αυτές τις ημέρες. Υποχωρητικότητα και ευγένεια δεν σημαίνει ότι σε κάνουν ό, τι θέλουν οι άλλοι. Θα βγάλεις την γλυκύτητά σου και θα κερδίσεις τις υποθέσεις.
Έρωτας: Καρκίνος, Παρθένος και Σκορπιός είναι υποψήφιοι για νέα γνωριμία ή είναι τα άτομα που θα σου πάνε πολύ καλύτερα στον χαρακτήρα. Βέβαια εσύ μπορεί να προτιμάς τον Ζυγό γιατί σου αρέσουν τα δύσκολα.
Οικονομικά & Καριέρα: Γενικά υπάρχει μια εύνοια στον αέρα και θα οδηγήσεις εκεί που θέλεις τις καταστάσεις. Αν είναι να υπογράψεις συμβόλαιο θα πρέπει να βάλεις την απόλυτη λογική για να γίνουν τα πράγματα σωστά.
*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το έχει τις απαντήσεις εδώ.
Πηγή: www.astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση