GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρδίτσα: Απατεώνες πούλησαν οχήματα κλεμμένα από εταιρεία

Λίγο έλειψε να βρεθεί μπλεγμένος με τη δικαιοσύνη ένας 42χρονος που πίστεψε πως έκανε την πιο καλή αγορά της ζωής του αγοράζοντας δυο...


Λίγο έλειψε να βρεθεί μπλεγμένος με τη δικαιοσύνη ένας 42χρονος που πίστεψε πως έκανε την πιο καλή αγορά της ζωής του αγοράζοντας δυο οχήματα σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή. Όπως αποδείχθηκε, είχε πέσει θύμα απατεώνων οι οποίοι τα είχαν κλέψει μαζί με άλλα δυο!

Ο 42χρονος βρέθηκε στο στόχαστρο της έρευνας αστυνομικών, όταν διαπιστώθηκε ότι ένα Ι.Χ. φορτηγό και ένα χωματουργικό μηχάνημα που είχε στην κατοχή του είχαν κλαπεί μαζί με άλλα δυο φορτηγάκια από μια κατασκευαστική εταιρεία στην Καρδίτσα. Για καλή του τύχη, είχε στη διάθεσή του τα στοιχεία αυτών που του τα πούλησαν αντί μόλις 5.500 ευρώ.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν δυο από τους απατεώνες ηλικίας 58 και 43 χρόνων, ενώ ο 56χρονος συνεργός τους πρόλαβε να διαφύγει και αναζητείται. Τα τέσσερα οχήματα κατασχέθηκαν και επιστράφηκαν στην εταιρεία, ενώ οι δυο συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας κατηγορούμενοι για απάτη και κλοπή.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση