GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανανέωσε με Παναιτωλικό ο Χάβος

Επισημοποιήθηκε η ανανέωση της συνεργασίας του Παναιτωλικού με τον Μάχη Χάβο για έναν ακόμη χρόνο, καθώς τα «καναρίνια» ανακοίν...



Επισημοποιήθηκε η ανανέωση της συνεργασίας του Παναιτωλικού με τον Μάχη Χάβο για έναν ακόμη χρόνο, καθώς τα «καναρίνια» ανακοίνωσαν τη συμφωνία με τον 44χρονο προπονητή.
«Μετά από συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Παναιτωλικός Φώτη Κωστούλα με τον προπονητή Μάκη Χάβο, αποφασίστηκε η επέκταση της επιτυχημένης συνεργασίας που είχαν οι δύο πλευρές για ένα ακόμα χρόνο.
Τις επόμενες μέρες θα συζητηθεί και αποφασιστεί η στελέχωση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας για τη νέα σεζόν», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Την ίδια στιγμή «τρέχει» ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Οι Μαρτίνες, Κούσας, Γοδόι έχουν συμβόλαιο και συνεχίζουν, όπως και ο Θεοδωρίδης, ενώ αναμένεται να συνεχίσουν και «ρεζέρβες» όπως οι Στεφανάκος, Μύγας, Κουτρομάνος, Πόι, Παπουτσογιαννόπουλος, Καλί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση