GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πωλητήριο στο πολυτελές σπίτι του έβαλε ο Ashton Kutcher [photos]

Λίγους μήνες πριν γίνει πατέρας ο Αμερικανός ηθοποιός Ashton Kutcher αποφάσισε να πουλήσει το πολυτελές σπίτι του στο Hollywood...



Λίγους μήνες πριν γίνει πατέρας ο Αμερικανός ηθοποιός Ashton Kutcher αποφάσισε να πουλήσει το πολυτελές σπίτι του στο Hollywood ζητώντας 12 εκατομμύρια δολάρια. Ο 36χρονος ηθοποιός είχε αγοράσει το σπίτι, που χτίστηκε το 2007, το 2012, και είχε δώσει πολλά χρήματα να το διαμορφώσει όπως εκείνος ήθελε και να το κάνει μοντέρνο.
Το σπίτι αυτό μεταξύ άλλων περιλαμβάνει 5 μεγάλα υπνοδωμάτια με τζάκι, 8 πολυτελή μπάνια, μεγάλους χώρους υποδοχείς, γυμναστήριο πλήρως εξοπλισμένο, κουζίνα με όλες τις ανέσεις, κελάρι με πολύ ακριβά κρασιά, αίθουσα σινεμά, πισίνα, πριβέ πάρκινγκ και σάουνα.

Ο Kutcher αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι αυτό και να πάρει κάποιο καινούργιο στην ίδια περιοχή για να μείνει μαζί με την αγαπημένη του Mila Kunis και το παιδί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση