GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προβληματίζεται ο Νίκος Αναστασιάδης

Το υψηλό ποσοστό αποχής στις Ευρωεκλογές αποτελεί ένα μείζον ζήτημα το οποίο πρέπει να τύχει σοβαρού προβληματισμού και συζήτησης, τ...


Το υψηλό ποσοστό αποχής στις Ευρωεκλογές αποτελεί ένα μείζον ζήτημα το οποίο πρέπει να τύχει σοβαρού προβληματισμού και συζήτησης, τόσο σε επίπεδο ηγετών της ΕΕ, όσο και από τις ντόπιες πολιτικές δυνάμεις, δήλωσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.
«To υψηλό ποσοστό αποχής στις εκλογές για ανάδειξη των εκπροσώπων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποτελεί ένα μείζον ζήτημα το οποίο πρέπει να τύχει σοβαρού προβληματισμού και συζήτησης τόσο σε επίπεδο ηγετών της ΕΕ όσο και από τις πολιτικές δυνάμεις.

Το θέμα αυτό, μάλιστα, θα περιληφθεί στην ατζέντα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κατά την αυριανή του Σύνοδο» ανέφερε σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Αναστασιάδης.
Πρόσθεσε πως είναι σημαντικό οι Ευρωπαίοι πολίτες να πεισθούν μέσω των ορθών πολιτικών, που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους ότι η Ευρώπη και οι θεσμοί της είναι στο πλευρό τους, έτσι ώστε να συμμετέχουν δυναμικά στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι.
Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των εκλογών, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης εξέφρασε ικανοποίηση για το ψηλό ποσοστό εμπιστοσύνης που ο κυπριακός λαός πίστωσε τις δυνάμεις που στηρίζουν την Κυβέρνηση, επισημαίνοντας ότι σε άλλες χώρες που βρίσκονται σε πρόγραμμα στήριξης, αλλά και σε χώρες που δεν βρίσκονται υπό μνημόνιο, τα κυβερνώντα κόμματα υπέστησαν μειώσεις στα ποσοστά τους.
Διαβεβαίωσε, επίσης, ότι θα συνεχίσει να πολιτεύεται με απώτερο στόχο την επιτυχή αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης και την επιτυχή διαχείριση του εθνικού μας ζητήματος, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Επίσης συγχάρηκε τους νεοεκλεγέντες Κύπριους Ευρωβουλευτές, εκφράζοντας ακράδαντα την πεποίθηση «ότι θα εκπροσωπήσουν επάξια τα συμφέροντα του κυπριακού λαού στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και θα προάγουν την κοινωνική συνοχή, τις αρχές και αξίες πάνω στις οποίες εδράζεται η ΕΕ, καθώς και τα δίκαια της Κύπρου μέσα από τη δική τους φωνή».
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση