GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγάλη χασισοφυτεία στη δυτική Μάνη διατηρούσε 37χρονος

Άλλη μια αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία ανακάλυψαν οι αστυνομικοί μέσα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε δασική έκταση στον Άγιο Νικόλ...


Άλλη μια αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία ανακάλυψαν οι αστυνομικοί μέσα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε δασική έκταση στον Άγιο Νικόλαο της δυτικής Μάνης και έστησαν ενέδρα για να συλλάβουν τον καλλιεργητή που θα πήγαινε να την περιποιηθεί, όπως και έγινε.
Ο 37χρονος δράστης συνελήφθη μόλις μπήκε στον εκχερσωμένο χώρο όπου καλλιεργούσε τη φυτεία που αποτελούνταν από 78 δενδρύλλια ύψους από 0,70 ως 1,20 μέτρου.
Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με μια ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 32 γραμμαρίων που βρέθηκε στο σημείο.
Στο σπίτι του χασισοκαλλιεργητή βρέθηκαν ακόμη 150,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, σπόροι βάρους 3,2 γραμμαρίων, δύο ζυγαριές ακριβείας, ένα κινητό και αντικείμενα για τη συσκευασία και διακίνηση των ναρκωτικών. Ο 37χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση