GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Θερμή» υποδοχή στον Βενιζέλο

«Θερμή» υποδοχή, επιφύλαξαν στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, Λαρισαίοι απολυμένοι εκπαιδευτι...


«Θερμή» υποδοχή, επιφύλαξαν στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, Λαρισαίοι απολυμένοι εκπαιδευτικοί και σχολικοί φύλακες, ενώ σημειώθηκαν και συμπλοκές με την Αστυνομία.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, έφτασε στη Λάρισα λίγο πριν τις 12 και κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο «Διβάνι», όπου ήταν προγραμματισμένη διακαναλική συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ σε εκπροσώπους επτά περιφερειακών τηλεοπτικών δικτύων.

Επεισοδιακή διαμαρτυρία κατά Βενιζέλου από CDemo83
Από νωρίς στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Παπαναστασίου, μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο βρίσκονταν συγκεντρωμένοι σχολικοί φύλακες, ενώ απέναντι σχεδόν από την είσοδο του ξενοδοχείου βρίσκονταν απολυμένοι εκπαιδευτικοί.
Κατά την έλευση του Ευάγγελου Βενιζέλου, στο Διβάνι ακούστηκαν ηχηρά συνθήματα αποδοκιμασίας, ενώ λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί απώθησαν τους απολυμένους εκπαιδευτικούς προς το Αρχαίο Θέατρο, με συνέπεια να σημειωθεί ένταση και μικρής έκτασης και διάρκειας επεισόδια.
ΠΗΓΗ: larissanet.gr

10 σχόλια

  1. ΠΟΣΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ, ΠΟΣΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ, ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2014, ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ;;

    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΝΙΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΣΕ 5000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!

    ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ - ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!!!

    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΨΥΧΑΡΗ-ΜΠΟΜΠΟΛΑ, Ο "ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΣ" ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΠΟΥ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΝ ΠΛΑΣΣΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, ΩΣ ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο "ΝΑΠΟΛΕΩΝ" ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΞΑΫΛΩΝΕΤΑΙ!

    ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ’ΣΑΙ, ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΙ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ "ΠΕΙΘΕΣΑΙ" ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ-ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ, ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ…

    Η ΑΘΛΙΑ ΑΥΤΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ, ΤΑ ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΚΑΙ ΣΑΡΚΟΦΑΓΑ ΑΥΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΤΕ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΑΚΟΥΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥΣ, 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ- ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!

    ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ 100%, ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ;;;

    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ- ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΨΥΧΑΡΗ – ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΟΤΑΜΙ" ΤΟΥ.

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ!!

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 20% ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ (ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την επόμενη Κυριακή παίζεται το μέλλον μας, αν θα συνεχίσουμε να είμαστε ΣΚΛΑΒΟΙ της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ ( ΕΛΙΑΣ), του Ποταμιού και των διαπλεκομένων ή θα ζήσουμε ελεύθεροι.

    Πρέπει στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές να ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ κανέναν υποψήφιο που στηρίζεται από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

    Στην Αθήνα μαύρισμα σε Καμίνη και Σπηλιωτόπουλο και Ν. Κακλαμάνη. Ψήφο σε Σακελλαρίδη και Καπερνάρο ( αν και πολλοί αγανακτισμένοι Αθηναίοι μιλάνε και για Κασιδιάρη ).

    Στη περιφέρεια Αττικής ψήφο σε Δούρου και Χαϊκάλη, αυτοί να είναι στο β' γύρο.

    Στο Πειραιά, στο β' γύρο πρέπει να είναι ο Γ. Μώραλης και ο Δρίτσας.

    Στη Θεσσαλονίκη πρέπει να καταψηφιστούν μαζικά Μπουτάρης και Καλαφάτης και να μη μπουν στο β' γύρο. Στη Θεσσαλονίκη ο Σύριζα κατεβάζει τον Μηταφίδη και η Ελλ. Αυγή τον Ματθαιόπουλο. Οι ΑΝΕΛ τον Παπαγεωργίου, αν του επιτραπεί η συμμετοχή.

    Στη περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, πρέπει να μαυρίσουμε πρωτίστως Ιωαννίδη και Μπόλαρη. Οι ΑΝΕΛ στηρίζουν Τζιτζικώστα,ο Σύριζα κατεβάζει την Χαραλαμπίδου και η Ελλ. Αυγή τον Χρυσομάλλη.

    Σε όλους τους δήμους, σε όλες τις περιφέρειες δεν πρέπει να ψηφίσουμε κανέναν υποψήφιο με δεσμούς,επίσημους ή ανεπίσημους, με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ( Ελιά ),ακόμα και αν έχουμε φίλους ή συγγενείς στα ψηφοδέλτιά τους,ακόμα κι αν επέδειξαν έργο. Πρέπει να τους καταψηφίσουμε την Α' Κυριακή, να πάρουν χαμηλά ποσοστά, για να "πληρώσουν" για τους ανελέητους φόρους, τα χαράτσια, τις περικοπές παντού, την ανεργία, τις αυτοκτονίες.

    Για όνομα του Θεού, βγείτε από τα κομματικά μαντριά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αλλά και των δεκανικιών τους ( Ποτάμι, Δημάρ, Λάος ). Μαυρίστε τους ! Κόψτε τους την αλαζονεία, διαλύστε το κομματικό τους κράτος στους δήμους και στις περιφέρειες. Μετά τις εκλογές θα γίνουν ασύδοτοι και θα εφαρμόσουν κι άλλα κρυφά μέτρα. Δεν θα μας αφήσουν ούτε σπίτια ούτε καταθέσεις ούτε δουλειές. Μαυρίστε τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΕΡΑ ΑΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ ( ΠΑΣΟΚ- ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΔ ). ΜΑΥΡΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ. ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.

    ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α το γουρούνι θέλει και συνέντευξη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι γελοιοδέστατοι ξεφτύλες Σαχλαμαράς και Βενιζέλος, ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ να μιλήσουν σε ανοιχτές προεκλογικές συγκεντρώσεις, παρά μόνο σε κλειστές αίθουσες!!!

    Γιατί φοβούνται τα τσουτσέκια της Μέρκελ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΓΟΥΔΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

    Ο "συνταγματολόγος" Βενιζέλος αυτούς τους τοκογλύφους είχε εξυπηρετήσει στις Κυβερνήσεις Σημίτη. Αυτούς βοηθούσε να μας "φορτώνουν" χρέη και εξασφάλιζε ασυλίες σε όλους τους εμπλεκόμενους. Στην ισχύ αυτών των παραγόντων πρέπει ν' αναζητήσει κάποιος το ερμητικό "σφράγισμα" των "φακέλων" του Χρηματιστηρίου, των κρατικών προμηθειών και των Ολυμπιακών Αγώνων. Γι' αυτόν τον λόγο ποτέ και κανένας δεν τολμά ν' αναφερθεί σε αυτά τα θέματα. Το απόλυτο ταμπού της Μεταπολίτευσης είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

    Να μην ανοίξει ποτέ ο "φάκελος" των Ολυμπιακών Αγώνων, γιατί εκεί θα βρεθούν όλοι οι διαπλεκόμενοι, οι οποίοι από "πατριωτισμό" ήθελαν να δοξάσουν την Ελλάδα στα πέρατα του κόσμου ...


    ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ :
    « Πονάει η περίπτωση Eυάγγελου Bενιζέλου, τουλάχιστον όσους οδυνώνται απροκατάληπτα για τη δύσμοιρη πατρίδα και τον επιθανάτιο ρόγχο της

    Tο ΠAΣOK έχει οριστικά και τελεσίδικα τελειώσει, το όποιο απολειφάδι μπορεί να το διαχειριστεί ακόμα και ο “Βουβουζέλος” ,ο Βοιδικέφαλος ...»

    Φουσκώνει από υπερηφάνεια ο "συνταγματολόγος" που εκτέλεσε με επιτυχία τις εντολές της Τρόικας και των τοκογλύφων, που ξεπουλάει την Ελλάδα, που χρεοκοπεί τους Έλληνες.

    Ο Βενιζέλος δεν είναι απλά κάποιος, που έτυχε να διαχειρίζεται το χρέος αυτό.

    Ο Βενιζέλος ήταν ένας από τους βασικούς δημιουργούς αυτού του χρέους.

    Ο Βενιζέλος ήταν αυτός που έπρεπε να το διαχειριστεί, για να προστατευτούν αυτοί οι οποίοι το δημιούργησαν και άρα και ο ίδιος.

    Είναι εκ των δεδομένων συνένοχος στο έγκλημα, που σήμερα πληρώνουμε.

    ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΕΤΥΧΑΤΕ–ΣΚΛΑΒΩΝΟΝΤΑΣ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Βενιζελος μετα τις εκλογες θα αποτελει παρελθον.Για την καρεκλα της εξουσιας εδωσε τα χερια με την δεξια και αυτο οι χιλιαδες οπαδοι του μεγαλου Ανδρεα Παπανδρεου δεν θα του το συγχωρισουν ποτε.Εφτασε το κομμα στα ορια του μπαινει δεν μπαινει στη βουλη.
    Παχυδερμο κτηνος θα φας αβγα και ντοματες αν τολμησεις να βγεις μονος στο δρομο.Αναμεσα απο τους φουσκωτους σου θα περπατας σιχαμερο υποκειμενο.Εστειλες με την πολιτικη της υποτελειας αρκετος ψηφοφορους στην Χ.Α .Εχεις
    μαζεψει λεφτα για να ζησουν και τα
    τρισεγγονα σου τη στιγμη που η Ελλαδα υποφερει απο την φτωχεια και ζουμε μερες κατοχης.οι ψυχες αυτων που αυτοκτονησαν θα σε ακολουθουν σαν καταρα μεχρι να ψοφισεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρώτη φορά στην ιστορία δέκα καρέκλες στην κυβέρνηση στοίχισαν ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ,τόση ταπείνωση,τόση εξαθλιώσει τόσο εμπαιγμό κ.τ.λ τόσα πολλά σε ένα ΛΑΟ...

    2% ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ% ..ΠΑΊΖΕΙ ΚΑΝΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΤΖΟΓΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπούτζουκας Τηλέμαχος11 Μαΐ 2014, 3:53:00 π.μ.

    Θυμάστε, φανταζόμαστε, με τι θέρμη είχε υπερασπιστεί ο Βενιζέλος, τον Τσοχατζόπουλο όταν η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, το 2005, είχε φτάσει πολύ κοντά στον Άκη Τσοχατζόπουλο, εντοπίζοντας τραπεζικούς λογαριασμούς της Drumilam offshore εταιρίας η οποία ήταν μπλεγμένη και στους ρωσικούς πυραύλους ΤΟr-Μ1, ο Βενιζέλος κατακεραύνωνε τους πάντες, υποστηρίζοντας τον πρώην υπουργό.

    Το μεγάλο πανηγύρι στήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2005 στην Ολομέλεια της Βουλής, όταν εισήχθη προς συζήτηση το πόρισμα της εξεταστικής.

    Ο Ευάγγελος Βενιζέλος διέρρηξε τα ιμάτια του για την αθωότητα του Τσοχατζόπουλου. «Η υπόθεση αυτή ξεκίνησε ως ένα τεράστιο πολιτικό και ενδεχομένως ποινικό σκάνδαλο και σήμερα (25/2/2005) η υπόθεση αυτή έχει εξατμιστεί !!!!!!!! ΕΛΕΓΕ ... Δεν υπάρχει τίποτα απολύτωςςςςς, έλεγε τότε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και εξηγούσε πως δεν επρόκειτο για αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών, αλλά για αριθμούς τηλεφώνων. ΕΛΕΓΕ «Εγώ πήρα τηλέφωνο και βγήκε ο Σπηλιωτόπουλος» τότε ως συνήγορος υπερασπίσεως του Άκη Τσοχατζόπουλου....Από το ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

    2% ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΣΑΣ ΕΊΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ,ΚΛΕΦΤΕΣ, ΕΚΒΙΆΣΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.....ΚΟΛΛΙΤΟΙ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ..

    Μακάρι, λοιπόν, οι φόβοι του ότι θα βρεθεί στην φυλακή –σε μια ενδεχόμενη κυβέρνηση Σύριζα- όπως τον ακούμε να λέει στο βίντεο, να γίνουν πραγματικότητα, κάτι που δεν το πιστεύουμε.
    Και μόνο τα όσα έχουν αποκαλυφθεί μέχρι τώρα για την εμπλοκή του στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, έπρεπε να τον έχουν καταστήσει υπόδικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άς είμεθα καχύποπτοι καί προσεκτικοί/επιφυλακτικοί,διότι οί μονταζιέρες(!!!!!) τού παρακράτους,πού έχει εγκατασταθή στό Μαξίμου από τό 2012,ειδικά αυτήν τήν προεκλογική -κι όχι μόνον – περίοδον
    ## εργάζεται(!) μέ φούλ τίς μηχανές,διά τήν μεγαλύτερη εκλογική νοθεία τών τελευταίων 60 χρόνων μεσώ υπέρ υπολογιστών!

    Άς συνειδητοποιήσουμε δέ,ότι έχουμε από τό 2012, βίαια κατάλυση τού Δημοκρατικού Πολιτεύματος,αφού από τότε έχει εγκαθιδρυθή ## τό καθεστώς/παρακράτος τού ΝεοΤσαουσέσκου SSαμαρά ## μέ ό,τι συνεπάγεται,διά τήν Δημοκρατία Μας!!!

    Ή 25η Μαίου άς είναι ή Ημέρα τής Μεγάλης Άνατροπής καί Λύτρωσης/Απελευθέρωσης τής χώρας Μας,από τούς ΑλητοΛηστοΣυμμορίτες τής ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΠΟΛΑΝ!!!

    ή Ε Λ Λ Α Σ

    ή επί…..SS α μ α ρ ά ς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση