GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μώραλης: Γνωρίζαμε ότι η πόλη θέλει αλλαγή

Ο νέος δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, μίλησε στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, με αφορμή την εκλογή του....


Ο νέος δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, μίλησε στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, με αφορμή την εκλογή του.
«Ένα σφίξιμο στο στομάχι και άγχος υπήρξε. Ήταν κάτι το οποίο το είχαμε μελετήσει. Γνωρίζαμε ότι η πόλη θέλει αλλαγή. Γνωρίζουμε ότι όλη η Ελλάδα ήθελε νέα πρόσωπα», είπε αρχικά ο κ. Μώραλης και συνέχισε: «Μεγάλωσα σε ένα σπίτι μια περίοδο με όραμα, με ιδανικά. Συμμετείχα εκείνη την ωραία περίοδο του ΠΑΣΟΚ σε όλα αυτά τα πράγματα. Σου αφήνει ένα στίγμα. Αυτές τις αντιλήψεις που μου άφησαν οι γονείς μου, θέλω να πιστεύω ότι τις βγάζω προς τα έξω».
«Είναι η πιο κρίσιμη περίοδος για τον συνδυασμό μας. Μας δίνει ένα πλεονέκτημα αυτό το τρίμηνο, να οργανωθούμε, ώστε 1η Σεπτεμβρίου να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας την πόλη, πιο δυναμικά», πρόσθεσε και εξέφρασε την πεποίθηση ότι «χθες ήταν μια καλή μέρα, είχαμε καλές δηλώσεις νομίζω ότι θα υπάρξει μια σύμπνοια και μια συνεργασία. Όλοι γνωρίζουν ότι για να προχωρήσουμε πρέπει να είμαστε όλοι μαζί».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση