GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άφιξη 40 περίπου μεταναστών στην παραλία Πλακάκια στο Πλωμάρι Λέσβου [video]

Σήμερα Παρασκευή 2 Μαΐου 2014, γύρω στις 10:00 το πρωί, αποβιβάστηκαν περίπου 40 μετανάστες χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, στην παρ...



Σήμερα Παρασκευή 2 Μαΐου 2014, γύρω στις 10:00 το πρωί, αποβιβάστηκαν περίπου 40 μετανάστες χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, στην παραλία “Πλακάκια” στο Πλωμάρι. Ανάμεσα τους, βρισκόταν τουλάχιστον και ένα βρέφος. Οι μετανάστες επέβαιναν σε φουσκωτή βάρκα και κινδύνεψαν αρχικά λόγω της μορφολογίας της συγκεκριμένης παραλίας, όπου υπάρχουν οι γνωστές πλάκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα καύσιμα τους είχαν τελειώσει όταν βρίσκονταν ανοιχτά του Πλωμαρίου και προσπαθούσαν με κουπιά και με τα χέρια τους, να προσεγγίσουν στις ακτές.

Με την συνδρομή των ανδρών του λιμεναρχείου Πλωμαρίου και άλλων ανδρών από σκάφος του λιμενικού, αλλά και πολιτών του Πλωμαρίου, οι μετανάστες αποβιβάστηκα σώοι στην παραλία. Στη συνέχεια οδηγήθηκαν πεζοί προς το λιμεναρχείο Πλωμαρίου. Αργότερα, κάποιοι συμπολίτες μας, έσπευσαν να φέρουν ρούχα και κουβέρτες.
plomarinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση