GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ισόβια μέλη του Εργατικού Κόμματος 3 ομογενείς

Ισόβια μέλη του Εργατικού Κόμματος Αυστραλίας ανακηρύχθηκαν τρεις ομογενείς της Μελβούρνης κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου το...


Ισόβια μέλη του Εργατικού Κόμματος Αυστραλίας ανακηρύχθηκαν τρεις ομογενείς της Μελβούρνης κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου του Εργατικού κόμματος Βικτωρίας που πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο.
Πρόκειται για τον Γεώργιο Τσουτσίδη, τον Βασίλειο Παππά και τον Γιάννη Πατσικαθεοδώρου. Τους τίτλους του ισόβιου μέλους, απένειμαν ο ομοσπονδιακός αρχηγός του κόμματος, Μπιλ Σόρτεν και ο αρχηγός του κόμματος στη Βικτώρια, παρουσία και της ομογενούς πολιτειακής σκιώδους υπουργού Τζένης Μικάκου.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επαίνεσε τους ομογενείς για την προσφορά τους προς το κόμμα και την Αυστραλία, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Οι τρεις τους είναι μέλη του Εργατικού κόμματος πάνω από 40 χρόνια. Σημειώνεται πως κάποτε το Εργατικό κόμμα είχε χιλιάδες Έλληνες μέλη και λειτουργούσαν και ξεχωριστά ελληνόφωνα τμήματά του.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση