GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φαρμακερή ατάκα Σουλτς: «Alexis, τελικά μιλάς καλά Αγγλικά»

Κατά τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Μάρτιν Σουλτς και τη Σκά Κέλλερ στους χώρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο πρόεδρος του Σύριζα ...

Κατά τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Μάρτιν Σουλτς και τη Σκά Κέλλερ στους χώρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο πρόεδρος του Σύριζα και υποψήφιος με την Ευρωπαϊκή Αριστερά, χαιρέτησε (μπροστά στις κάμερες) τον κ. Σουλτς ρωτώντας τον σε «σπαστά» Αγγλικά για την προεκλογική του καμπάνια.
Ο υποψήφιος του ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος για την προεδρία της Κομισιόν, Μάρτιν Σουλτς, με μια φαρμακερή ατάκα, του απάντησε πως από ότι ακούει ο κ. Τσίπρας μιλάει καλά Αγγλικά και ρώτησε για ποιον λόγο επέμενε να μιλήσει στην τηλεμαχία στα ελληνικά.
Αξίζει να σημειωθεί πως η EBU είχε συνεδριάσει εκτάκτως προ ολίγων ημερών για να απαντήσει στο αίτημα του κ. Τσίπρα να υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση ώστε να αποφύγυγει να μιλήσει σε κάποια άλλην (πλην της ελληνικής) ευρωπαϊκή γλώσσα.

3 σχόλια

  1. Μπούτζουκας Τηλέμαχος15 Μαΐ 2014, 11:58:00 μ.μ.

    O Alexis τα πήγε μια χαρά και με τα Ελληκά....Ώρα να φεύγουν Σαμμαρας και τα ναζιστακα του ,και ο Βενιζέλος με τα πρασινοφρουρακια του ΡΗΓΑΔΕΣ, ΚΑΣΣΗΔΕΣ, και λυπούν κυρίους....Η Νέα Δημοκρατία είναι μεγάλο κόμμα και θέλει μια κυρία να Μπει μπροστά ...ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ..

    Αυτοί θα είναι θανατηφόρο δίδυμο να ΣΗΚΩΘΟΎΜΕ από την καταχνιά των Γερνανοτζολιαδον ..ΔΙΑΦΆΝΕΙΑ --ΔΙΑΦΆΝΕΙΑ-- ΔΙΑΦΆΝΕΙΑ...ΦΩΣΣΣΣ --ΦΩΣΣΣΣ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαμός τα τελευταία 24ωρα. Ο κόσμος, αγανακτισμένος από τις φορολογικές δηλώσεις και τους φόρους στα ακίνητα, τα ληξιπρόθεσμα χρέη, την ακρίβεια, την κοροιδία με το κοινωνικό μέρισμα, τις απειλές για κατασχέσεις σε σπίτια και καταθέσεις, στρέφεται και ψάχνει σε όλη την Ελλάδα, σε όλους τους δήμους, να ψηφίσει υποψηφίους που ανήκουν στον Σύριζα, στους ΑΝΕΛ, στην Ελληνική Αυγή, το ΚΚΕ. Υπάρχει περίπτωση και στους κεντρικούς δήμους και σε όλες τις περιφέρειες να καταψηφιστούν και να αποκλειστούν από το β' γύρο οι υποψήφιοι της ΝΔ και της Ελιάς-Πασόκ.

    Ο κόσμος κατάλαβε ότι του ετοιμάζουν νέα μέτρα και περικοπές σε εφάπαξ και συντάξεις και θα τους μαυρίσει στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Όποιος τριγυρνά σε λαϊκές αγορές, καφενεία, παντού, όλοι θέλουν να μαυρίσουν τους επίσημους ή ψευτοανεξάρτητους υποψηφίους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ενώ μιλάνε για ψήφο σε υποψηφίους δημάρχους που στηρίζει ο Σύριζα, η Ελλ. Αυγή και οι ΑΝΕΛ ( Καπερνάρος, Χαϊκάλης ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαύρισε μαζικά τους καταστροφείς της χώρας Σαμαρά-Βενιζέλο και τον αχυράνθρωπο-μαριονέτα, τσόντα της Διαπλοκής, Στ. Θεοδωράκη.

    Καμία άλλη ανοχή στα δοσίλογα λαμόγια, που κατέστρεψαν τη χώρα μας τα τελευταία 40 χρόνια.

    Σκέψου τις 6000 αυτοκτονίες συμπολιτών μας, το 1,5 εκατομμύριο ανέργους, τα νεαρά παιδιά μας, που ξενιτεύονται, τους συνταξιούχους που ψάχνουν στα σκουπίδια!

    Τι να ψηφίσεις; Ψήφισε αυτόν, που χτυπά αδυσώπητα και με γκεμπελίστικες μεθόδους η Διαπλοκή, μέσα από τα ΜΜΕ της, τα τελευταία 3 χρόνια. Αυτόν που φοβάται και χτυπά διαρκώς ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ που χτυπά σήμερα, συγκυριακά (και ψηφοθηρικά), ενώ μέχρι χτες τον έγλειφε!

    Αυτό να ψηφίσετε! Να απαλλαγεί επιτέλους ο τόπος από τους δυνάστες και βιαστές του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση