GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρόμπα ο Αρης Σπηλιωτόπουλος: Ζήτησε να φύγει ασθενοφόρο, που θα μετέφερε με φορείο ασθενή, γιατί τον ...εμπόδιζε!

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη τη Δευτέρα το απόγευμα σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους του κέντρου της Αθήνας και δείχνε...

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη τη Δευτέρα το απόγευμα σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους του κέντρου της Αθήνας και δείχνει πώς ένας υποψήφιος δήμαρχος (που επιζητεί διακαώς την ψήφο των πολιτών) συμπεριφέρεται στους πολίτες. Ωρα 5 το απόγευμα και ένα ασθενοφόρο καλείται να παραλάβει μια κυρία που βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Καρύτση.
Αψογος και επαγγελματίας ο εργαζόμενος του ΕΚΑΒ, αφού ήλεγξε την κατάσταση της γυναίκας, αμέσως μετά ενημέρωσε τον συνάδελφό του να φέρει το φορείο. Και ξαφνικά ήρθε από το πουθενά ένας κύριος (από αυτούς που μόλις τους βλέπεις καταλαβαίνεις ότι είναι... παράγοντες) και ζήτησε επιτακτικά να απομακρυνθεί αμέσως το ασθενοφόρο για να περάσει το αυτοκίνητο του υπουργού. Να φύγει, όμως, να πάει πού; Και ποιος υπουργός ήταν αυτός που ήταν τόσο βιαστικός και ήθελε να περάσει τη στιγμή που ακόμη μεταφερόταν με το φορείο η κυρία, η κατάσταση της οποίας φαινόταν ότι είχε επιδεινωθεί;

Ελα όμως που ο εν λόγω «παράγοντας», αν και παρατρεχάμενος πολιτικού, είχε και ιατρική άποψη, επιμένοντας να φύγει αμέσως έτσι όπως είναι το ασθενοφόρο γιατί βιάζεται ο υπουργός. Ο κόσμος που βρισκόταν στην πλατεία έμεινε έκπληκτος και είχε την περιέργεια να δει ποιος τέλος πάντων είναι αυτός ο υπουργός για χάρη του οποίου ακόμη και ασθενοφόρα πρέπει να μετακινούνται, κι ας κινδύνευε μια ανθρώπινη ζωή. 
Και ποιον νομίζετε ότι βλέπουν; Τον κ. Αρη Σπηλιωτόπουλο, που υπενθυμίζω ούτε υπουργός είναι ούτε βουλευτής, ο οποίος καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Οταν αντελήφθη την κατακραυγή και την οργή του κόσμου έκανε με χαμηλωμένο βλέμμα ότι ησχολείτο με το κινητό του και ότι τάχα δεν κατάλαβε τίποτα. (Μαρτυρίες από τον κόσμο καθώς και ο αριθμός πινακίδας του «κυρίου υπουργού» βρίσκονται στη διάθεση παντός ενδιαφερομένου.)

14 σχόλια

  1. ΠΟΣΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ, ΠΟΣΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ, ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2014, ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ;;

    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΝΙΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!

    ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ - ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!!!

    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΨΥΧΑΡΗ-ΜΠΟΜΠΟΛΑ, Ο "ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΣ" ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΠΟΥ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΝ ΠΛΑΣΣΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, ΩΣ ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο "ΝΑΠΟΛΕΩΝ" ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΞΑΫΛΩΝΕΤΑΙ!

    ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ’ΣΑΙ, ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΙ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ "ΠΕΙΘΕΣΑΙ" ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ-ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ, ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ…

    Η ΑΘΛΙΑ ΑΥΤΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ, ΤΑ ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΚΑΙ ΣΑΡΚΟΦΑΓΑ ΑΥΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΤΕ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΑΚΟΥΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥΣ, 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ- ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!

    ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ 100%, ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ;;;

    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ- ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΨΥΧΑΡΗ – ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΟΤΑΜΙ" ΤΟΥ.

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ!!

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 20% ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ (ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να αφήσουν τα ψέματα και την κοροϊδία...

    Όλα τα γκάλοπ, που δείχνουν αυτήν τη μαριονέτα, τον Καμίνη μπροστά, είναι μαϊμού.

    Στο δεύτερο γύρο πάνε Σακελλαρίδης και Κασσιδιάρης.

    Θα τα πούμε το βράδυ της 18ης Μαΐου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ότι και να σας πούνε το χάφτετε μωρέ; Για χαζό τον έχετε τον Σπηλιωτόπουλο να έκανε κάτι τέτοιο λίγες μέρες πριν τις εκλογές; Άντε σκεφτείτε ποιός πολεμά να ρίξει λάσπη και τα ξαναλέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλλα εκανε
    Αφου δεν μαζευτηκαν δεκα πολιτες να τον περιλαβουν στο φτησυμο.
    Τετοια γελεια υποκειμενα ψηφηζουμε και μετα κλαιμε για το καταντημα μας
    Π.Κ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΙΑΖΟΤΑΝ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ -ΔΟΥΛΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΖΑΚΟΥΖΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟ-ΝΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπούτζουκας Τηλέμαχος9 Μαΐ 2014, 1:24:00 π.μ.

    Η Πολιτική της σερβιέτας, με πολιτικούς σερβιέτας...Θα απολύονται όσοι είναι άνω τον 25 ετών και θα Προσλαμβάνονται όσοι είναι κάτω τον 25 από εργολάβους-δουλεμπόρους..

    Κατά αρχήν δεν διανοούνται τα έξεις παρακάτω επαγγέλματα ως δημοσίους υπάλληλους..

    Σίτισης { νοσοκομεία στρατό κ.τ.λ σε εταιρείες}

    Νοσοκόμας-μου..{σε εταιρείες}

    ΕΚΑΒ {Ασθενοφόρα σε εταιρείες εις ιδιώτες}

    Τραυματιοφορέα {σε ιδιώτες}

    Ιατρού {σε ιδιώτες} κάτι πανεπιστημιακοί θα παραμείνουν...

    Δικηγόρου {σε ιδιώτες}

    Δάσκαλου..

    Καθηγητή..

    Οδηγού {πάντως καιρού ,σε εταιρείες}

    Καθαριστριών--στη..{σε εταιρείες}

    Εργαζόμενοι σε δήμους {για αποκομιδή σκουπιδιών ,κήποι, ηλεκτρολόγοι, κ.τ.λ σε εταιρείες}

    Στρατιωτικοί { θα έχουμε γύρω στους 10.000}

    Αστυνομικού ,θα παραμένουν οι νέοι και αυτοί που δέρνουν καλά.. οι άλλοι σε εταιρείες σεκιούριτι..

    Πολεοδομίες {σε εταιρείες μηχανικών}

    Δημοσιογράφοι, κάμεραμαν τεχνικοί κ.τ.λ {πλην καμιά 1.000 άτομα}


    Συρρικνώσει Εφοριακών, λόγο ηλεκτρονικών υπηρεσιών από τον υπολογιστή , απολύσεις, προσλήψεις με νέους με 500 ευρώ και μπόνους..

    ΝΕΡΟ: και όσοι εργάζονται ΣΕ αυτό απολύσεις και σε {σε εταιρείες}

    Ηλεκτρισμός :και όσοι εργάζονται ΣΕ αυτό απολύσεις και σε {σε εταιρείες} ...

    Τι θα κρατήσουν; Μερικούς Στρατιωτικούς.. Μερικούς Αστυνομικούς {ακόμα και η φύλαξη τον φυλάκων πάει σε σεκιούριτι}.. Δικαστικούς ..Εφοριακούς ελεγχτές υπολογιστών και οι πιο πολλοί ξένοι-δανειστές...ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΕΠΆΓΓΕΛΜΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!!!!

    Γιατί το κάνουν; {1}Γιατί η ανεργία κάνει στροφή από τους ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΈΝΟΥΣ νέους οι άνω τον 30 ετών θα έχουν δύσκολη ΖΩΉ και χωρίς νομική ομπρέλα στα εργασιακά θα παίρνουν 500 ευρώ με ελάχιστες εξαίρεσις {τους επιστάτες}θα τους πάνε σε ιδιωτικές ασφάλειες , έτσι όμως θα πάνε και οι συντάξεις 360 ευρώ {χωρίς να μιλά κάνεις από φόβο} ...

    Θα σας λένε στα επόμενα 50-70 χρόνια αυτό να είναι καλό, ΓΙΑΤΙ θα έχετε δουλειές τώρα ΚΑΙ θα σωθεί η χώρα.. Όμως το εμπόριο θα γίνει ΚΑΡΤΕΛ, η εργασία ΚΑΡΤΕΛ, όλα κρατικά γιατί από τους φόρους θα παρακαλάτε να σας πάρουν το σπίτι και το χωραφάκι δεν θα σας δίνουν νερό, ρεύμα, σπόρους λίπασμα κ.τ.λ.. που βέβαια θα τα πάρουν ΟΛΑ ΜΕΤΑ ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ … Καταλάβετε καλά ότι δεν είναι θέμα Ευρώπης , η ευρώ ..ΆΛΛΑ ΑΚΡΑΙΟΥ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΎ ΠΟΥ ΦΤΆΝΕΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΆ ΤΑ ΌΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΎ...

    Δεν λέω για λιμάνια, αεροδρόμια, τρένα, νοσοκομεία, σχολεία, Δήμοι, απορρίμματα πανεπιστήμια, ήλιο ,θάλασσα , Υδρογονάνθρακες, ορυκτά, εδάφη…κ.τ.λ ΟΛΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ –ΑΣΠΡΟΥΣ—ΜΑΥΡΟΥΣ—ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ…

    Υ.Γ η ψήφος αυτή είναι σημαντική γιατί κρίνει το ΜΕΛΛΩΝ όλων μας μετά από την τουρκοκρατία… ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ! Μην τους λυπάστε, όπως δε σας λυπούνται και αυτοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 9 Μάη - πηγή έμπνευσης και αγώνα...


    Mέρα που συμβολίζει την αντιφασιστική νίκη στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, όταν εδώ κυκλοφορούν Μπαλτάκοι, εφοπλιστές με συλλογές όλη την γκαρταρόμπα των ναζί, "κλαψιάρηδες" κουραδόμαγκες στη.
    Βουλή, φυλακισμένοι Ρουπακιάδες και δολοφόνοι του Λουκμάν, αλλά και "λουσάτοι" προεδρεύοντες στην Ε.Ε., που στηρίζουν τους Ουκρανούς νεοναζί.

    Μέρα μνήμης και για το Μάη του 1936 στη Θεσσαλονίκη, όταν τα συνδικάτα κάναν απεργίες και όχι... υπομνήματα, δελτία τύπου ή λόμπινγκ.

    Εκεί λοιπόν είναι οι αναφορές μας, περήφανοι γι αυτές και συναισθανόμενοι τη βαριά κληρονομιά που μας άφησαν.

    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ! Μην τους λυπάστε, όπως δε σας λυπούνται και αυτοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΡΕΙΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ
    Φωτογραφικά ντοκουμέντα σοκ με εκδότες και δημοσιογράφους να τα πιάνουν από τα κόμματα!..

    Λίστα με τα ποσά που πήραν εφημερίδες και site (καθώς και φωτογραφικό υλικό) από τα κόμματα για τις ευρωεκλογές θα δημοσιεύσει κυριακάτικη εφημερίδα.

    Η αποκάλυψη θα προκαλέσει πάταγο μια και εμφανίζονται τουλάχιστο δύο κόμματα να μοιράζουν ιλιγγιώδη ποσά που δεν φαίνονται πουθενά.

    Σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχουν και φωτογραφικά ντοκουμέντα της συναλλαγής μια και οι καταθέσεις στις τράπεζες απαγορεύονται-αφήνουν πίσω τους τα ίχνη του εγκλήματος.

    Στις φωτογραφίες εμφανίζονται λοιπόν 3 εκδότες και δυο δημοσιογράφοι να βγαίνουν από συγκεκριμένα γραφεία με το υλικό του εγκλήματος...Το ένα γραφείο μάλιστα βρίσκεται εκεί που δεν θάπρεπε και είναι πιθανό η αποκάλυψη να ανατινάξει το σύμπαν μια και θα προκαλέσει σάλο και εκτός συνόρων. Μιλάμε για πολύ μπόχα...http://kourdistoportocali.com/post/35102/money

    ---------------------------------
    Καλά θα κάνετε να διαφυλάξετε τα ΝΌΜΙΜΑ αποτελέσματα ..{ΟΧΙ σαν την κυρία Σπυράκη που το έβαλε κάτω από το μαξιλάρι της τα ΑΙΣΧΑ παιγνίδια της Μεργκελ η δεν ξερω ποιου ; και τώρα θέλει την ψήφο μας , να υπηρετήσει ΤΙ; τα προσωπικά της συμφέροντα;;} Μαυρίστε τους ΠΑΙΔΙΆ και όλα τα κόματα να διαφυλάξουν τα αποτελέσματα μην παρουσιάσουν σε κανένα ΕΞΕΛ μαγειρεμένα αποτελέσματα...να πληροφορηθεί όλος ο κόσμος και να είναι εν γρηγορήσει...με τα μάτια τους 14 το 2014..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάγωσε η κοινωνία με την κατάσχεση του κοινωνικού μερίσματος ενώ στην κυβέρνηση σήμανε συναγερμός.

    Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο οικονομικών αναφέρεται ότι μετά τη δημοσιοποίηση περιπτώσεων κατάσχεσης του κοινωνικού μερίσματος από τράπεζες, τόσο ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, όσο και ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, επικοινώνησαν με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών και ζήτησαν να εφαρμοστεί ο νόμος...Μόνο που είναι πλέον πολύ αργά ..ΟΙ πάγιες εντολές ΈΧΟΥΝ ΔΟΘΕΊ και δεν είναι στο νομοσχέδιο..τι άλλο έχουν κάνει οι ΨΕΥΤΕΣ!!!


    Από στόμα σε στόμα κυκλοφορεί η φήμη ότι αμέσως μετά τις εκλογές θα παίρνουν τα σπίτια του κόσμου για οφειλές 500 ευρώ.

    Οι πολίτες φέρνουν στην μνήμη τους τις χιλιάδες των συμπολιτών μας που αυτοκτόνησαν χωρίς να υπάρχει έλεος από το κράτος και ετοιμάζονται να αξιοπιήσουν το τελευταίο του όπλο: Tην ψήφο.

    Στα γραφεία των διαπλεκόμεων εκδοτών στα λογιστήρια των οποίων έχει σημάνει συναγερμός, η επικοινωνία με τους δημοσκόπους είναι τόσο συχνή που ούτε στην τουαλέτα δεν προλαβαίνουν να πάνε οι άνθρωποι.

    -Κύριε Γιώργο, αυτή τη στιγμή η ΝΔ είναι στο 9% μετά από αυτό που συνέβη με το κοινωνικό μέρισμα. ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΨΕΦΤΩ ΔΗΜΟΚΡΤΑΤΕΣ

    Ο κόσμος δεν τους εμπιστεύεται φοβάται ότι θα του πάρουν το σπίτι για 500 ευρώ.

    ο πανίσχυρος επιχειρηματίας παρ΄ ολίγο να πέσει από την καρέκλα του στο άκουσμα όσων του έλεγε ο δημοσκόπος... 9% Ν.Δ και 2-3% η Ελια που συνθλίβεται στο ελαιοτριβείο του ΛΆΟΥ...και ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπούτζουκας Τηλέμαχος10 Μαΐ 2014, 6:56:00 π.μ.

    ΣΚΑΤΑ τα έχετε κάνει στην Ευρώπη σκατά και απόσκατά ...βάλετε και τον Πούτιν στον Δ.Ν.Τ..εεεε ΟΛΟΙ εκεί κο κο κο όλοι... Το θέμα είναι ότι δεν καταλαβαίνεται πολλοί και λυπάμαι για της Η.Π.Α υπάρχουν πολλοί ΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ στα σπλάχνα σας , σε κρατικούς μηχανισμούς...Στην Ευρώπη με αρχηγούς τους Γερμανούς και παρέα με τους παγκόσμιους ολιγάρχες που είναι και Αμερικανοί, Ρωσοί, Κινέζοι Γερμανοί, Αφρικανοί , Αραβες,κ.τ.λ και όλοι οι ηλίθιοι εσείς ΕΣΕΙΣ δεν θέλετε μια ισορροπία με τους λαούς άλλα θέλετε να ΓΑΜΉΣΕΤΕ τα πάντα με ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ χωρίς κανόνες..

    Υπάρχει ΡΕ ένα παιδικό παιγνίδι ΈΝΑ χωρίς κανόνες;ΟΧΙ...ΕΕΕ αυτό θα το πληρώσουμε όλοι και εσείς και εμείς δύστυχος...Ντρέπομαι για τον τόπο μου που ψηφίζει ανικάνους δουλοπρεπής, άσχετους προδότες που το παίζουν και πατριώτες... είναι ΣΧΕΔΌΝ ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ όπως και στις ΔΙΚΕΣ σας κώλο χώρες... Δύστυχος εμείς δεν έχουμε ΟΠΛΑ να βγάλουμε νόμισμα και να σας τα δείχνουμε ΤΗΣ κάννες τον ΌΠΛΩΝ ΜΑΣ !! άλλα είμαστε και χωρίς διπλωματία.. Έτσι μας παρέδωσαν χωρίς όρους,οι Βενιζέλοι, Σαμαράδες, Παπανδρέου , οι Καραμανλήδες στα νύχια σας..

    Αυτός ο ΛΑΟΣ είναι καταραμένος από μόνος του, το μόνο που μπορεί είναι να Αλληλοσκοτώνεται μεταξύ του...έτσι από 11.000.000 εκατομμύρια που είμαστε μας κάνουν κουμάντο 5-6 ΦΑΣΙΣΤΕΣ πλούσιους που είναι ΠΑΝΤΑ με όποιον ΈΧΕΙ την εξουσία .. 46 ΚΌΜΜΑΤΑ ,και 600 συνδυασμοί για τα οφίτσια του δήμου. Όλοι θέλουν να βγούνε να ΦΆΝΕ και σφάζονται στης ποδιά τους ποιοι θα τους στίσουν πιο ωραία τον κώλο τον δικών τους, της γυναικάς τους, τον παιδιών τους, της μάνας τους, της αδελφή τους για να τους ΓΑΜΗΣΟΥΝ , αρκεί να είναι ΥΠΟ την εξουσία τους...

    Έχουμε Υπουργό Αδωνι με 700.000 χιλιάδες ώρες πτήσεις στα
    τηλεπαράθυρα τους!!!! έχουμε κόμματα ποτάμια που ξεπήδησαν από τα κανάλια τους , έχουμε {αριστε ρούς} που θα τρίζουν πολλών νεκρών τα κόκαλά σχολιάζουν όμως η καταγελούν καλά !!! Έχουμε ΦΑΣΙΣΤΕΣ που υμνούν τον ΧΙΤΛΕΡ και τα τάγματα εφόδου κολλητούς του Μπαλτακου {ΝΑΙ ΤΟ ΔΕΞΊ ΧΈΡΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΎ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΒΆΛΑΤΕ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΊΑ ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ} ...Άλλα
    έχουμε και κάτι ΔΙΚΑΣΤΕΣ μπορούν να σε πάνε μέσα για άγνοια ΝΟΜΟΎ!!! ΌΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΌ το μπουρδέλο παίρνουν νομούς ΝΎΧΤΑ ,ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ που δηλώνουν ΌΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΆΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ψηφίζουν!!!!!

    Είμαστε κράτος;σκατά είμαστε, ένα μπουρδέλο είμαστε που τους φυλάνε τα ΜΑΤ για να κατουρήσουν ..ΝΑΙ .αυτοί είμαστε ...ΚΑΙ έτσι πιστεύουν ΑΛΛΟΙ ηλίανθοι ότι ο Κασιδιάρης θα τους σώσει!!!

    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ανίκανοι ΟΛΟΙ /// ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΡΑΤΟΣ της τροπολογία της υποτροπολογίας της παραγράφου και της υποπαραγραφου...

    ΚΑΛΆ ΜΑΣ ΚΆΝΕΤΕ ΓΑΜΉΣΤΕ ΜΑΣ ΑΥΤΌ ΜΑΣ ΑΞΊΖΕΙ..Ένα κώλο επίδομα έδωσαν για να αγοράσουν ψήφους ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΚΑΤΑ..

    Απο δημοσιογραφους; άλλες πουτάνες και αυτοί δεν λένε ΠΟΤΕ αλήθεια ..

    Ο νόμος ΑΥΤΙΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΑΜΠΟΤΡΑΚΗ ΟΙΚΟΜΕΑ λέει για ακατάσχετο, όμως οι πάγιες εντολές άλλος ΝΟΜΟΣ εκτελούνται σε όλα...ΆΝΤΕ ΓΑΜΙΘΗΤΕ ΡΕ

    ΝΑΙ ΓΑΜΉΣΤΕ ΜΑΣ ΑΥΤΌ ΜΑΣ ΑΞΊΖΕΙ..ΓΙΑΤΙ; ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΗΛΟΥΜΕ ΥΠΟΤΑΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Την επόμενη Κυριακή παίζεται το μέλλον μας, αν θα συνεχίσουμε να είμαστε ΣΚΛΑΒΟΙ της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ ( ΕΛΙΑΣ), του Ποταμιού και των διαπλεκομένων ή θα ζήσουμε ελεύθεροι.

    Πρέπει στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές να ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ κανέναν υποψήφιο που στηρίζεται από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

    Στην Αθήνα μαύρισμα σε Καμίνη και Σπηλιωτόπουλο και Ν. Κακλαμάνη. Ψήφο σε Σακελλαρίδη και Καπερνάρο ( αν και πολλοί αγανακτισμένοι Αθηναίοι μιλάνε και για Κασιδιάρη ).

    Στη περιφέρεια Αττικής ψήφο σε Δούρου και Χαϊκάλη, αυτοί να είναι στο β' γύρο. Οι πιο αγανακτισμένοι μπορεί να ψηφίσουν τον Παναγιώταρο της Ελλ. Αυγής.

    Στο Πειραιά, στο β' γύρο πρέπει να είναι ο Γ. Μώραλης και ο Δρίτσας. Ψήφους θα πάρει από πολλούς οργισμένους ο Κούζηλος της Ελλ. Αυγής.

    Στη Θεσσαλονίκη πρέπει να καταψηφιστούν μαζικά Μπουτάρης και Καλαφάτης και να μη μπουν στο β' γύρο. Στη Θεσσαλονίκη ο Σύριζα κατεβάζει τον Μηταφίδη και η Ελλ. Αυγή τον Ματθαιόπουλο. Οι ΑΝΕΛ τον Παπαγεωργίου, αν του επιτραπεί η συμμετοχή.

    Στη περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, πρέπει να μαυρίσουμε πρωτίστως Ιωαννίδη και Μπόλαρη. Οι ΑΝΕΛ στηρίζουν Τζιτζικώστα (αλλά προέρχεται από τη ΝΔ, άρα κι αυτός πρέπει να καταψηφιστεί την Α'΄Κυριακή ),ο Σύριζα κατεβάζει την Χαραλαμπίδου και η Ελλ. Αυγή τον Χρυσομάλλη.

    Σε όλους τους δήμους, σε όλες τις περιφέρειες δεν πρέπει να ψηφίσουμε κανέναν υποψήφιο με δεσμούς,επίσημους ή ανεπίσημους, με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ( Ελιά ),ακόμα και αν έχουμε φίλους ή συγγενείς στα ψηφοδέλτιά τους,ακόμα κι αν επέδειξαν έργο. Πρέπει να τους καταψηφίσουμε την Α' Κυριακή, να πάρουν χαμηλά ποσοστά, για να "πληρώσουν" για τους ανελέητους φόρους, τα χαράτσια, τις περικοπές παντού, την ανεργία, τις αυτοκτονίες.

    Για όνομα του Θεού, βγείτε από τα κομματικά μαντριά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αλλά και των δεκανικιών τους ( Ποτάμι, Δημάρ, Λάος ). Μαυρίστε τους ! Κόψτε τους την αλαζονεία, διαλύστε το κομματικό τους κράτος στους δήμους και στις περιφέρειες. Μετά τις εκλογές θα γίνουν ασύδοτοι και θα εφαρμόσουν κι άλλα κρυφά μέτρα. Δεν θα μας αφήσουν ούτε σπίτια ούτε καταθέσεις ούτε δουλειές. Μαυρίστε τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άς είμεθα καχύποπτοι καί προσεκτικοί/επιφυλακτικοί,διότι οί μονταζιέρες(!!!!!) τού παρακράτους,πού έχει εγκατασταθή στό Μαξίμου από τό 2012,ειδικά αυτήν τήν προεκλογική -κι όχι μόνον – περίοδον
    ## εργάζεται(!) μέ φούλ τίς μηχανές,διά τήν μεγαλύτερη εκλογική νοθεία τών τελευταίων 60 χρόνων ##!!
    Άς συνειδητοποιήσουμε δέ,ότι έχουμε από τό 2012, βίαια κατάλυση τού Δημοκρατικού Πολιτεύματος,αφού από τότε έχει εγκαθιδρυθή ## τό καθεστώς/παρακράτος τού ΝεοΤσαουσέσκου SSαμαρά ## μέ ό,τι συνεπάγεται,διά τήν Δημοκρατία Μας!!!
    Ή 25η Μαίου άς είναι ή Ημέρα τής Μεγάλης Άνατροπής καί Λύτρωσης/Απελευθέρωσης τής χώρας Μας,από τούς ΑλητοΛηστοΣυμμορίτες τής ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΠΟΛΑΝ!!!

    ή Ε Λ Λ Α Σ

    ή επί…..SS α μ α ρ ά ς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σιγά μη τον ένοιαζε ένας νεκρός παραπάνω! Μπορεί και να του πέρασε από τη σκέψη ότι πιθανόν μα μη είναι δικό του "κουκί"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση