GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί έπαθαν σοκ οι επιβάτες της Aegean κατά τη διάρκεια πτήσης από Θεσσαλονίκη (video)

Και ξαφνικά, εκεί που περίμεναν να προσγειωθούν στην Αθήνα, οι επιβάτες της κατάμεστης πτήσης Α3115 της Αegean,«πάγωσαν» όταν άκουσα...


Και ξαφνικά, εκεί που περίμεναν να προσγειωθούν στην Αθήνα, οι επιβάτες της κατάμεστης πτήσης Α3115 της Αegean,«πάγωσαν» όταν άκουσαν μια απίστευτη, μεστή, δυνατή φωνή να διαπερνά το αεροσκάφος.
Ηταν η απρόσμενη «αεροπειρατεία» της Λυρικής!
Συγκεκριμένα, δύο επιβάτες, ο τενόρος Δημήτρης Πάκσογλου και η σοπράνο Ελενη Κελεσίδη, σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και άρχισαν να τραγουδούν άριες από την Τραβιάτα, αφήνοντας άναυδους του επιβάτες.
Η δράση της Λυρικής έγινε προκειμένου να γιορτασθεί η επέτειος των 15 ετών της Αegean! Oι επιβάτες δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους και η Αegean απέδειξε πως επιλέγει να κινείται τολμηρά και δημιουργικά, ακόμη και για τα γενέθλιά της.
Το δρώμενο έγινε την Τετάρτη 28 Μαϊου στην πτήση από το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης προς στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση