GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ανοίγουν» 547 θέσεις για υπαλλήλους που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα

Να υποβάλουν αιτήσεις εντός 15 ημερών καλούνται υπάλληλοι, που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, προκειμένου να καλύψουν 547 θέσεις σε ν...


Να υποβάλουν αιτήσεις εντός 15 ημερών καλούνται υπάλληλοι, που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, προκειμένου να καλύψουν 547 θέσεις σε νοσοκομεία, δικαστήρια και ΚΕΠ της χώρας, σύμφωνα με σχετική απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης που δημοσιεύτηκε την Τρίτη στο ΦΕΚ.
Η πρόσκληση αφορά σε «διαθέσιμους» που προέρχονται από υπουργεία και φορείς τους, πανεπιστήμια, τον ΟΑΕΔ και ασφαλιστικά ταμεία.
Όπως αναφέρεται στο ΦΕΚ, οι υπάλληλοι που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα καλούνται εντός αποκλειστικής προθεσμίας 15 ημερών από τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως να υποβάλουν στις Διευθύνσεις Διοικητικού / Προσωπικού των φορέων προέλευσης στους οποίους κατείχαν οργανική ή προσωποπαγή θέση αίτηση – υπεύθυνη δήλωση για τη μετάταξή τους. Θα προσδιορίζουν τη σειρά προτίμησης των φορέων που επιθυμούν να μεταταχθούν, ενώ θα υποβάλουν και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, τα οποία τυχόν δεν περιλαμβάνονται στα προσωπικά τους μητρώα.
Παράλληλα, καλούνται οι Διευθύνσεις εντός προθεσμίας 5 ημερών από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων – υπεύθυνων δηλώσεων να προβούν σε αποτύπωση (καταγραφή) των προσόντων των υπαλλήλων και να συντάξουν πίνακες συνδρομής κριτηρίων τους οποίους αποστέλλουν στο ΑΣΕΠ με τη χρήση ειδικής πληροφοριακής εφαρμογής που εκπονεί για το σκοπό αυτόν το ΑΣΕΠ και να ακολουθήσει η συνηθισμένη διαδικασία (μοριοδότηση, κατάρτιση προσωρινού πίνακα, ενστάσεις, τελικός πίνακας κλπ).
Πηγή: www.protothema.gr

3 σχόλια

  1. Πριν ψήφισης , πρόσεξε μην χαλάσεις το μεγάλο φαγοπότι που έχει στηθεί εδώ και τρία χρόνια , στην πλάτη όλων μας και προς όφελος συγκεκριμένων πρόσωπων , Ελλήνων και ξένων .
    Ξέρεις ποιά δύναμη είναι αυτή που μπορεί να χαλάσει αυτό το φαγοπότι .
    Σκέψου και ψήφισε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψηφοφόρε μην πέφτεις θύμα περί δήθεν ανεξαρτήτων συνασπισμών , γιατί πίσω από την υποτιθέμενη ανεξαρτησία ξέρεις πολύ καλά ποιές δυνάμεις έχουν συμμαχήσει εις βάρος όλων μας , με σκοπό αφενός την συνέχιση του μεγάλου φαγοποτιού και αφετέρου την φίμωση της πραγματικής δύναμης που μπορεί να διώξει τα δεσμά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΗ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ-
    ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΑΣ ΟΠΛΟ: ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ!!!

    ΠΟΣΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ, ΠΟΣΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ, ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2014, ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ;;

    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΝΙΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΣΕ 5000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!

    ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ - ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!!!

    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΨΥΧΑΡΗ-ΜΠΟΜΠΟΛΑ, Ο "ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΣ" ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΠΟΥ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΝ ΠΛΑΣΣΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, ΩΣ ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο "ΝΑΠΟΛΕΩΝ" ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΞΑΫΛΩΝΕΤΑΙ!

    ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ’ΣΑΙ, ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΙ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ "ΠΕΙΘΕΣΑΙ" ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ-ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ, ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ…

    Η ΑΘΛΙΑ ΑΥΤΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ, ΤΑ ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΚΑΙ ΣΑΡΚΟΦΑΓΑ ΑΥΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΤΕ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΑΚΟΥΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥΣ, 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ- ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!

    ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ 100%, ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ;;;

    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ- ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΨΥΧΑΡΗ – ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΟΤΑΜΙ" ΤΟΥ.

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ!!

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 20% ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ (ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση