GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύπρος: Γιατί συναντήθηκε ο Αναστασιάδης με τον πρώην ηγέτη των Τουρκοκυπρίων;

Υποβοηθητικές χαρακτήρισε συναντήσεις, όπως αυτή που είχε σήμερα με τον τέως ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, ο Πρόεδρος τη...


Υποβοηθητικές χαρακτήρισε συναντήσεις, όπως αυτή που είχε σήμερα με τον τέως ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.
Μιλώντας μετά το γεύμα με τον κ. Ταλάτ, που διήρκησε δύο ώρες, ο κ. Αναστασιάδης δήλωσε ότι τέτοιες συναντήσεις δεν επηρεάζουν τη διαδικασία των συνομιλιών και τις συναντήσεις με τον κ. Έρογλου, αντίθετα, είναι υποβοηθητικές.
Και οι δύο πιστεύουν, είπε, πως θα πρέπει να υπάρξει μια αποφασιστικότητα στην εξεύρεση -το συντομότερο δυνατό- μιας λύσης που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των Ελληνοκυπρίων, αλλά και δεν θα παραγνωρίζει ανησυχίες των Τουρκοκυπρίων.
Ο κ. Ταλάτ μίλησε στις δικές του δηλώσεις για εποικοδομητική και πολύ φιλική συνάντηση και είπε ότι είναι σημαντικό να μπορεί να κατανοεί ο ένας τον άλλο και ότι πρέπει να ενθαρρυνθεί η εκμάθηση της ελληνικής και τουρκικής γλώσσας στα σχολεία.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση