GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έφτασαν στη σορό του άτυχου 39χρονου εργάτη στη Κρήτη

Μετά από ακούραστες αλλά και επικίνδυνες προσπάθειες έξι ημερών, από όλες τις ομάδες και τα συνεργεία, αλλά πρωτίστως από τις δ...



Μετά από ακούραστες αλλά και επικίνδυνες προσπάθειες έξι ημερών, από όλες τις ομάδες και τα συνεργεία, αλλά πρωτίστως από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι άντρες της ΕΜΑΚ στις 6,30 το απόγευμα κατάφεραν να εντοπίσουν και να ανασύρουν την σορό του 39χρονου εργάτη ο οποίος είχε θαφτεί κάτω από όγκους χωμάτων, στον πάτο ενός πηγαδιού στο Κόκκινο Μετόχι Χανίων, σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο flashnews.gr.
Σήμερα, έχοντας να αντιμετωπίσουν τα υπόγεια νερά που ανάβλυζαν διαρκώς και τις καταρρεύσεις χωμάτινων όγκων, με την δημιουργία ενός «παραπήγαδου» έγινε δυνατή η άντληση των νερών από τον πάτο του πρώην πηγαδιού σε βάθος 17 μέτρων.
Έτσι μπόρεσαν οι άντρες της ΕΜΑΚ να φτάσουν με σχετική ασφάλεια στο σημείο και να ανασύρουν μέσα από τις λάσπες τον άτυχο 39χρονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση