GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρή 23χρονη σε τροχαίο με μηχανή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη. Νεαρή κοπέλα έχασε τη ζωή της από απροσεξία οδηγού. Αναλυτικά πώς έγινε το τραγικό τροχαίο: Σαρανταπεντάχ...


Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη. Νεαρή κοπέλα έχασε τη ζωή της από απροσεξία οδηγού. Αναλυτικά πώς έγινε το τραγικό τροχαίο: Σαρανταπεντάχρονος που οδηγούσε ΙΧ αυτοκίνητο, την ώρα που έβγαινε από θέση πάρκινγκ, δεν πρόσεξε το μηχανάκι που περνούσε με αποτέλεσμα να το παρασύρει.
Ο 26χρονος οδηγός της μηχανής έχασε τον έλεγχο και έπεσε σε διερχόμενη μοτοσικλέτα, η οποία με τη σειρά της προσέκρουσε σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα. Οι επιβαίνοντες της δεύτερης μοτοσικλέτας τραυματίστηκαν ελαφρά. Ο 45χρονος οδηγός του ΙΧ συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ανακοίνωση ΕΚΑΒ
"Κατόπιν δημοσίευσης που αναφέρεται στο σοβαρό τροχαίο που συνέβη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στην οδό Εθνικής Αμύνης, στο ύψος της πλατείας Χημείου και των ανυπόστατων αναφορών για την καθυστέρηση στην άφιξη του ασθενοφόρου (παρά τις δεκάδες κλήσεις στο κέντρο του Ε.Κ.Α.Β.), θα θέλαμε να αναφερθούμε στα πραγματικά γεγονότα του περιστατικού:
Στις 9 Μαΐου 2014 και ώρα 00:16 το Ε.Κ.Α.Β. έλαβε την πρώτη κλήση σχετικά με περιστατικό, η οποία αφού διαβιβάστηκε στο πιο κοντινό άμεσα διαθέσιμο ασθενοφόρο, αυτό μετέβει στο σημείο του συμβάντος στις 00:21 (χρόνος ανταπόκρισης 5 λεπτά). Κατόπιν 2ης κλήσης στις 00:17 το συντονιστικό κέντρο του Ε.Κ.Α.Β. έδωσε εντολή μετάβασης στο περιστατικό και σε κινητή μονάδα η οποία και αφίχθη στο σημείο του συμβάντος στις 00:22 (χρόνος ανταπόκρισης 5 λεπτά). Να σημειωθεί ότι λόγο της σοβαρότητας της κατάστασης της 23χρονης η οποία έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, πραγματοποιήθηκε η διασωλήνωση της από τον γιατρό του Ε.Κ.Α.Β.
Βάσει των παραπάνω, θα θέλαμε να γίνει σαφές πως όλο το προσωπικό του Ε.Κ.Α.Β. (γιατροί και διασώστες), είναι σε διαρκή επαγρύπνηση, προσπαθώντας να διεκπεραιώσουν όλα τα περιστατικά που χρήζουν επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας.
Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας"
(Με πληροφορίες από seleo.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση