GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μέχρι το τέλος του έτους πάνω από 4.500 άτομα θα δουλεύουν στην Ιονία οδό»

«Μέχρι το τέλος του έτους υπολογίζουμε ότι πάνω από 4.500 άτομα θα δουλεύουν στην Ιονία οδό» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαρ...

«Μέχρι το τέλος του έτους υπολογίζουμε ότι πάνω από 4.500 άτομα θα δουλεύουν στην Ιονία οδό» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του το μεσημέρι στο έργο κατασκευής του ανισόπεδου κόμβου του Μεσολογγίου, που συνδέει την πόλη με την Ιονία οδό.

Ο πρωθυπουργός μιλώντας για την Ιονία οδό, τόνισε ότι αυτή σηματοδοτεί τη σύνδεση της Ελλάδας με τη νοτιανατολική Ευρώπη και, όπως πρόσθεσε, σημαίνει ανάπτυξη, ιδιαίτερα σε μια περιοχή που ήταν, μέχρι τώρα, ξεχασμένη Ελλάδα.

Στη συνέχεια χαρακτήρισε την Ιόνια οδό ως ένα πολύ μεγάλο έργο, το οποίο αναδεικνύει ταυτόχρονα και αρχαιολογικούς θησαυρούς, τους οποίους, όπως είπε, τους σεβόμαστε. Μάλιστα, ανέφερε ότι αυτήν τη στιγμή γίνονται ανασκαφές, σε έναν χώρο που ξεπερνάει τα 60.000 στρέμματα.

Με την ευκαιρία της επίσκεψής του στο έργο κατασκευής του ανισόπεδου κόμβου, ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε για τα έργα που γίνονται στην Ελλάδα και, όπως σημείωσε, γίνεται μία πραγματική κοσμογονία έργων, πρόσθεσε δε ότι «παρακολουθούμε στενά, κάθε μέρα την πορεία των έργων αυτών, γιατί είναι πολυσήμαντα και για την ανάπτυξη και για τον πολιτισμό μας».

«Η επανεκκίνηση της χώρας μας ξεκίνησε και εμείς προχωράμε μπροστά με σταθερά βήματα» κατέληξε ο πρωθυπουργός.

Ο Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε τον ανισόπεδο κόμβο στο πλαίσιο της σημερινής του περιοδείας στη Δυτική Ελλάδα. Απόψε στις 19:30 θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο κλειστό γυμναστήριο του Έσπερου στην Πάτρα.

Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση