GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΗΠΑ: 4 νεκροί από φωτιά σε βίλα πρώην επαγγελματία παίκτη του τένις [video]

Τραγικό θάνατο βρήκαν τέσσερις άνθρωποι από πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τετάρτης, στη βίλα του πρώην παίκτη του τέν...



Τραγικό θάνατο βρήκαν τέσσερις άνθρωποι από πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τετάρτης, στη βίλα του πρώην παίκτη του τένις Τζέιμς Μπλέικ...
στην πόλη Τάμπα της Φλόριντα.

Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, ο πρώην τενίστας νοίκιαζε τη βίλα του σε μία 4μελή οικογένεια ονόματι Κάμπελ, η οποία αποτελούταν από 2 ενηλίκους και 2 ανηλίκους.

Αστυνομικές πηγές χαρακτήρισαν την πυρκαγιά ως «ασυνήθιστη» και είπαν ότι βρέθηκαν «διάφορα πυροτεχνήματα» σε ολόκληρο το σπίτι, με αποτέλεσμα οι Αρχές να πιστεύουν ότι δεν επρόκειτο για ατύχημα.

Η αστυνομία, πάντως, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επρόκειτο για δολοφονία και αυτοκτονία, καθώς στο σπίτι βρέθηκαν όπλα.

Όπως έγινε γνωστό, δύο εκ των θυμάτων έφεραν τραύματα στο πάνω μέρος του σώματός τους, ωστόσο δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ούτε τα ονόματά τους, αλλά ούτε και περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τους θανάτους τους.

Από πλευράς του, ο ατζέντης του Μπλέικ δήλωσε ότι ο διάσημος πρώην τενίστας δε βρισκόταν στη Φλόριντα τη στιγμή του τραγικού περιστατικού και αρνήθηκε να κάνει περαιτέρω σχόλια σχετικά με αυτό.

directnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση