GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναζητούνται νέοι τρόποι συνεργασίας του ΕΣΥ με τις ασφαλιστικές εταιρίες

Την συνεργασία των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιριών με τα δημόσια νοσοκομεία και κύρια στον δευτεροβάθμιο τομέα παροχής υπηρεσιώ...



Την συνεργασία των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιριών με τα δημόσια νοσοκομεία και κύρια στον δευτεροβάθμιο τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας εξετάζουν εκ νέου ασφαλιστικές εταιρίες και πολιτεία.

Ήδη υπάρχει από τα προηγούμενα χρόνια μια συνεργασία στο πρωτοβάθμιο τομέα ωστόσο, φαίνεται ότι οι ανάγκες της ιδιωτικής ασφάλισης στον τομέα της υγείας αυξάνονται και από την αύξηση των συμβολαίων υγείας. Έτσι αναζητούνται υποδομές και συνεργασίες πέρα από τους παρόχους της ιδιωτικής Υγείας.
Το θέμα τέθηκε σε συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι του κλάδου της ιδιωτικής ασφάλισης με τον υπουργό υγείας Αδ. Γεωργιάδη όπου κυρίαρχο θέμα για τις ασφαλιστικές εταιρίες είναι το θέμα των υποδομών των δημόσιων νοσοκομείων.

Προκειμένου να διευρυνθεί μία συνεργασία της ιδιωτικής ασφάλισης με τα νοσοκομεία και τις υποδομές του ΕΣΥ εκτιμούν άνθρωποι του κλάδου είναι αναγκαίο να υπάρξουν υποδομές σε ξενοδοχειακό εξοπλισμό καθώς είναι ελάχιστα τα νοσοκομεία που έχουν μικρό αριθμό διαθέσιμων χώρων.

Κι αυτό γιατί οι ασφαλιστικές εταιρίες θέλουν να παρέχουν υποδομές νοσηλείας αντίστοιχες των ιδιωτικών κλινικών στους ασφαλισμένους τους ενώ τίθενται και θέματα ακόμα και για το προσωπικό που θα εργάζεται για λογαριασμό των πελατών των ασφαλιστικών.

Το όλο θέμα εκτιμούν παράγοντες της αγοράς δεν μπορεί να προχωρήσει άμεσα και ίσως χρειαστούν και νομοθετικές παρεμβάσεις για να υπάρξει διεύρυνση αυτής της συνεργασίας , αν λάβουμε υπόψη την σημερινή επιδεινούμενη κατάσταση στην δημόσια υγεία.
asfalisinet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση