GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλονίκη: Μοτοσικλέτα παρέσυρε και σκότωσε 83χρονο

Ένας 83χρονος παρασύρθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα, στις 12.10 το μεσημέρι του Σαββάτου, από διερχόμενο δίκυκλο στην οδό Βασιλέως ...


Ένας 83χρονος παρασύρθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα, στις 12.10 το μεσημέρι του Σαββάτου, από διερχόμενο δίκυκλο στην οδό Βασιλέως Γεωργίου, την ώρα που προσπαθούσε να διασχύσει τον δρόμο.
Πηγή: www.protothema.gr

3 σχόλια

  1. ΚΑΛΕΣΜΑ


    ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΥΡΙΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣE ΑΙΓΥΠΤΟ, ΛΙΒΥΗ, ΚΑΙ ΤΥΝΙΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΙΜΑ……. ΣΤΗΝ ΤΥΝΙΣΙΑ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ!

    ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΕΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ.
    ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
    ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΣΤΕΛΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΔΟΥΡΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ.
    TOY ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΙΣΡΛΑΗΛ Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ Ή ΑΕΡΙΟ ΟΥΤΕ ΤΟ 2500 ΚΑΙ ΒΑΛΕ.
    ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΜΕ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΜΑΣ ΥΔΑΤΑ.
    ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ.
    ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΔΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΟΖ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΜΗΛΟΤΟΚΟ ΔΑΝΕΙΟ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ..
    Και για του λόγου το αληθές…..
    Συνέντευξη της Ρένας Δούρου στην τουρκική εφημερίδα TODAY’S ZAMAN, 9 Μαΐου 2012

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΔΟΥΡΟΥ, ΤΡΙΤΗ 20/5/2014

    ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ TODAYS ZAMAN .
    Dourou said that Turkey has to continue its democratic reforms and follow the path of candidacy to the EU. “Thanks to Prime Minister Recep Tayyip Erdoğan who has gone a long way toward building a brand new political configuration, it is not a hazard that nowadays people in Egypt, Tunisia and Libya are dreaming of the Turkish model,” Dourou said.
    When asked about SYRIZA’s policy on solving the problems of Turkish minorities in Greece, who supported the party in Sunday’s elections, Dourou replied that their party had a clear policy concerning the matter of minorities. “Minorities’ problems must be solved by state services on the basis of equality of rights, without any kind of discrimination. We [SYRIZA] are very well aware of the fact that during the economic crisis, there has been a tendency to marginalize the problems of minorities, even the minorities themselves. In that way, the members of the minorities are becoming the victims of the economic crisis and this is, according to us, highly unacceptable. We are against it, and we will fight for that not to happen. The crisis must not be the pretext for discriminatory policies against minorities. It is highly unjust, undemocratic and unfair,” Dourou said.
    Dourou added that two parties, the Panhellenic Socialist Movement (PASOK) and the ND, have huge responsibilities because Turkish minorities became the victims of their discriminatory policies. “SYRIZA has always been the responsible political force that wants to guarantee the rights of minorities, especially during these very difficult times,” Dourou said.
    Κυρία Δούρου τι είδους υποστήριξη όπως σας λέει η τούρκικη εφημερίδα και εσείς το καταπίνετε σας έκαναν οι << Turkish minorities >> στον ΣΥΡΙΖΑ, στην Ελλάδα μας, στις εκλογές του Μαΐου του 2012?
    Υπογραφή, ένας Έλληνας, ούτε χρυσαυγίτης ούτε συριζαίος, γιατί η Χρυσή Αυγή και η κυρία Δούρου και η ηγεσία του Σύριζα που δεν αποδοκιμάζει την κυρία αυτή, είναι οι καλύτεροι πράκτορες της Τουρκίας.
    Και εξηγούμαι.
    Η κυρία Δούρου, γιατί αυτή και το κόμμα της καλωσορίζουν τους λαθρομετανάστες μουσουλμάνους και τουρκογενείς στην πλειοψηφία τους, μετά οι χρυσαυγίτες με το εσκεμμένο φέρσιμο τους, τους σπρώχνουν στην αγκαλιά της Τουρκίας.
    Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. τους ΈΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΊΣΕΙ ΈΠΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!
    Κατόπιν τούτου ξαναέρχεται η κυρία Δούρου και μιλά για Τουρκικές μειονότητες στην Ελλάδα μας.
    Υς. Γι’ αυτό τουλάχιστον στην Αττική οι χρυσαυγίτες θα ψηφίσουν δαγκωτό Δούρου και Σακελλαρίδη στον β! γύρο
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς όσους σκοπεύουν να ψηφίσουν ΝΔ και Ελιά ή σκοπεύουν να απέχουν ή να ρίξουν λευκό ή άκυρο.

    Αγαπητέ συμπολίτη,

    σκέψου τι πας να κάνεις. Σκέψου ότι είναι ευρωεκλογές και πρέπει να στείλεις ένα μήνυμα σε όσους εδώ και 4 χρόνια βασανίζουν τη πλειοψηφία των Ελλήνων.

    Σκέψου ότι εσύ δεν φταις για τη λεηλασία και το χρέος των 300δισ. ευρώ, αλλά η Ε.Ε και το Λαϊκό κόμμα ( ΝΔ ) και το Σοσιαλιστικό κόμμα ( Ελιά ) δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ για αποτρέψουν τη λεηλασία του δημόσιου πλούτου της Ελλάδας όλα τα προηγούμενα χρόνια.

    Τι μήνυμα θα πάρει η Ε.Ε αν τους ξαναψηφίσεις ; Θα σκεφτούν ότι οι Έλληνες αντέχουν και άρα δεν θα κάνουν ούτε κούρεμα χρέους, ούτε διορθωτικές κινήσεις στο πειραματόζωο που λέγεται Ελλάδα και Έλληνας πολίτης ! Θα σκεφτούν ότι θα πρέπει να βάλουν ακόμα πιο βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο, γιατί ο Έλληνας αντέχει. Δεν θα προβληματιστούν, ούτε θα αλλάξουν πορεία. Αντιθέτως αν δουν τη ΝΔ κάτω από 15% και την Ελιά κάτω από 5%, τότε θα καταλάβουν ότι ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ άλλο, ότι οι Έλληνες θέλουν αλλαγή πολιτικής και στρέφονται μακριά από τα πολιτικά μαντριά. Θα έχουν επίσης ένα «όπλο διαπραγμάτευσης», αφού θα πάνε στην Ευρώπη και θα πούμε : « Σας τα λέγαμε. Ο κόσμος δεν αντέχει. Κάντε κάτι. Διορθώστε τα μέτρα»!

    Αλλά και το μήνυμα προς την συγκυβέρνηση είναι να μην αλλάξει τίποτα, ούτε στους φόρους, ούτε στις περικοπές. Τι κοινό έχεις εσύ με τους πολιτικούς της ΣαμαροΝΔ και του Βενιζελοελιάς ; Αυτοί έχουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ καταθέσεις και ακίνητα, ενώ εσύ, οι δικοί σου, οι φίλοι σου υποφέρουν. Τι κοινό έχεις με ανθρώπους που δεν σε κατάλαβαν ποτέ, γιατί αν σε καταλάβαιναν, έχοντας τόσα λεφτά και περιουσίες, δεν θα έπαιρναν ούτε ένα ευρώ από το δημόσιο ταμείο, αλλά θα ζούσαν λιτά. Το έκαναν; Όχι, αλλά έριξαν όλο το φορολογικό βάρος σε σένα, στα παιδιά σου, στα εγγόνια σου.

    Τίποτα δεν θα γίνει,ούτε πρόωρες εκλογές, ακόμα κι αν καταποντιστούν. Μπλοφάρουν για μια ακόμα φορά, γιατί σε θεωρούν δεδομένο, πιόνι τους, πειθήνιο όργανό τους. Σκέψου ότι είναι ευρωεκλογές και έχεις 37 άλλα κόμματα να ψηφίσεις, εκτός από ΝΔ- Ελιά και Ποτάμι.

    Σκέψου την Ευρωπαϊκή Ένωση. Σκέψου πως την ονειρευόμασταν και πως είναι τώρα. Υπάρχει μια τεράστια ανισοκατανομή πλούτου. Εμείς είμαστε με κατώτερο μισθό στα 400 ευρώ, ενώ οι πλούσιες χώρες του Βορρά έχουν κατώτατο μισθό 1500 ευρώ, με χαμηλότερες τιμές. Ποιος φταίει ; Αυτό θέλαμε ; Μια Ευρώπη δύο ταχυτήτων ; Μια Ευρώπη υπό γερμανική Κατοχή και εσύ πολίτης β' κατηγορίας, το παιδί σου άνεργο, ο φίλος σου ή ο γείτονάς σου νεόπτωχος...

    Ισόβιος Φόρος στη πρώτη σου κατοικία, τα παιδιά σου τεκμήριο για την εφορία, αυτά θα εγκρίνεις με τη ψήφο σου ; Αυτή η Ευρώπη και τα δύο κόμματά της, τελικά, ποιον υπηρετούσαν ; Μόνο το 1/10 των κατοίκων της Βόρειας Ευρώπης που έγιναν πλουσιότεροι, ενώ εμείς ο ευρωπαϊκός Νότος δούλοι και μετανάστες.

    Τι θα προσφέρουν να ξαναστείλεις ευρωβουλευτές της ΝΔ, της Ελιάς ή του Ποταμιού ; Τι έκαναν τόσα χρόνια ; Πότε φώναξαν ; Πότε διεκδίκησαν ; Πότε πέτυχαν ; Τι έκαναν όταν έβλεπαν το χρέος να ξεφεύγει ; Μήπως πρέπει να στείλεις δυναμικούς ευρωβουλευτές άλλων κομμάτων που θα φωνάξουν και δεν θα είναι μαριονέτες ;

    Σκέψου. Αν ψηφίσεις τα ίδια, η Ευρώπη θα μείνει η ίδια και τα παιδιά σου καταδικασμένα. Στείλε μήνυμα ηχηρό στην Ευρώπη με τη ψήφο σου ( ψηφίζοντας οτιδήποτε άλλο εκτός από τα κόμματα που οδήγησαν τους Έλληνες σε αυτή τη κατάσταση ). Είναι η τελευταία σου ευκαιρία να στείλεις μήνυμα ότι ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ άλλο.

    Κι άσε τα ψευτοδιλήμματά τους και τις μπλόφες τους. Ήδη άρχισαν να τα γυρνάνε και να λένε ότι δεν θα θα πάνε σε πρόωρες εκλογές όποιο και να είναι το αποτέλεσμα και εδώ και στην Ιταλία.

    Αλλά και όσοι απέχουν ή ρίχνουν λευκό, ουσιαστικά αφήνουν την Ευρώπη με την εντύπωση ότι οι Έλληνες καλοπερνάνε, έχουν λεφτά παρά τη βαριά φορολογία και τα χαράτσια, και άρα ούτε κούρεμα χρέους και τόκων πρέπει να γίνει, αλλά να εφαρμοστούν σκληρότερα μέτρα. Η αδιαφορία θα λειτουργήσει υπέρ ενός νέου σκληρού πακέτου μέτρων που θα επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση, αν ψηφιστούν κόμματα "δικά τους" ελεγχόμενα, όπως η ΝΔ, η Ελιά ή το Ποτάμι ή αν υπάρξει αποχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στις 25 Μαΐου, πριν ψηφίσω, θα σκεφτώ:

    1. Την εξαπάτησή μου, από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ το 2012, ότι δήθεν θα διαπραγματεύονταν.

    2. Τη συνεχή μείωση του βιοτικού επιπέδου του λαού μου.

    3. Τη συνεχή μείωση μισθών, συντάξεων με παράλληλη αύξηση της φορολογίας.

    4. Την καταβαράθρωση των χτισμένων για δεκαετίες εργασιακών σχέσεων, κοινωνικού κράτους, δημόσιας υγείας, παιδείας, ασφάλισης.

    5. Τα χιλιάδες λουκέτα, απολύσεις, διαθεσιμότητες, την απόγνωση ενός ολόκληρου λαού.

    6. Το ξεπούλημα των πάντων στην άθλια εγχώρια διαπλοκή και στους ξένους τοκογλύφους τραπεζίτες.

    7. Τις 6000 αυτοκτονίες συμπολιτών μου, το 1,5 εκατομ. ανέργους, το 60% άνεργων νέων, που το 2014 εγκαταλείπουν τη χώρα, λες και είμαστε στα 1960!

    8. Ότι αν δεν ανατραπεί αυτή η πολιτική, θα βρισκόμαστε σε συνεχή λιτότητα για δεκαετίες (ως το 2050-2060!)

    Στις 25 Μαΐου, τιμωρώ και ρίχνω ΜΑΥΡΟ στους καταστροφείς της χώρας μου, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και στα τσιράκια της διαπλοκής τύπου «Ποτάμι».

    Στις 25 Μαΐου, ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΩ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΜΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση