GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σέρρες: Χειροπέδες σε «ποντικό» για μερικά… κέρματα

Άλλα περίμενε και άλλα βρήκε ένας 32χρονος που διέρρηξε το κατάστημα ενός 58χρονου σε χωριό των Σερρών, καθώς στην ταμειακή μηχανή υ...


Άλλα περίμενε και άλλα βρήκε ένας 32χρονος που διέρρηξε το κατάστημα ενός 58χρονου σε χωριό των Σερρών, καθώς στην ταμειακή μηχανή υπήρχαν μόνο μερικά κέρματα που δεν ξεπερνούσαν τα 15 ευρώ και, για να μη φύγει με άδεια χέρια, άρπαξε την… οθόνη του υπολογιστή.
Ωστόσο, δεν πρόλαβε ούτε να τη… συνδέσει, αφού λίγες ώρες αργότερα οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Σιδηροκάστρου κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν. Η αξίας 270 ευρώ οθόνη βρέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό της, ενώ ο 32χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων
Πρόλαβε να ξοδέψει μερικά από τα χρήματα που άρπαξε από ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στην Καλαμάτα ένας 38χρονος, πριν συλληφθεί από αστυνομικούς της Ασφαλείας λίγη ώρα αργότερα. Στην κατοχή του βρέθηκε μέρος των χρημάτων τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.
«Άνθρακες ο θησαυρός» στη Λάρισα
«Άνθρακες ο θησαυρός» για έναν 40χρονο που τρύπωσε στην κρεβατοκάμαρα μιας 57χρονης στη Λάρισα, βρίσκοντας ανοιχτή την πόρτα του σπιτιού! Τα κοσμήματα που άρπαξε ήταν… φο-μπιζού και επιχρυσωμένα και, σαν να μην έφτανε αυτό, συνελήφθη από αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν από την ιδιοκτήτρια η οποία τον αντιλήφθηκε. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στη γυναίκα και ο 40χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση