GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και βίντεο από το δείπνο Μαρινάκη - Δούρου στον Πειραιά...

Πριν από λίγο είδε το φως της δημοσιότητας και βίντεο από το χθεσινό δείπνο Μαρινάκη - Δούρου που νωρίτερα είχε αποκαλύψει το E-fimerida...

Πριν από λίγο είδε το φως της δημοσιότητας και βίντεο από το χθεσινό δείπνο Μαρινάκη - Δούρου που νωρίτερα είχε αποκαλύψει το E-fimerida.com.
O κ. Μαρινάκης συνέφαγε στη γνωστή ψαροταβέρνα "Γιάννης"στο Χατζηκυριάκειο του Πειραιά με την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Αττικής Ρένα Δούρου. Και αυτή η δημόσια συνάντηση εμπεριέχει οπωσδήποτε έναν σαφή συμβολισμό.

Το βίντεο έχει τραβηχτεί έξω από την ψαροταβέρνα και προβλήθηκε από το zougla.gr. 


6 σχόλια

  1. Την επόμενη Κυριακή παίζεται το μέλλον μας, αν θα συνεχίσουμε να είμαστε ΣΚΛΑΒΟΙ της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ ( ΕΛΙΑΣ), του Ποταμιού και των διαπλεκομένων ή θα ζήσουμε ελεύθεροι.

    Πρέπει στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές να ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ κανέναν υποψήφιο που στηρίζεται από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

    Στην Αθήνα μαύρισμα σε Καμίνη και Σπηλιωτόπουλο και Ν. Κακλαμάνη. Ψήφο σε Σακελλαρίδη και Καπερνάρο ( αν και πολλοί αγανακτισμένοι Αθηναίοι μιλάνε και για Κασιδιάρη ).

    Στη περιφέρεια Αττικής ψήφο σε Δούρου και Χαϊκάλη, αυτοί να είναι στο β' γύρο.

    Στο Πειραιά, στο β' γύρο πρέπει να είναι ο Γ. Μώραλης και ο Δρίτσας.

    Στη Θεσσαλονίκη πρέπει να καταψηφιστούν μαζικά Μπουτάρης και Καλαφάτης και να μη μπουν στο β' γύρο. Στη Θεσσαλονίκη ο Σύριζα κατεβάζει τον Μηταφίδη και η Ελλ. Αυγή τον Ματθαιόπουλο. Οι ΑΝΕΛ τον Παπαγεωργίου, αν του επιτραπεί η συμμετοχή.

    Στη περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, πρέπει να μαυρίσουμε πρωτίστως Ιωαννίδη και Μπόλαρη. Οι ΑΝΕΛ στηρίζουν Τζιτζικώστα,ο Σύριζα κατεβάζει την Χαραλαμπίδου και η Ελλ. Αυγή τον Χρυσομάλλη.

    Σε όλους τους δήμους, σε όλες τις περιφέρειες δεν πρέπει να ψηφίσουμε κανέναν υποψήφιο με δεσμούς,επίσημους ή ανεπίσημους, με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ( Ελιά ),ακόμα και αν έχουμε φίλους ή συγγενείς στα ψηφοδέλτιά τους,ακόμα κι αν επέδειξαν έργο. Πρέπει να τους καταψηφίσουμε την Α' Κυριακή, να πάρουν χαμηλά ποσοστά, για να "πληρώσουν" για τους ανελέητους φόρους, τα χαράτσια, τις περικοπές παντού, την ανεργία, τις αυτοκτονίες.

    Για όνομα του Θεού, βγείτε από τα κομματικά μαντριά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αλλά και των δεκανικιών τους ( Ποτάμι, Δημάρ, Λάος ). Μαυρίστε τους ! Κόψτε τους την αλαζονεία, διαλύστε το κομματικό τους κράτος στους δήμους και στις περιφέρειες. Μετά τις εκλογές θα γίνουν ασύδοτοι και θα εφαρμόσουν κι άλλα κρυφά μέτρα. Δεν θα μας αφήσουν ούτε σπίτια ούτε καταθέσεις ούτε δουλειές. Μαυρίστε τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι γελοιοδέστατοι ξεφτύλες Σαχλαμαράς και Βενιζέλος, ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ να μιλήσουν σε ανοιχτές προεκλογικές συγκεντρώσεις, παρά μόνο σε κλειστές αίθουσες!!!

    Γιατί φοβούνται τα τσουτσέκια της Μέρκελ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άμα η αεκ κάνει γήπεδο,εγώ θα γίνω σολίστ στη συμφωνική της βιέννης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπούτζουκας Τηλέμαχος11 Μαΐ 2014, 3:17:00 π.μ.

    Δείτε τι συμβαίνει στον μικρο κόσμο μας { Ολυμπιακός δεν είμαι ,πλούσιος δεν είμαι, χρήματα η εργασία δεν προσδοκώ από Μαρινάκη -Μωράλη- Μητσοτάκη }..

    Όμως ο Μαρινάκης κράτα στην Ελλάδα πολλές Δραστιριότητες του ,κινείται πολύ προσεχτικά στα νόμιμα πλαίσια..

    Είναι δύσκολα τα πράγματα ΚΆΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΉ ΘΑ είμασται όλοι εν δύναμη {ΠΑΡΆΝΟΜΟΙ} ακόμα και γιατί αναπνέουμε για την συγκυβέρνηση της Μέρκελ...θα σας πω ένα παράδειγμα{ Ο Μαρινάκης κράτα όλο το προϊών που λέγετε Ελληνικό ποδόσφαιρο ζωντανό και ότι κινείται γύρω από αυτό παίχτες, προπονητές, γυμναστές, δημοσιογράφοι, διαιτησία,κ.τ.λ ακόμα και εργαζόμενους που κουρεύουν το χορτάρι που λένε όπως ΚΑΙ πολλές ομάδες νεόπτωχες ΠΩΣ; αγοράζοντας παίχτες που δεν τους θέλει ο Ολυμπιακός δίνοντας τους χρήματα και τους αφήνει δανεικούς στης ίδιες η τους ανακυκλώνει ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ δεν παίζει παρά ένα 10% ...Μοιράζει δηλαδή τα χρήματα του τσαμπιών λινγκ ΜΕ νόμιμο τρόπο .

    Ο Σαββίδης, ο Αλαφούζος η ο Μελισσανίδης ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ; ..

    Ο Μελισσανιδης άφησε μια ομάδα να καταρρεύσει ώστε να έλθει να την πάρει ΤΖΆΜΠΑ και παρακαλώντας τον οι αγνοί οπαδοί της,{άλλα θέλει λεφτά από την περιφέρεια για να κάνει γήπεδο με όνομα την Αγία Σοφια} δούλεμα κανονικό ...

    Ο Σαββίδης ΖΗΤΑ να του χαρίσουν χρήματα για να πάρει- κάνει επενδύσεις στον ΠΑΟΚ απειλώντας ότι αν δεν του κάνουν τα ΧΑΤΊΡΙΑ θα αφήσει τον ΠΑΟΚ να πάει Γ! ερασιτεχνικό...Με λίγα λόγια ΚΑΙ οι δυο Μελισσανιδης Σαββίδης θέλουν να τους χαριστούν χρήματα το Ελληνικού ΛΆΟΥ εις το όνομα ποιου Θεού και ποιας θρησκεία !!!

    Ο Μελισσανιδης τα κατάφερε με τον Σαμαρά και τον Φαήλω Κρανιδιώτη πήρε το ΟΠΑΠ τσάμπα , κάνει το λαθρεμπόριο του στο πετρέλαιο δ.λ κλέβει ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΈΜΕΝΑ και ο Σαμμάρας έβαλε τον Ζαγοράκη στο ψηφοδέλτιο του ευρωκοινοβούλιου της Ν.Δ...ώστε να αφήσει υπονοούμενα στον Σαββίδη ΑΛΛΑ και παίζοντας με τον αγνό οπαδό του ΠΑΟΚ {εδώ είμαι εγώ} άλλα σας έχω έναν Ιωαννίδη για περιφερειάρχη και έναν Ζαγορακη {να σας πάρω το νεράκι} ..

    Πήγε να κάνει το ΊΔΙΟ και στον Πειραιά ΑΛΛΑ βρήκε τοίχο ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ...

    ΠΩΣ Θα το έκαναν με τους Μανιάτες - Μιχαλολιάκους- του Σαμαρά ΠΑΛΙ Ο Σαμαράς!!..Για τον Αλαφούζο δείτε το ΣΚΑΙ και την Καθημερινή ΤΟ τι πρεσβεύουν ...

    Ο Πατριώτης μου {Κρητικός Μαρινάκης} μήπως είναι πιο έξυπνος και ενοχλεί !!!! ΑΥΤΑ τα λίγα για να ξέρουμε τι λέμε και τι κάνουμε ..ΟΧΙ να πετά ο κάθε ένας ανώνυμα μια σαχλαμάρα η γιατί έχει προσωπικό Η κομματικό συμφέρων η γιατί είναι τελείως αφελής η δεν ΒΛΕΠΕΙ πέρα από την μύτη του..οι τελευταίοι και οι πιο επικίνδυνοι αλλά και ποιο ευκολόπιστοι...

    Για τον Μητσοτάκη θα ΠΩ ΕΝΑ ..ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ ..ποιοι και πως έριξαν την κυβέρνηση ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ...ΜΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!!!ΜΕ ΕΝΑΝ Ο ΣΥΜΠΙΛΗΔΗ..ΓΝΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ..


    ΣΑΣ ΛΈΩ ΆΠΛΑ.. ΝΑΙ ΈΧΟΜΕ ΠΌΛΕΜΟ συμφερόντων μόνο που ο Μαρινάκης ΔΕΝ έχει φάει ΤΙΠΟΤΑ ούτε ζητά ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ μέχρι ΤΩΡΑ άλλα ούτε και να του χαρίσουν ΚΑΤΙΤΙΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί σας κάνει εντύπωση; Το θέμα είναι να φύγει ο Μιχαλολιάκος, αυτός που έχει καταστρέψει τον πειραιά τα τελευταία χρόνια και "παίζει μπάλα" μόνο με τα δικά του παιδιά. Συμπεριφέρεται δηλαδή με νοοτροπίες που χερωκόπησαν την Ελλάδα.
    Μην ξεχνάμε ότι ο επόμενος δήμαρχος θα έχει 5ετή θητεία και χρειάζεται να είναι ένας νέος άνθρωπος με όραμα και σχέδιο - αληθινός και όχι ψεύτης - επαγγελματίας της ζωής και όχι πολιτικός - και το κυριότερο να φέρει ανάπτυξη και δουλειές στην πόλη μας και όι μιζέρια και οπισθοδρόμηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. έχουμε συνηθίσει τόσο πολύ να ακούμε για επιχειρηματίες που παίζουν τα δικά τους παιχνίδια και καταλήγουν να τους χαρίζονται χρέη και να αγοράζουν φιλέτα σε τιμές ευκαιρίας... Και έχεις τώρα έναν Μαρινάκη, που δεν έχει κάνει καμιά δουλειά με το δημόσιο, έχει εκνευρίσει κάποιους εφοπλιστές γιατί τους έφερε στο προσκήνιο, να διεκδικεί θέση στο δημοτικό συμβούλιο. Ο άνθρωπος μπορεί να έχει τα δικά του σχέδια και σκέψεις αλλά τουλάχιστον δεν περιμένει να φάει απο το δήμο Πειραιά. Και ούτε είναι από αυτούς που δεν μπορούν να κλείσουν τις συμφωνίες τους ασχέτως δημοτικού συμβουλίου. Πάει κόντρα στο σύστημα η υποψηφιότητά του. Όχι επειδή είναι Πρόεδρος του Ολυμπιακού. Ούτε επειδή είναι γνωστός επιχειρηματίας. Αλλά επειδή συγκρούεται με το υπάρχον σύστημα στο δήμο και απειλεί τη σιγουριά και το βόλεμα κάποιων. Επειδή αν βγεί, τα επόμενα 5 χρόνια θα είναι δύσκολα για όποιον έχει συνηθίσει στο δήμο να είναι βολεμένος. Ο άνθρωπος κρατάει το λόγο του. Κ αν βγεί, πέντε πράγματα που είπε και δεσμεύτηκε ότι θα τα κάνει, θα τα κάνει. Και μεταξύ μας αυτό θα είναι για καλό του Πειραιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση