GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ στην Ινδία! Ελεγκτής πέταξε στις ράγες 32χρονη επειδή δεν είχε εισιτήριο!

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 32χρονη Ινδή, η οποία προσπάθησε να μπει στην Α' θέση επιβατικού τρένου, αλλά είχε την ατυχία να π...



Τραγικό θάνατο βρήκε μια 32χρονη Ινδή, η οποία προσπάθησε να μπει στην Α' θέση επιβατικού τρένου, αλλά είχε την ατυχία να πέσει σε πολύ αυστηρό ελεγκτή που την αντιλήφθηκε και την έσπρωξε στις ράγες.

Η άτυχη γυναίκα είχε εισιτήριο για τη Β'΄θέση, ωστόσο η έλλειψη κλιματισμού την ανάγκασε να αναζητήσει καλύτερες συνθήκες για το ταξίδι της. Ο ελεγκτής δεν της έκανε όμως το χατίρι. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά δευτερόλεπτα πριν το τρένο αναχωρήσει από τον σταθμό στον οποίο είχε κάνει στάση, την έσπρωξε με αποτέλεσμα να τη ρίξει στις ράγες, σύμφωνα με το onvolos.gr.

Επιβάτες της αμαξοστοιχίας που είδαν το περιστατικό επιτέθηκαν στον ελεγκτή, τον ακινητοποίησαν και κατόπιν τον παρέδωσαν στις αρχές. Συγγενείς του θύματος, που ονομαζόταν Ουτζουάλα Πάντεϊ, είπαν ότι ο άνδρας τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο Αμπίκα δήλωσε ότι η αστυνομία διεξάγει έρευνα σε βάρος του ελεγκτή, ο οποίος ονομάζεται Σαμπάτ Σανούνχι, και ότι ο άνδρας κατηγορείται για ανθρωποκτονία, όχι για φόνο από πρόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση