GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντιπεριφερειάρχης του Αγοραστού υπό παραίτηση -με το καλημέρα- λόγω ροζ φωτογραφιών που διέρρευσαν στο διαδίκτυο!

Δεν πρόλαβε καλά καλά να χαρεί τη νίκη της επανεκλογής του ο Κώστας Αγοραστός και καλείται τώρα να αντιμετωπίσει ένα ιδιαίτερο θέμα για τ...

Δεν πρόλαβε καλά καλά να χαρεί τη νίκη της επανεκλογής του ο Κώστας Αγοραστός και καλείται τώρα να αντιμετωπίσει ένα ιδιαίτερο θέμα για το οποίο ο ίδιος δεν φέρει καμιά ευθύνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thessalianews.gr o νέος αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Δημήτρης Παπαδημόπουλος, βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στην δίνη περίεργων αναρτήσεων στο διαδίκτυο. Πρόκειται για φωτογραφίες με προσωπικές του στιγμές που εμφανίστηκαν στο Facebook, άγνωστο από ποιους - πιθανόν κατασκευασμένα προϊόντα εκβιασμού.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Παπαδημόπουλος επισκέφτηκε σήμερα το πρωί την εισαγγελία Λάρισας και ζήτησε την προστασία της προσωπικής του ζωής.

Ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, στάθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα στον κ. Παπαδημόπουλο, συζήτησε το θέμα και τις πιθανές προεκτάσεις μαζί του, και του ξεκαθάρισε ότι τον στηρίζει στη δύσκολη περίοδο που περνάει.

Μάλιστα ο αντιπεριφερειάρχης, από την πλευρά του, λέγεται ότι υπέβαλε ήδη την παραίτηση του στον Κώστα Αγοραστό για να τον διευκολύνει αν κριθεί αναγκαίο. Το θέμα πάντως βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ επίσημες ανακοινώσεις δεν υπάρχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση