GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/5

Η Τέχνη είναι το υψηλότερο μέσο που βοηθάει τους ανθρώπους να πλησιάσουν ο ένας τον άλλον. Τίποτα δεν μας ενώνει καλύτερα από μια κο...


Η Τέχνη είναι το υψηλότερο μέσο που βοηθάει τους ανθρώπους να πλησιάσουν ο ένας τον άλλον. Τίποτα δεν μας ενώνει καλύτερα από μια κοινή καλλιτεχνική συγκίνηση.
ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Υπάρχει μια ευαισθησία από την πλευρά σου την οποία τελικά δεν είναι και τόσο εύκολο να διαχειριστείς και ο λόγος είναι ότι δεν μπορείς να νιώθεις ότι υπάρχει αδυναμία ή ακόμα και δυσκολία στο να κάνεις καινούργιες ενάρξεις. Μην αφήνεις τα χόμπι σου για οποιοδήποτε λόγο, γιατί χρειάζεται να συνεχίζεις αυτό που ξεκινάς.
Έρωτας: Η σχέση με Καρκίνο σου δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείς με θέματα που μερικές φορές δεν τους δίνεις και μεγάλη σημασία και ίσως να μην έχεις πιάσει από τη δική σου πλευρά την ψυχοσύνθεση κάποιων ατόμων με τα οποία σχετίζεσαι. Επίσης ο Παρθένος σου δίνει αυτή την δυνατότητα γιατί θα έχεις ποικίλες δραστηριότητες.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια να γεμίσεις κάποια κενά τα οποία υπάρχουν αυτή την στιγμή είτε σε κάποιες συνεργασίες είτε από την δική σου πλευρά. Κάποια χρήματα που περιμένεις είναι αρκετά εμποδισμένα αλλά αν δεν αφήσεις τις προσπάθειες τελικά θα τα πάρεις.
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Ο Ήλιος και ο Ερμής που είναι στο ζώδιο σου σε ενεργοποιεί πολύ περισσότερο από ότι άλλες φορές. Για αυτό ίσως να υπολογίζεις πολύ περισσότερο αυτή την περίοδο την αρμονία και την προσωπική εμφάνιση. Η τέχνη, ο ρόλος της δημιουργίας και της προσωπικής σας έμπνευσης πιθανόν να βοηθήσει σε όλο αυτό που θέλεις να κάνεις.
Έρωτας: Η πλανητική ενέργεια δεν βοηθάει να έχεις μεγάλη συντροφικότητα γιατί υπάρχουν είτε από εξωτερικά γεγονότα κάποιες μεγάλες αλλαγές που βάζουν όρια είτε από συνθήκες δύσκολες ακόμα και σε επίπεδο οικονομικό. Κανονικά αν υπάρχει αγάπη χρειάζεται να σπάσετε αυτή την υποθετική φυλακή και να μπείτε πιο βαθιά στην καρδιά του άλλου προσώπου.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κανονίσει με κάποιο τρόπο να τακτοποιηθούν τα πράγματα όπως τα θέλεις για αυτό δεν είσαι και τόσο ανασφαλής. Αν συνεργάζεσαι με ένα πρόσωπο πολύ μεγαλύτερο από εσένα ή από ένα μεγάλο οργανισμό που είναι κάπως αργοκίνητος σίγουρα θα υπάρχουν καταστάσεις που θα εμποδίζουν να εισπράξεις. Χωρίς όμως να απορρίπτουν την είσπραξη άμεσα στο μέλλον.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Έχεις κάποιες αναστολές οι οποίες προέρχονται από την εσωτερική σου ευαισθησία που συνήθως δεν είναι τόσο εμφανής. Μόνο όταν στριμωχτείς τελικά βγαίνουν κάποιες ανασφάλειες στην επιφάνεια που σε κάνουν να νιώθεις ότι κάτι χρειάζεται ν” αλλάξεις για προχωρήσεις παρακάτω.
Έρωτας: Πιθανόν να είσαι σε φάση που θέλεις να ολοκληρώσεις κάποια μαθήματα τα οποία μερικές φορές σκέφτεσαι να τα αφήσεις. Δηλαδή να μην προχωρήσεις ακόμα και τις σπουδές σου οι οποίες είναι απαραίτητες για την εξέλιξή σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν αναβολές οι οποίες σε εμποδίζουν να δεις τα πράγματα εντελώς αντικειμενικά. Το πιο σημαντικό για σένα είναι να συνεργαστείς και να έχεις τη δυνατότητα ν” αντλήσεις όλες τις ευκαιρίες από άτομα που έχουν εμπειρία. Είναι σημαντικό να… ακούς αυτό το διάστημα, γιατί υπάρχει δυσκολία από την πλευρά σου να συμβιβαστείς με πράγματα που δεν σου πάνε. Πάντως θα έχεις διάθεση να κερδίσεις περισσότερα χρήματα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Έχεις μια εύνοια αλλά με αρκετά εμπόδια, τα οποία βάζεις εσύ με την ποιότητα ζωής που έχεις ανάγκη. Πιθανόν η ωριμότητα ενός ατόμου να σε επηρεάζει χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα σου κάνει καλό. Απλώς θα σε κλείσει περισσότερο και κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.
Έρωτας: Υπάρχει για σένα ένα πρόσωπο που σε αντιπροσωπεύει απόλυτα αλλά πιθανόν να υπάρχει δυσκολία από την πλευρά της οικογένειας ή ακόμα και κάποιων συνθηκών που δεν είναι ευνοϊκές. Το καλό όμως είναι ότι έχεις υπομονή και στο τέλος θα βρεθείτε, κυρίως αν είναι Ταύρος ή Σκορπιός.
Καριέρα & Οικονομικά: Η πιθανότητα να κερδίσεις μια υπόθεση που πίστευες ότι είχε χαθεί είναι πολύ πιο μεγάλη από άλλες φορές. Αρκεί να κινηθείς με διπλωματία γιατί μερικές φορές σου λείπει η κρίση το να δεις μακριά και για τις δυο πλευρές.
ΛΕΩΝ
Γενικά: Νιώθεις ότι υπάρχει ένα μπλοκάρισμα και κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο οι απόψεις σου είναι πολύ απόλυτες και καθόλου ευέλικτες. Το ζητούμενο είναι να μην σταματήσεις να επιμένεις για κάτι που θέλεις και, από την άλλη, να έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στα άτομα που συνεργάζεσαι.
Έρωτας: Υπάρχει μια συγκυρία καταστάσεων που σε οδηγεί να μη βλέπεις την αλήθεια γιατί μπορεί να μπαίνει μπροστά η ζήλεια ή ακόμα και ο εγωισμός. Πιθανόν να μην αφήνεις το πρόσωπο που είστε μαζί να σου ανοιχτεί, γιατί εσύ έχεις βγάλει τα δικά σου συμπεράσματα. Ο Ταύρος σίγουρα κάπου σε ενοχλεί για αυτό κράτησε χαμηλούς τόνους.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει ένα συγκεκριμένο εμπόδιο και μπορεί να είναι κάπως καθοριστικό για την πορεία σου, αν δεν μπορέσεις να το εκτοπίσεις, επειδή πιθανόν να σου βγαίνει από μια κίνηση που έχεις κάνει στο παρελθόν. Όμως, αν το χειριστείς με καινούργια μυαλά και λιγότερο εγωιστικά, θα καταφέρεις να το λύσεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Οι προϋποθέσεις για να πετύχεις κάτι καινούργιο και κυρίως να βάλεις μια νέα γνώση στη ζωή σου θα σου προσθέσει εμπειρίες που θα σε κάνουν να νιώθεις μεγαλύτερη ανεξαρτησία.
Έρωτας: Η σχέση με Καρκίνο ή Σκορπιό κάπου πάντα σε οδηγεί, γιατί υπάρχει σημαντικό ταίριασμα, όμως για να αναπτυχθεί πολύ περισσότερο η σχέση χρειάζεται δουλειά μεταξύ σας. Ο Κριός υπάρχει πάντα για να σε αναστατώνει.
Καριέρα & Οικονομικά: Κρατάς καλά τα ηνία και κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα έχεις κάποιες εμπνεύσεις οι οποίες θα σου φέρουν επιπρόσθετα χρήματα. Καλό είναι να μην κολλάς σε λεπτομέρειες οι οποίες μπορεί να σε απομακρύνουν από τον στόχο.
Κατέβασε τώρα το application του , για iphones, ipads και ipods
ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Νιώθεις μια αδυναμία η οποία δεν σε αφήνει να κάνεις και πολλά πράγματα. Αυτό οφείλεται στην εξάρτηση από τους γύρω σου ή στις καταστάσεις που αυτήν τη στιγμή τρέχουν και σε ωθούν να κάνεις πάρα πολλές κινήσεις με στόχο να τις επιλύσεις όλες.
Έρωτας: Η επαφή με Καρκίνο, Ταύρο ή Σκορπιό σε βάζει σε κάποιους μπελάδες γιατί δεν υπάρχει κατά την άποψή σου η τρέχουσα λογική, παρά μόνο ένα συναίσθημα γεμάτο επιθυμίες, ευαισθησίες και παράπονα. Αυτό κουράζει και δεν εξελίσσει τη σχέση. Επίσης ο Αιγόκερως μπορεί να είναι στην ζωή σου επειδή μοιράζεστε μεταξύ σας οικογενειακά βάρη, τα οποία δεν είναι εύκολο να τα ξεπεράσετε και να ζήσετε τη σχέση με το πρωταρχικό πάθος.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν αμφιβολίες από την πλευρά σου και δεν ξέρεις με πιο τρόπο θα κινήσεις τα νήματα για να επιτύχεις όπως ακριβώς θέλεις τους στόχους σου. Αν μπορείς, πρέπει πρώτα εσύ να κάνεις σημαντική υποχώρηση, προκειμένου να κερδίσεις στο δεύτερο γύρο.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Η αντικειμενικότητα του σκοπού σου φαίνεται έντονα γιατί είναι μια περίοδος που ξεκαθαρίζεις τελείως κάποια κακώς κείμενα. Βέβαια, μπορεί να υπάρχουν αντιθέσεις και αντιφάσεις από ένα πρόσωπο που είναι πολύ κοντά σου. Αλλά εσύ να κοιτάς μόνο τη δική σου κάθαρση. Ο αγώνας στο τέλος πάντα επιβραβεύεται.
Έρωτας: Μπορεί να κρατάς κάποια απωθημένα και να μη μιλάς, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Ο λόγος είναι ότι μπορεί να υπάρχει καχυποψία από την πλευρά σου και να σκέφτεσαι διάφορα για το πρόσωπο που είστε μαζί και τελικά να μην ισχύουν. Αν σχετίζεσαι με Λιοντάρι ή Υδροχόο, απέφυγε τις εντάσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Ενώ έχεις πάρει κάποιες καλές κριτικές εσύ μέσα σου φοβάσαι ότι στο τέλος κάπου θα κολλήσει η υπόθεση και τελικά θα βγεις έξω από το παιχνίδι. Αν το σκέφτεσαι μπορεί και να γίνει, γιατί έχεις κάποιες εμμονές που μπορεί να γίνουν πραγματικότητα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Ο συγκεντρωτισμός είναι μερικές φορές μια απόλυτη κίνηση που βγαίνει από την πλευρά σου, σε περίπτωση που νιώθεις ανασφάλεια. Για αυτό τώρα θα κρατήσεις τόσο γερά τα ηνία που μπορεί να κολλήσεις και πάνω τους.
Έρωτας: Το ότι δεν έχεις και πολύ όρεξη να κυνηγήσεις ή να διεκδικήσεις ένα πρόσωπο, που μπορεί να είστε και μαζί, είναι εμφανές. Ίσως να σου αρέσουν οι πιο γρήγοροι ρυθμοί και η ρουτίνα ή η συνήθεια να σε πνίγει. Στο χέρι σου είναι να κάνεις εκπλήξεις και τρέλες για να αλλάξεις τη ροή της σχέσης.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιες απόλυτες απόψεις και κάθε τι καινούργιο που σου λένε να κάνεις σε αφήνει κάπως αδιάφορο, γιατί δεν έχεις όρεξη να μπλέξεις πάλι με υποσχέσεις που δεν εκπληρώνονται στο τέλος.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Έχεις κατά νου να προστατεύσεις τα δικά σου πρόσωπα και να μην αφήσεις να διαπραγματευτεί θέματα για τα οποία εσύ δεν έχεις γνώση. Το καλό είναι ότι έχεις υπερβολικές αντιστάσεις απέναντι πλέον σε όλα τα κατεστημένα πράγματα και αναζητάς κάπου την δική σου ταυτότητα.
Έρωτας: Η νοοτροπία ενός ατόμου, που μια θέλει να είστε μαζί και μια όχι, όπως και ο φόβος του να σε διεκδικήσει σε έχουν κουράσει. Για αυτό ίσως να επιδείξεις μεγαλύτερη σιγουριά όταν ζητάς κάτι, αφού πλέον δεν θέλεις να εισπράττεις τα αντίθετα αποτελέσματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Η πραγματικότητα είναι ότι έχεις ριχτεί με τα μούτρα για να βρεις κάποια δουλειά ή αν είσαι ήδη στην δουλειά βλέπεις ότι οι προθέσεις και οι ιδέες σου θα πιάσουν τόπο.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Έχεις κάποιες ενοχλήσεις και κυρίως αν σταματάει κάτι που αρχίζεις κάθε λίγο και λιγάκι. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αντιληφθείς τι ακριβώς θέλεις. Γιατί μπορεί να φοβάσαι να παραδεχτείς ότι, εκτός από αυτό που κάνεις, μπορεί να έχεις καλλιτεχνικές ικανότητες και να τις κρύβεις πίσω από τη λογική.
Έρωτας: Η παρουσία ενός ατόμου στη ζωή σου, που είναι πολύ ορθολογικό και πιθανόν να είναι Ταύρος ή Καρκίνος, ίσως σε σπρώχνει να αποδεχτείς και έναν άλλο τύπο ατόμων που είναι αρκετά διαφορετικά από εσένα. Ένας ωριμότερος Σκορπιός ή κάποιος πιο δυνατός στα οικονομικά θα δημιουργήσει εμπόδια σε κάποια κοινά θέματα που έχετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπικότητά σου μερικές φορές γίνεται απόλυτη και σχεδόν… φασιστική. Για αυτό μπορεί να μην ταυτίζεσαι εύκολα με συνεργάτες που έχετε μεν τον ίδιο σκοπό αλλά άλλη στρατηγική. Αν θέλεις να έχεις πρόοδο καλό είναι να συμπορευτείς, χωρίς μεγάλες αντιστάσεις.
ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Έχεις ανακαλύψει κάτι καλό, κυρίως μέσα από φίλους και ομάδες, είτε σε επίπεδο εσωτερικής αναζήτησης είτε σε θέματα τέχνης και αυτό σε ωφελεί.
Έρωτας: Έχεις βαθιά μέσα σου αποφασίσει να είσαι με κάποιο πρόσωπο με το οποίο θα εξασφαλίσεις μια καλή κοινή ζωή. Αλλά, ενώ το θέλεις, βγάζεις και κάποιες τάσεις για ελευθερία και ίσως αυτό δημιουργεί ερωτηματικά για τη συμπεριφορά σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Τελικά θα σου δοθεί η ευκαιρία να ευοδωθεί η υπόθεση ενός ακινήτου που σε απασχολεί και να κερδίσεις ένα καλό ποσό. Πρόσεξε τους μεσάζοντες και αυτά που λένε για να αποδείξουν ότι έχουν δίκιο. Καλύτερα να έχεις και δικές σου πληροφορίες για οτιδήποτε κάνεις.
*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το έχει τις απαντήσεις εδώ.
Πηγή: www.astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση