GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aπ. Κακλαμάνης: Ο προοδευτικός δημοκρατικός κόσμος να στηρίξει με την ψήφο του το ΠΑΣΟΚ

Επιστολή Απ.Κακλαμάνη ενόψει εκλογών 25ης Μαΐου‏. Αγαπητές/τοί, φίλες και φίλοι, Όλοι γνωρίζουμε πόσο κρίσιμες είναι οι εκλογές της μ...

Επιστολή Απ.Κακλαμάνη ενόψει εκλογών 25ης Μαΐου‏.

Αγαπητές/τοί, φίλες και φίλοι,

Όλοι γνωρίζουμε πόσο κρίσιμες είναι οι εκλογές της μεθαυριανής Κυριακής. Η δημαγωγία και ο λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Καθώς και η στρατηγική της τεχνητής πόλωσης και του διχασμού του λαού μεταξύ Δεξιάς- Αριστεράς, που με ιδιαίτερο ζήλο απεργάζονται μαζί με τη Ν.Δ.
Στόχος εξ αντικειμένου είναι το ΠΑΣΟΚ. Η προοδευτική δύναμη μέτρου και ευθύνης, που απέτρεψε την άτακτη χρεοκοπία την άνοιξη 2010 και κράτησε μόνο του όρθια τη χώρα. Ελπίζουν, έτσι, να επέλθει η περίφημη «ανατροπή», μέσω της πολιτικής αποσταθεροποίησης. Αλλά, η διάλυση του ΠΑΣΟΚ αποτελεί και το μόνιμο στόχο του γνωστού ΔΟΛειου αλλά και άλλων συγκροτημάτων της «τηλεοπτικής» μας «Δημοκρατίας», που ελέγχονται ουσιαστικά από 3-4 μεγαλοτραπεζίτες στους οποίους είναι καταχρεωμένες οι ελλειμματικές εφημερίδες και τηλεοράσεις τους.

Γι’ αυτό, με μη αναμενόμενα (;) εν μέσω εκλογών δημοσιεύματα των συντηρητικών “FT” και με αλλεπάλληλες εδώ αναδημοσιεύσεις, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις για τα διατρέξαντα το Νοέμβριο 2011 στις Κάννες, μεταξύ του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου και των Μέρκελ- Σαρκοζί, υποστηρίζουν ότι, τάχα, οι ξένοι τον υποχρέωσαν σε παραίτηση και ότι οι ξένοι, και όχι αυτοί εδώ, επέβαλαν τον κ. Λ. Παπαδήμο ως νέο πρωθυπουργό της χώρας. Τίποτε πιο αναληθές!

Τα ίδια ΜΜΕ συντηρούν και την ψευδή εικόνα κρίσης στο ΠΑΣΟΚ, χωρίζοντάς μας σε «Παπανδρεϊκούς», «Βενιζελικούς», «Σημιτικούς» κ.ά. Η απάντηση που οφείλουμε να δώσουμε στις 25 Μαΐου είναι ότι είμαστε ΠΑΣΟΚ και μόνον. Αυτή την έκκληση απευθύνω σε όλες και όλους σας, ακόμη κι αν έχετε, για οποιοδήποτε λόγο, αποστασιοποιηθεί. Αρκεί να πιστεύετε ακόμα στις αξίες και τις αρχές που διακηρύξαμε, με επικεφαλής τον Ανδρέα Παπανδρέου, στις 3 Σεπτέμβρη 1974. Oι αξίες αυτές ισχύουν, έστω κι αν κάποια πρόσωπα τις καπηλεύτηκαν ή «λιποτάχτησαν» όταν «ήρθαν τα δύσκολα»!

Πρέπει να απαντηθεί πανηγυρικά το θράσος όσων νομίζουν ότι μπορούν να χειραγωγούν και να αποπροσανατολίζουν τους πολίτες, ανάλογα με τα ιδιοτελή τους συμφέροντα. Αυτοί προεξοφλούν τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ και την, από ετών προωθούμενη, αποπολιτικοποίηση του λαού και των νέων. Όλοι αυτοί εργάζονται αόκνως για τη δημιουργία «νέου τύπου» κομμάτων, προσωπικών-ιδιωτικών κομμάτων (έτσι, χωρίς πρόγραμμα!) και με απολίτικους τίτλους, όπως «Ποτάμι», «Τελεία» κ.ο.κ. Όλοι αυτοί εξαγγέλλουν το «τέλος των ..ιδεολογιών!» και «μοστράρουν» αφειδώς τους «καινούργιους» αρχηγούς στο αφελές (;) τηλεοπτικό κοινό τους!

Την απάντηση αυτή θα δώσει, πιστεύω, ο προοδευτικός δημοκρατικός κόσμος, στηρίζοντας με την ψήφο του το ΠΑΣΟΚ, που συμμετέχει με στελέχη του στο Ευρωψηφοδέλτιο του εκλογικού συνδυασμού "ΕΛΙΑ". Στηρίζοντας, επίσης, προοδευτικές υποψηφιότητες σε όλη την Ελλάδα και στην Αττική, φυσικά, τον Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό και τους υποψηφίους Δημάρχους που προέρχονται ή συνεργάζονται με το ΠΑΣΟΚ.

Με ευχαριστίες και φιλικούς χαιρετισμούς
Απόστολος Χρ. Κακλαμάνης

2 σχόλια

  1. Στο ευρωψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπάρχουν δυναμικά άτομα, ικανά να δώσουν μάχες στο Ευρωκοινοβούλιο, όπως
    οι Βαλέρης Ιωάννης γιατρός, Γεωργαντά Ζωή της ΕΛΣΤΑΤ,
    ο γνωστός Ζουράρις Κώστας, Κόκκας Γ.της Άμεσης Δημοκρατίας, ο Κοντογιαννίδης Π,ο Μαριάς Νότης από την Κρήτη και ο έγκριτος εργατολόγος, γνωστός από τις πρωινές πολιτικές εκπομπές Ρωμανιάς Γιώργος.

    Στο ευρωψηφοδέλτιο του Σύριζα υπάρχουν 3 πολύ δυνατά και γνωστά ονόματα συνταγματολόγων, που μπορεί να είναι από τις πιο δυνατές φωνές στο Ευρωκοινοβούλιο.

    Κατρούγκαλος Γιώργος, Νικολόπουλος Ηλίας και Χρυσόγονος Κώστας

    Είναι πολύ καλές λύσεις για όσους είναι αναποφάσιστοι και μακριά από κόμματα και ιδεολογίες.

    Βέβαια, πολύς κόσμος θέλοντας να δείξει την αποδοκιμασία του για το Λαϊκό και Σοσιαλιστικό κόμμα της Ευρώπης, που δεν νοιάζονται για τους ανθρώπους και την τραγωδία στην Ελλάδα, στη πιο μετριοπαθή του μορφή θα ψηφίσει Σύριζα ή Ανεξάρτητους Έλληνες, αφού πολύ πιστεύουν ότι τα δεξιά ή κεντρώα ή αριστερά μορφώματα του 1 ή 1,5% δεν θα μπορέσουν να εκπροσωπηθούν στην Ευρωβουλή.

    Υπάρχει και ένα άλλο, που θέλει να δείξει την αποδοκιμασία του και στα κυβερνώντα πολιτικά κόμματα και στη πολιτική της Ε.Ε, που γιγαντώνεται από τα φορολογικά μέτρα ( χαράτσια Βενιζέλου, φόροι Στουρνάρα- Θεοχάρη ), που πιστεύει ότι μόνο αν ψηφίσει Χ.Α, θα ακουστεί η φωνή του για τιμωρία όσων έφεραν την Ελλάδα στο ΔΝΤ και τα μνημόνια. Πόσο είναι αυτό το ποσοστό ; Στις δημοσκοπήσεις οι υποψήφιοι της Χ.Α πήραν τα μισά ποσοστά από αυτά που τους έδιναν. Αν ισχυροποιηθεί το ρεύμα, πιθανόν, η Χ.Α όχι μόνο να πιάσει διψήφιο νούμερο,αλλά να κινηθεί γύρω στο 12-15%, ανάλογα με την οργή του κόσμου...

    Γενικά ο κόσμος βαρέθηκε να ακούει από τα ΜΜΕ τι "πρέπει" να ψηφίσει. Κι όσο βλέπει Βενιζέλο, Ποταμίσιο Θεοδωράκη, Άδ. Γεωργιάδη και μεγκαλοδημοσιογράφους να "πολεμούν" την Χρ. Αυγή, τόσο τους δημιουργεί την αίσθηση ότι "πρέπει να την ψηφίσουν" ως αντίδραση! Επίσης, ο υπόγειος πόλεμος των ΜΜΕ κατά του Σύριζα και των ΑΝΕΛ μπορεί να λειτουργήσει αντίθετα και να αυξήσει τις ψήφους και τα ποσοστά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Δεν πολεμάς το σύστημα ψηφίζοντας μια συμμορία», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Με τον ίδιο τρόπο τα ΝΕΑ σήμερα χαρακτηρίζουν συλλήβδην όλους τους ψηφοφόρους της Χρ. Αυγής ως "νεοναζιστές", ενώ σφοδρή επίθεση σε όσους ψήφισαν Χρυσή Αυγή στις περιφέρειες και στο Δήμο Αθήνας εξαπέλυσαν οι κ. Βενιζέλος και Αδ. Γεωργιάδης χαρακτηρίζοντας τους "ξεφτιλισμένους".

    Ποιοι είναι, όμως, υπεύθυνοι για μεγάλα ποσοστά της Χρυσής Αυγής ; Ποιοι κυβέρνησαν την Ελλάδα από το 2009 και μετά, και με την πολιτική του μνημονίου, οδήγησαν 2 εκ. Έλληνες στην ανεργία και πολλές χιλιάδες σε πρόωρο θάνατο από διάφορες αιτίες ; Η κύρια ευθύνη βαραίνει τον κ. Βενιζέλο ( Ελιά ) και τον κ. Σαμαρά με τους υπουργούς του, μαζί με τις εφημερίδες και τα κανάλια της διαπλοκής που στήριξαν όλες αυτές τις κυβερνήσεις των χαρατσιών και των αβάσταχτων φόρων.

    Ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού θεωρεί/πιστεύει ότι μεμονωμένα μέλη της Χρ. Αυγής έκαναν παράνομες ή εγκληματικές ενέργειες, και θα τιμωρηθούν από τη Δικαιοσύνη, αλλά ταυτοχρόνως έχει δημιουργηθεί η αίσθηση ότι γίνονται και πολιτικές διώξεις, προκειμένου να την γλιτώσουν όσοι οδήγησαν τους Έλληνες σε αυτό το χάλι. Ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού θεωρεί ως "συμμορία", όχι την Χρ. Αυγή,αλλά όσους κυβέρνησαν, γιατί τα χρόνια 2009-2014 αυτοκτόνησαν 5000 Έλληνες, πέθαναν από άλλα πρόωρα αίτια δεκάδες χιλιάδες άλλοι, σε εκατομμύρια άλλους ανθρώπους ασκήθηκε τρομερή ψυχολογική ( και σωματική ) βία από το Κράτος για είσπραξη φόρων και χαρατσιών, άλλοι έχασαν τη δουλειά τους, άλλοι έκλεισαν το μαγαζάκι τους, και αυτοί θεωρούν "συμμορία" τις κυβερνήσεις Βενιζέλου- Σαμαρά, που δεν θα τιμωρηθούν ποτέ...

    Αυτό που κάνει ο κ. Θεοδωράκης, οι εφημερίδες, ο κ. Βενιζέλος και άλλοι, ουσιαστικά μετατρέπει τους περιστασιακούς ψηφοφόρους της Χ.Α σε μόνιμους υπερασπιστές της και ψηφοφόρους της και κάθε φορά που μιλάνε, τις δίνουν και από μια ποσοστιαία μονάδα στις ευρωεκλογές ! Πράγματι ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού ( όπως συμβαίνει και σε όλα σχεδόν τα κράτη της Ευρώπης, Αγγλία, Γαλλία, Ολλανδία- και χωρίς οικονομική κρίση, όπου τα ακροδεξιά κόμματα θα είναι 1η δύναμη ) θα στραφεί προς την Χρ. Αυγή, για λόγους απέχθειας προς τους κ. Σαμαρά, Βενιζέλο, Στουρνάρα, Ποτάμι, ΜΜΕ διαπλεκόμενα, φόρους και χαράτσια κλπ ή και για άλλους λόγους. Τι κάνουν οι υπεύθυνοι για τη γιγάντωση της Χ.Α ( δηλαδή τα παλιά κόμματα ) ; Μήπως θα παραιτηθούν από τις καρέκλες και την κουτάλα ; Αποκλείεται να αφήσουν τις θέσεις. Αυτοί που ευθύνονται για τη γιγάντωση της Χ.Α, αυτοί είναι οι πραγματικά "ξεφτιλισμένοι" και όχι οι περιστασιακοί της ψηφοφόροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση