GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένας 30χρονος έβαλε φωτιά σε κάδους και στη συνέχεια καθόταν κρυμμένος και απολάμβανε το θέαμα

Κρυμμένος σε μια πυλωτή πολυκατοικίας στην Πάτρα απολάμβανε το θέαμα που ο ίδιος είχε προκαλέσει, ένας... σύγχρονος «Νέρωνας» ...



Κρυμμένος σε μια πυλωτή πολυκατοικίας στην Πάτρα απολάμβανε το θέαμα που ο ίδιος είχε προκαλέσει, ένας... σύγχρονος «Νέρωνας» που έβαλε σκοπό να παραδώσει στη φωτιά τους κάδους απορριμμάτων της πόλης

Μάλιστα, προτιμούσε αυτούς της ανακύκλωσης.

Πίσω από μια κολώνα τον εντόπισαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που είχαν φτάσει μαζί με τους άνδρες της Πυροσβεστικής στο σημείο όπου φλέγονταν τρεις κάδοι ανακύκλωσης και ένας κοινός κάδος απορριμμάτων.

Ο 30χρονος Έλληνας προσήχθη αρχικά ως ύποπτος, αλλά γρήγορα ομολόγησε ότι αυτός είχε προκαλέσει την πυρκαγιά.

Ο εμπρηστής δεν εξήγησε γιατί έβαλε φωτιά, αλλά στην κατοχή του βρέθηκε ο αναπτήρας με τον οποίο πυρπόλησε τους κάδους και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για εμπρησμό και διακεκριμένες φθορές.

Η ασφάλεια συνεχίζει την έρευνα για να εξακριβώσει αν είναι υπαίτιος και για άλλους εμπρησμούς.

1 σχόλιο

  1. Ποιος λογικός άνθρωπος ψηφίζει Καμίνη ή Σπηλιωτόπουλο για δήμαρχο Αθήνας ;
    Ποιος λογικός άνθρωπος ψηφίζει Μπουτάρη ή Καλαφάτη για δήμο Θεσσαλονίκης ;
    Ποιος λογικός άνθρωπος ψηφίζει Σγουρό, Κουμουτσάκο,Τζιτζικώστα ή Ιωαννίδη ;

    Τι ξέρουν όλοι αυτοί από ανεργία και στέρηση ; Τι ξέρουν όλοι αυτοί από το άγχος να μαζέψεις λεφτά να πληρώσεις τη ΔΕΗ, τα χαράτσια, τους φόρους ; Έχουν περιουσίες και λεφτά να φάνε κι οι κότες, έχουν άνετη πρόσβαση στη παιδεία και στην υγεία, έχουν εξασφαλιστεί για τις επόμενες γενιές.

    Τι ξέρουν όλοι αυτοί από ουρές στην εφορία και στη ΔΕΗ να πληρώσουν το χαράτσι ; Τι έχουν κάνει όλοι αυτοί για εμάς, παρά να κάνουν μικροέργα με τα δικά μας λεφτά ( δημοτικά τέλη )... Η ζωή τους ; Άνεση, διασκέδαση, ταξίδια, μπαράκια και εσύ να αγωνίζεσαι μέρα νύχτα για το μεροκάματο και για να πληρώνεις φόρους και να σώσεις το σπιτάκι σου από τα δάνεια ή την κατάσχεση.

    Είσαι τρελός αν ψηφίσεις τους υποψήφιους δημάρχους και περιφερειάρχες του ΠΑΣΟΚ ( Καμίνη-Μπουτάρη ) και της ΝΔ, δηλαδή τους βολεμένους, τους χορτασμένους, που δάκρυ δεν έχυσαν για όσους αυτοκτόνησαν ή πέθαναν πρόωρα, αλλά συνέχισαν την ήρεμη διασκέδασή τους. Καρφάκι δεν τους καίγεται για τους ανθρώπους που δεν έχουν να φάνε ή δεν έχουν να πληρώσουν ΔΕΗ και νερό. Αυτούς θα πας να ψηφίσεις πάλι ; Αυτούς θα κάνεις "μάγκες" πάνω στα "πτώματα" των συνανθρώπων σου που υποφέρουν ;

    Σκέψου ότι 4 χρόνια σε απειλούν με φόρους και χαράτσια και κατασχέσεις. Σκέψου την φάτσα θα έχουν αύριο στα διαπλεκόμενα κανάλια αν οι εκλεκτοί τους δήμαρχοι και περιφερειάρχες πατώσουν και βγουν στο β΄ γύρο υποψήφιοι δήμαρχοι του Σύριζα/ ΑΝΕΛ ή της Ελληνικής Αυγής. Σκέψου όλους εκείνους τους μεγαλοεκδότες και μεγαλοδημοσιογράφους που τους στηρίζουν τι χρώμα θα έχουν στο πρόσωπο και στα αφοδεύματά τους, αν ψηφίσεις Σύριζα, ΑΝΕΛ, Ελληνική Αυγή ( τέλος πάντων αυτούς φοβούνται και αυτούς οδηγείται ο κόσμος να ψηφίσει για να τιμωρήσει το ανελέητο φαγοπότι των τελευταίων 30 χρόνων και τα μνημόνια ).

    Αν αύριο όλοι οι Έλληνες, η διαλυμένη αστική τάξη και τα λαϊκά στρώματα που υποφέρουν 4 χρόνια, ψηφίσουν μαζικά υποψηφίους του Σύριζα ( Σακελλαρίδης- Αθήνα, Δούρου- Αττική , Δρίτσας- Πειραιά, Μηταφίδης- Θεσσαλονίκη, Χαραλαμπίδου- Κεντρική Μακεδονία ), ΑΝΕΛ ( Πάνος Χαϊκάλης- Αττική, Τέρενς Κουίκ - Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ) ή, όπως θα κάνουν οι πιο εξοργισμένοι που δεν μπορούν να μεταπειστούν,δηλαδή την Ελληνική Αυγή ( Αθήνα, Θεσσαλονίκη και περιφέρειες ), τότε, ναι, ίσως έχεις κάποιες ελπίδες ότι το μήνυμα σου, η φωνή σου θα φτάσει στους κυβερνώντες και στην Ευρώπη.

    Αλλά είναι ντροπή, έστω και στα στημένα γκάλοπ, να υπάρχουν Έλληνες στα χρόνια της οικονομικής κρίσης, που δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν ανθρώπους ευκατάστατους, που δεν πόνεσαν στη κρίση, που ζουν στη χλιδή. Είναι ντροπή να ψηφίσεις Καμίνη και Μπουτάρη, είναι ξεφτίλα να ψηφίσεις Σγουρό και Κουμουτσάκο, είναι ντροπή να ψηφίσεις Σπηλιωτόπουλο, Κακλαμάνη Νικ. και Καλαφάτη, είναι ξεφτίλα να ψηφίσεις Τζιτζικώστα, Ιωαννίδη και Μπόλαρη, ανθρώπους που ψήφισαν ή ανέχτηκαν τα μνημόνια, που σε ταπείνωσαν, που σε ξεφτίλισαν σε ουρές για συσσίτια,ΔΕΗ και εφορία, που τρώνε ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ και έχουν λεφτά για 10 γενιές ακόμα, ενώ εσύ και τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου υποφέρουν και θα υποφέρουν για άλλα 10 χρόνια τουλάχιστον, που οδήγησαν τόσους ανθρώπους σε πρόωρο θάνατο και στα νοσοκομεία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση