GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρεοκόπησαν 3.811 ιταλικές επιχειρήσεις το α' τρίμηνο

Κατά 0,1% μειώθηκε το ΑΕΠ της Ιταλίας το πρώτο τρίμηνο του 2014, σε σχέση με το τελευταίο τρίμηνο του 2013, όπως έκανε γνωστό ...



Κατά 0,1% μειώθηκε το ΑΕΠ της Ιταλίας το πρώτο τρίμηνο του 2014, σε σχέση με το τελευταίο τρίμηνο του 2013, όπως έκανε γνωστό σήμερα το Εθνικό Ινστιτούτο Στατιστικής Istat.

Σε ετήσια βάση, η μείωση του ΑΕΠ είναι του 0,5%. Το τελευταίο τρίμηνο του 2013, αντιθέτως, είχε σημειωθεί ελαφρά αύξηση του Εγχώριου Ακαθάριστου Προϊόντος, της τάξης του 0,1%.

Παράλληλα, στοιχεία του επεξεργάσθηκε το ινστιτούτο Cerved και προβάλλονται από το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ansa, δείχνουν ότι από τον φετινό Ιανουάριο μέχρι το Μάρτιο χρεοκόπησαν 3.811 επιχειρήσεις, με συνολική αύξηση του 4,6% σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2013.

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι τα νέα αυτά στοιχεία «παγώνουν» την προσωρινή αισιοδοξία που είχε αρχίσει να διαδίδεται σχετικά με μια σταθερή πορεία της χώρας προς την οικονομική ανάκαμψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση