GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έντεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν από βομβαρδισμό στη Φαλούτζα

Έντεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα το πρωί από βομβαρδισμό στη Φαλούτζα του δυτικού Ιράκ, μια πόλη που ελέγχεται πλήρως από του...



Έντεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα το πρωί από βομβαρδισμό στη Φαλούτζα του δυτικού Ιράκ, μια πόλη που ελέγχεται πλήρως από τους αντάρτες από τον περασμένο Ιανουάριο.

Από τον βομβαρδισμό αυτόν τραυματίστηκαν τουλάχιστον άλλοι 20 άνθρωποι, ανέφερε ο διευθυντής του μεγαλύτερου νοσοκομείου της πόλης, ο Άχμεντ Σάμι.

Την Παρασκευή ένας αξιωματικός του ιρακινού στρατού είχε ανακοινώσει ότι επίκειται μια επιχείριση για την ανακατάληψη τομέων κοντά στη Φαλούτζα ενόψει μιας επίθεσης στην πόλη αυτή, που απέχει περίπου 60 χιλιόμετρα από τη Βαγδάτη. Δεν είναι πάντως βέβαιο ότι μια τέτοια επιχείρηση θα μπορούσε να ξεκινήσει σύντομα, δεδομένου ότι οι δυνάμεις ασφαλείας προσπαθούν, χωρίς επιτυχία, από την αρχή του έτους να ανακαταλάβουν πολλούς τομείς της σουνιτικής επαρχίας Αλ Ανμπάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση