GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διοργάνωση του 3ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας

Η Κεντρική Διοίκηση του Ε.Κ.Α.Β., κατά τον 3ο Ημιμαραθώνιο Αθηνών την Κυριακή 4 Μαΐου 2014, σχεδίασε και υλοποίησε με επιτυχία ...



Η Κεντρική Διοίκηση του Ε.Κ.Α.Β., κατά τον 3ο Ημιμαραθώνιο Αθηνών την Κυριακή 4 Μαΐου 2014, σχεδίασε και υλοποίησε με επιτυχία την επιχειρησιακή κάλυψη των αναγκών για την παροχή άμεσης προνοσοκομειακής φροντίδας στους 12.000 και πλέον δρομείς που συμμετείχαν.

Βάσει του επιχειρησιακού σχεδιασμού του Ε.Κ.Α.Β., τόσο για την πραγματοποίηση του 3ου Ημιμαραθωνίου Αθηνών όσο και των αγώνων των 5, 3ων χιλιομέτρων αλλά και της διαδρομής των αθλητών των Special Olympics και των Α.Μ.Ε.Α., διατέθηκαν (εκτός των μονάδων που εκτελούσαν την κανονική ημερήσια υπηρεσία τους στην Αττική) 6 μοτοσυκλέτες, 5 ασθενοφόρα, 2 Κινητές Ιατρικές Μονάδες με την ταυτόχρονη αναγκαία στελέχωση των 3ων σταθμών ανεφοδιασμού της διαδρομής αλλά και των 2 Ιατρείων στο κέντρο της Αθήνας. Επί συνόλου διατέθηκαν 12 Γιατροί, 22 Διασώστες και 4 Νοσηλευτές.

Κατά τη διάρκεια πραγματοποίησης του Ημιμαραθωνίου Αθηνών, κρίθηκε αναγκαία η άμεση επέμβαση του Ε.Κ.Α.Β. σε δεκάδες συμβάντα ενώ πραγματοποιήθηκαν 6 τελικές διακομιδές περιστατικών στο «Γ. Γεννηματάς» (4 περιστατικά), στο «Σωτηρία» (1 περιστατικό) και στο «Παίδων» (1 περιστατικό ανηλίκου) εκ των οποίων μόνο το 1 εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο «Γ. Γεννηματάς».

Το συντονιστικό πλαίσιο της Υγειονομικής Κάλυψης της διοργάνωσης που υλοποιήθηκε από το Ε.Κ.Α.Β. σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή του Ημιμαραθωνίου, την Υγειονομική Επιτροπή του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. αλλά και Εθελοντικών Οργανώσεων, ήταν υπό την στενή παρακολούθηση και έλεγχο τόσο του ίδιου του προέδρου του Ε.Κ.Α.Β. κου Παπαγιαννίδη Δημήτρη όσο και του Αντιπροέδρου και υπεύθυνου Εκπαίδευσης κου Συγγελάκη Αριστομένη.
Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση