GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποσύρονται τροπολογίες από το νομοσχέδιο του υπ. Ανάπτυξης

Σε απόσυρση πέντε υπουργικών τροπολογιών που είχαν κατατεθεί στο νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης για την απλούστευση της αδειοδό...


Σε απόσυρση πέντε υπουργικών τροπολογιών που είχαν κατατεθεί στο νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης για την απλούστευση της αδειοδότησης των επιχειρήσεων, προχώρησε ο αρμόδιος υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Κωστής Χατζηδάκης, λόγω του μη επείγοντος χαρακτήρα των διατάξεων.
Συγκεκριμένα αποσύρονται και θα επανακατατεθούν οι τροπολογίες:
- Του υπουργείου Οικονομικών για τους οικονομικούς επιθεωρητές και την αιθυλική αλκοόλη και τα αλκοολούχα ποτά.
- Του υπουργείου Δημόσιας Τάξης σχετικά με την τοποθέτηση εισαγγελέα στην συλλογή και ανάλυση πληροφοριών από παρακολουθήσεις.
- Του υπουργείου Πολιτισμού για την επιχορήγηση αθλητικών σωματείων και ομοσπονδιών καθώς και τη διαχείριση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.
- Του υπουργείου Εργασίας σχετικά με τη δυνατότητα πρόσβασης στους πολίτες μέσω διαδικτύου στις διαδικασίες του ΟΑΕΔ (εγγραφής μητρώου ανέργων, ανανέωση ανεργίας κ.α.) και την επικαιροποίηση του υφιστάμενου νομοθετικού πλαισίου σχετικά με τις υποχρεώσεις των εργοδοτών κατά την πρόσληψη προσωπικού σε συνδυασμό με το πληροφοριακό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση