GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στους 236 οι νεκροί από το ναυάγιο στη Ν. Κορέα

Οκτώ νέοι σοροί ανακαλύφθηκαν σήμερα στο ναυάγιο του πλοίου Sewol στη Νότια Κορέα, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 236 ενώ 6...


Οκτώ νέοι σοροί ανακαλύφθηκαν σήμερα στο ναυάγιο του πλοίου Sewol στη Νότια Κορέα, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 236 ενώ 66 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται, την ώρα που οι έρευνες έχουν διακοπεί εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών.
Δεκαεπτά ημέρες μετά το ναυάγιο του Sewol, του οχηματαγωγού των 6.825 τόνων, 236 άνθρωποι έχουν δηλωθεί νεκροί και 66 παραμένουν αγνοούμενοι.
Χωρίς καμία αμφιβολία κάποιοι εξ αυτών δεν θα βρεθούν ποτέ.
Οι δύτες τώρα «αδυνατούν να βουτήξουν εξαιτίας των ισχυρών ρευμάτων και των μεγάλων κυμάτων που ενισχύει ο ριπαίος άνεμος» δήλωσε ο Κο Μιούνγκ Σουκ, εκπρόσωπος της ακτοφυλακής.
Περισσότεροι από 100 δύτες, οι οποίοι πρόσφατα χρειάστηκε να εργαστούν σε ακραίες συνθήκες, περιμένουν μέχρι τα κύματα να κοπάσουν, προσέθεσε ο ίδιος.
Θα πρέπει να ανοίξουν ένα μονοπάτι όσο το μήκος των κάβων που θα τους οδηγήσει έως το ναυάγιο του πλοίου που βρίσκεται σε βάθος 40 μέτρων.
Οι συγγενείς των αγνοουμένων επιμένουν προκειμένου το σύνολο των σορών να ανασυρθεί από το εσωτερικό του πλοίου όμως τα ισχυρά ρεύματα σε αυτό το σημείο χωρίς αμφιβολία έχουν ήδη μεταφέρει κάποιες σορούς στα ανοικτά.
Το Sewol βυθίστηκε το πρωί της 16ης Απριλίου με 476 επιβαίνοντες, περιλαμβανομένων 352 μαθητών που πήγαιναν σχολική εκδρομή στο νησί Τζετζού.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση