GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύπρος: Υπο κράτηση τρεις Ρουμάνοι για την κλοπή της προτομής Καβάζογλου

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε διάταγμα τριήμερης κράτησης εναντίον τριών Ρουμάνων για διευκόλυνση των ανακρίσεων τη...



Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε διάταγμα τριήμερης κράτησης εναντίον τριών Ρουμάνων για διευκόλυνση των ανακρίσεων της... Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής της μπρούτζινης προτομής του Ντερβίς Αλή Καβάζογλου από το Μνημείο Καβάζογλου-Μισιαούλη στην Αθηένου, που έγινε το βράδυ της Κυριακής 25 ως τα ξημερώματα της Δευτέρας 26 Μαΐου 2014.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι Ρουμάνοι είχαν συλληφθεί χθες Τρίτη σε εργοστάσιο μετάλλων στη βιομηχανική περιοχή Γερίου, όπου φέρεται να εμφανίστηκαν για να πουλήσουν την τεμαχισμένη προτομή του Ντερβίς Αλή Καβάζογλου.
Οι υπεύθυνοι του εργοστασίου, μετά την αγορά των κομματιών από μπρούντζο, ειδοποίησαν την αστυνομία και σφράγισαν το εργοστάσιο εντός του οποίου συνελήφθησαν, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τρεις Ρουμάνοι.
filoksenos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση