GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θλίψη στο Ρέθυμνο από τον ανεξήγητο θάνατο 3χρονου

Θρήνος στο Ρέθυμνο από την αναπάντεχη και ανεξήγητη απώλεια ενός μόλις 3 χρόνων παιδιού. Το κοριτσάκι εδώ και μέρες αισθανόταν...



Θρήνος στο Ρέθυμνο από την αναπάντεχη και ανεξήγητη απώλεια ενός μόλις 3 χρόνων παιδιού.
Το κοριτσάκι εδώ και μέρες αισθανόταν αδιαθεσία...
Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς του αυτές τις ημέρες απευθύνθηκαν σε αρκετούς παιδίατρους προκειμένου να παρασχεθεί ιατρική φροντίδα στο παιδί.
Όμως οι παιδίατροι δεν διαπίστωναν κάτι με αποτέλεσμα οι γονείς να μην μπορούν να βγάλουν άκρη και να ψάχνουν εναγωνίως να βρουν ένα γιατρό που θα μπορούσε να διαγνώσει τι συμβαίνει.
Χθες, το κοριτσάκι παρουσίασε έντονη αδιαθεσία και έτσι οι γονείς το μετέφεραν στο νοσοκομείο.
Τα ευρήματα των εξετάσεων δεν έδειξαν κάτι συγκεκριμένο ωστόσο οι γιατροί το κράτησαν για νοσηλεία.
Σε 6-7 ώρες η κατάσταση της υγείας του παιδιού επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα το μικρό αγγελούδι να μην αντέξει και να καταλήξει.
Τα αναπάντητα ερωτηματικά είναι δεκάδες για το τι ακριβώς συνέβη και έφυγε από τη ζωή το κοριτσάκι, χωρίς να είναι δυνατόν ένας από τους τόσους γιατρούς που το εξέτασαν να διαγνώσει κάτι.
Για να εξακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη και ποιά ήταν και η αιτία του θανάτου του παιδιού, θα διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή.
flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση